همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دروود خدمت دوستان گرامی
.
دوستان من سال پیش پلاس یک ساله با دوستم شیر کرده بودیم ، پلاس رو من زده بودم ، الان که پلاس ام تموم شد ، رفیقم پلاس رو زده رو کنسول اش ، مشکلی که پیش اومده با توجه به اینکه اکانت من رو کنسول رفیقم پرایمریه و اکانت رفیقم رو کنسول من پرایمری هست و ایشون الان پلاس داره ولی جلوی استفاده من و دوستم رو از بازی های پلاس گرفته ؟؟ یعنی مثلا من هوی رین و ری من که واسه ماه پیش و چند ماه پیش هست رو نمیتونیم بازی کنم؟؟!
.
الان مشکل کجاست راهنمایی کنید لطفا ؟؟
.
حدسی که من میزنم لایسنس رو از توی لایبرری میخونه و چون بازی ها توی لایبرری اکانت رفیقم نیست نمیذاره دسترسی داشته باشیم؟؟ ولی خب الان پلاس شیر هست ، راهی وجود نداره که بتونیم استفاده کنیم از بازی های قبلی با توجه به اینکه پلاس هستیم ؟؟؟
.
لطفا اهل فن جواب بدن!
.
با سپاس از دوستان عزیز

دروود خدمت دوستان گرامی
.
دوستان من سال پیش پلاس یک ساله با دوستم شیر کرده بودیم ، پلاس رو من زده بودم ، الان که پلاس ام تموم شد ، رفیقم پلاس رو زده رو کنسول اش ، مشکلی که پیش اومده با توجه به اینکه اکانت من رو کنسول رفیقم پرایمریه و اکانت رفیقم رو کنسول من پرایمری هست و ایشون الان پلاس داره ولی جلوی استفاده من و دوستم رو از بازی های پلاس گرفته ؟؟ یعنی مثلا من هوی رین و ری من که واسه ماه پیش و چند ماه پیش هست رو نمیتونیم بازی کنم؟؟!
.
الان مشکل کجاست راهنمایی کنید لطفا ؟؟
.
حدسی که من میزنم لایسنس رو از توی لایبرری میخونه و چون بازی ها توی لایبرری اکانت رفیقم نیست نمیذاره دسترسی داشته باشیم؟؟ ولی خب الان پلاس شیر هست ، راهی وجود نداره که بتونیم استفاده کنیم از بازی های قبلی با توجه به اینکه پلاس هستیم ؟؟؟
.
لطفا اهل فن جواب بدن!
.
با سپاس از دوستان عزیز

سلام دوست عزیز
دقیقا همون حدسی که میزنی درسته و چون بازیهای پلاس داخل لایبرری دوستتون نیست نمیتونید از بازیها استفاده کنید و قفل هستن
راهی هم نداره که بتونید استفاده کنید ... باید دوباره روی اکانت خودتون پلاس رو تمدید میکردید

سلام ، میشه با یه اکانت یه بازی رو خرید و اون بازی رو همزمان روی 2 تا دستگاه مختلف بازی کرد ؟
بله
اکانتی که بازی باهاش خریداری شده کنسول دوم رو به عنوان primary انتخاب می کنه بعد شخص دوم می تونه بازیهارو بزنه دانلود و در نهایت با اکانت خودش بازی کنه
کنسول اول هم که با همون اکانت اول که بازی روش خریداری شده لاگین و بازی می کنه
( تو این روش نه تنها بازی ها بلکه پلاس هم شر میشه)

• Like
Reactions: mehran2190 and Nima
بله
اکانتی که بازی باهاش خریداری شده کنسول دوم رو به عنوان primary انتخاب می کنه بعد شخص دوم می تونه بازیهارو بزنه دانلود و در نهایت با اکانت خودش بازی کنه
کنسول اول هم که با همون اکانت اول که بازی روش خریداری شده لاگین و بازی می کنه
( تو این روش نه تنها بازی ها بلکه پلاس هم شر میشه)
معایبی هم داره اینکار؟ یعنی پلاس و بازی های من رو دوستم میتونه استفاده کنه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or