همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام الان دارم از كنسول مينويسم وصل شد... يه سوال هم داشتم الان رمزتونو عوض ميكنين...؟
اگر Breach آمنیتی خاصی باشه معمولا خودشون هم اعلام میکنن که در صورت نیاز PAss ها رو عوض کنید .
اگر میخوای عوض کنی مشکلی نیست به هر حال .

سلام عزیزان
صبحتون بخیر
الان وصل شده دیگه؟!!!!!!!!!!!!
اقا تبریک میگم امیدوارم که قط نشه دوباره
اول که دستگاه رو روشن کردم یه ارور داد منم ردش کردم _ نمیدونم اروره چی بود:d
برا کسی همچین اتفاقی افتاده؟
ولی یه سوال مهم من بتلفیلد رو تازه گرفتم میخوام مولتی بزنم میگه اول به psn وصل شو بعد به EA
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

سلام عزیزان
صبحتون بخیر
الان وصل شده دیگه؟!!!!!!!!!!!!
اقا تبریک میگم امیدوارم که قط نشه دوباره
اول که دستگاه رو روشن کردم یه ارور داد منم ردش کردم _ نمیدونم اروره چی بود:d
برا کسی همچین اتفاقی افتاده؟
ولی یه سوال مهم من بتلفیلد رو تازه گرفتم میخوام مولتی بزنم میگه اول به psn وصل شو بعد به EA
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
psn راه افتاده اما یه سری از کاربرها همچنان مشکل دارن .
بستگی داره اروره چی باشه ! باید ارور رو میگفتی . این طوری نمیشه تشخیص داد D: ...

اکانت origins بساز. اکانت psn رو به origins لینک میکنه بعد وصل میشی میتونی بازی کنی.

میشه راهنمایی بفرمایید چهجوری بسازم؟

اکانت اولیم که برا USA هستش امروز وارد شدم با خدایه سرعت میره تو استور همه چیش الیه اما این یکی دیگه نوبره به مولا

برا من هنوز به استور وصل نمیشه دو ساعته رو pls wait هنگ کرده
همونطور که صفحه پیشین گفتن ظاهرا یه سری هنوز مشکلاتی دارن !
بزار چند ساعت اینده امتحان کن ببین چی میشه.

میشه راهنمایی بفرمایید چهجوری بسازم؟

اکانت اولیم که برا USA هستش امروز وارد شدم با خدایه سرعت میره تو استور همه چیش الیه اما این یکی دیگه نوبره به مولا
توی سایت origins یک اکانت بساز.
بعد فک کنم از داخله بازی خودش اطلاعاته sign in مربوط به origins رو میپرسه ! بعد از وارد کردن اطلاعات اکانتها لینک میشه و به انلاین دسترسی پیدا میکنی

راه دورترش هم دانلود client ماله origns روی pc هست . از داخلش فک کنم از قسمت friend میشه link کرد اکانت رو به اکانتهای psn-xlice

بعد فک کنم از داخله بازی خودش اطلاعاته sign in مربوط به origins رو میپرسه ! بعد از وارد کردن اطلاعات اکانتها لینک میشه و به انلاین دسترسی پیدا میکنی

راه دورترش هم دانلود client ماله origns روی pc هست . از داخلش فک کنم از قسمت friend میشه link کرد اکانت رو به اکانتهای psn-xlice[/QUOTE]

این مربوط میشه به بازی بتل؟
یعنی برا بازی بتل باید این کارو کرد یا نه کلا به خاطره اینه که PSN داغونه این راه حله و پیشنهاد دادین؟

راه دورترش هم دانلود client ماله origns روی pc هست . از داخلش فک کنم از قسمت friend میشه link کرد اکانت رو به اکانتهای psn-xlice

یعنی برا بازی بتل باید این کارو کرد یا نه کلا به خاطره اینه که PSN داغونه این راه حله و پیشنهاد دادین؟[/QUOTE]
برای انلاین بازی کردن باید به سرویسه EA ORIGINS وصل بشی . برای همین باید توی ea آکانت داشته باشی که با اکانت psn لینک بشه . این قضیه ربطی به مشکلات psn نداره.

یعنی برا بازی بتل باید این کارو کرد یا نه کلا به خاطره اینه که PSN داغونه این راه حله و پیشنهاد دادین؟
برای انلاین بازی کردن باید به سرویسه EA ORIGINS وصل بشی . برای همین باید توی ea آکانت داشته باشی که با اکانت psn لینک بشه . این قضیه ربطی به مشکلات psn نداره.[/QUOTE]

اخه داداشی من بازی پلنت رو دارم بعضی موقع ها بازی میکنم بعد اونم اینجوری بود از داخل خوده بازی من و فرستاد به سایت EA تا اکانت بسازم منم ساختم و راحت انلاین بازی کردم
سوال اینجاست که اگه تو ساین EA باید اکانت ساخت من اونجا ساختم پس چرا دوباره میخواد ینی برا هر بازی باید دوباره ساخت؟
البته تو این سایتی دادهین ادرسشو من الان لاگین شدم
یعنی الان دیگه نباید برا بازی مولتی بتل مشکلی باشه اره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or