همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

:|
5f0d94dd9aa4d618b037821e5177666c.jpg

دوستان يه نفر مرحله به مرحله لطف ميكنه بگه به من الان كه بازي جي تي اي رجين ٢ دارم و اكانت انلايم و اصليم رجين ١ هيت اگه اكانت رجين ٢ بسازم چجور كد و add on رو منتقل كنم به اكانت رجين ١ام چون پلاس و سيو هاي بازيم تو اكانت رجين ١ هست.. و اينكه واسه همين كه رجين اكانتم با رجين بازي يكي نيس addon بازي رو كه خريدم لينكه نداد و پولي بهم اضافه نكرد؟؟

دوستان يه نفر مرحله به مرحله لطف ميكنه بگه به من الان كه بازي جي تي اي رجين ٢ دارم و اكانت انلايم و اصليم رجين ١ هيت اگه اكانت رجين ٢ بسازم چجور كد و add on رو منتقل كنم به اكانت رجين ١ام چون پلاس و سيو هاي بازيم تو اكانت رجين ١ هست.. و اينكه واسه همين كه رجين اكانتم با رجين بازي يكي نيس addon بازي رو كه خريدم لينكه نداد و پولي بهم اضافه نكرد؟؟

سیو و پلاس رو نمیشه انتقال داد. شما یدونه اکانت ریجن 2 میسازید و DLC ها رو باهاش دانلود میکنید و با اکانت خودتون بازی میکنید. فک کنم DLC های GTA V مثل نسخه نسل قبلش رایگان هست.

البته یه کد داره بازی که حاوی پول بازی هست اون کد رو فقط باید توی اون اکانتی بزنید که میخوان باهاش بازی کنید

سیو و پلاس رو نمیشه انتقال داد. شما یدونه اکانت ریجن 2 میسازید و DLC ها رو باهاش دانلود میکنید و با اکانت خودتون بازی میکنید. فک کنم DLC های GTA V مثل نسخه نسل قبلش رایگان هست.

اخه چون كد٥٠٠٠٠٠ تا حس كردم نميشه واسه انلاين پول خريدم از استور هم واس جي تي اي هم واسه بازي crew بعد واسه هيچكدوم لحاظ نشده الان شك كردم ممكنه از اين باشه كه بازي ها جفتش رجينش با رجين اكانت يكي نيست.. حالا اگه استور درست شه اكانت ميسازم ببينم اضافه ميشه پولم يا نه...

بچه ها صب گفتن وصله وصله منم رفتم یه اکانت یه ساله گرفتم حالا وصل نمیشه کد بزنم

صبح ساعت 12:45 وصل شد ولی دوباره قطع شد. منم میخواستم پلاس بخرم ولی قطع شد. تا فردا صبر کنیم شاید وصل بشه.

پلاسیی هم که خریدید، فردا بزنیدو فک نکنم تاریخ انقضا داشته باشه.

البته یه کد داره بازی که حاوی پول بازی هست اون کد رو فقط باید توی اون اکانتی بزنید که میخوان باهاش بازی کنید

خب اون اكانتم رجين ١ هست بهم گفتن اگه اكانت وجين ٢ بسازي مد رو توش بزني كلا تو بازي لحاظ ميشه.. يعني اشتباه گفتن داداش؟ چه بدشانسي..:(

کد باید با ریجن اکانتت یکی باشه وگرنه قبول نمیکنه کد رو

يعني اگر اكانت رجين ٢ بسازم كه به بازي بخوره و كد ها رو استفاده كنم بايد پلاس واسه uk بگيرم و ديگه با اكانت امريكام كه پلاس هم هست نميتونم ادامه بازيم رو برم از اول بايد تو اون اكانت بازي كنم ؟:(

يعني اگر اكانت رجين ٢ بسازم كه به بازي بخوره و كد ها رو استفاده كنم بايد پلاس واسه uk بگيرم و ديگه با اكانت امريكام كه پلاس هم هست نميتونم ادامه بازيم رو برم از اول بايد تو اون اكانت بازي كنم ؟:(

شما اگه با اکانت اصلیتون پلاس دارید دیگه نیازی نیست برا بقیه اکانت ها پلاس بخرید.

چرا ربطی به پلاس نداره هر اکانتی که دوست داشتی میتونی پلاس کنی و بری توی بقیه اکانتها ولی اون کد پول حتما باید توی اکانت خودت بزنی کدپول هم باید هم ریجن اکانتت باشه تا قبول کنه

شما اگه با اکانت اصلیتون پلاس دارید دیگه نیازی نیست برا بقیه اکانت ها پلاس بخرید.

پس فك كنم شخصيت و كاركتر انلاينم هم بمونه.. مرسي داداش حالا فعلا بايد صبر كنم سرورا درست شه كه اكانت رجين ٢ بسازم ببينم چي ميشه... يك دنيا ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or