live is life
کاربر سایت
PS3 شم وارد میشه به سختی اما من چند تا گيما تست کردم مرخص بودن سرورا 50 50 اونم زورکی راه اندوختن که در مغازه باز باشه:d
دوستان يه نفر مرحله به مرحله لطف ميكنه بگه به من الان كه بازي جي تي اي رجين ٢ دارم و اكانت انلايم و اصليم رجين ١ هيت اگه اكانت رجين ٢ بسازم چجور كد و add on رو منتقل كنم به اكانت رجين ١ام چون پلاس و سيو هاي بازيم تو اكانت رجين ١ هست.. و اينكه واسه همين كه رجين اكانتم با رجين بازي يكي نيس addon بازي رو كه خريدم لينكه نداد و پولي بهم اضافه نكرد؟؟
البته یه کد داره بازی که حاوی پول بازی هست اون کد رو فقط باید توی اون اکانتی بزنید که میخوان باهاش بازی کنیددوستان يه نفر مرحله به مرحله لطف ميكنه بگه به من الان كه بازي جي تي اي رجين ٢ دارم و اكانت انلايم و اصليم رجين ١ هيت اگه اكانت رجين ٢ بسازم چجور كد و add on رو منتقل كنم به اكانت رجين ١ام چون پلاس و سيو هاي بازيم تو اكانت رجين ١ هست.. و اينكه واسه همين كه رجين اكانتم با رجين بازي يكي نيس addon بازي رو كه خريدم لينكه نداد و پولي بهم اضافه نكرد؟؟
سیو و پلاس رو نمیشه انتقال داد. شما یدونه اکانت ریجن 2 میسازید و DLC ها رو باهاش دانلود میکنید و با اکانت خودتون بازی میکنید. فک کنم DLC های GTA V مثل نسخه نسل قبلش رایگان هست.
بچه ها صب گفتن وصله وصله منم رفتم یه اکانت یه ساله گرفتم حالا وصل نمیشه کد بزنم
البته یه کد داره بازی که حاوی پول بازی هست اون کد رو فقط باید توی اون اکانتی بزنید که میخوان باهاش بازی کنید

کد باید با ریجن اکانتت یکی باشه وگرنه قبول نمیکنه کد روخب اون اكانتم رجين ١ هست بهم گفتن اگه اكانت وجين ٢ بسازي مد رو توش بزني كلا تو بازي لحاظ ميشه.. يعني اشتباه گفتن داداش؟ چه بدشانسي..![]()
کد باید با ریجن اکانتت یکی باشه وگرنه قبول نمیکنه کد رو

يعني اگر اكانت رجين ٢ بسازم كه به بازي بخوره و كد ها رو استفاده كنم بايد پلاس واسه uk بگيرم و ديگه با اكانت امريكام كه پلاس هم هست نميتونم ادامه بازيم رو برم از اول بايد تو اون اكانت بازي كنم ؟![]()
چرا ربطی به پلاس نداره هر اکانتی که دوست داشتی میتونی پلاس کنی و بری توی بقیه اکانتها ولی اون کد پول حتما باید توی اکانت خودت بزنی کدپول هم باید هم ریجن اکانتت باشه تا قبول کنهيعني اگر اكانت رجين ٢ بسازم كه به بازي بخوره و كد ها رو استفاده كنم بايد پلاس واسه uk بگيرم و ديگه با اكانت امريكام كه پلاس هم هست نميتونم ادامه بازيم رو برم از اول بايد تو اون اكانت بازي كنم ؟![]()
شما اگه با اکانت اصلیتون پلاس دارید دیگه نیازی نیست برا بقیه اکانت ها پلاس بخرید.