همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

38038bb03755989452d5dc82b8221246.jpg

هرچي ميزنم يا ميگه هست يا اينو مينويسه. چيكار كنم؟ هر اسمي ميزنم نميشه!:دي

حالا من با اكانت اصليم كه رجين ١ هست ٢تا افزونه پول براي gta و crew خريدم چجوري لينك كنم خريدم رو تو او يكي اكانت جديدم كه رجين ٢ و هم رجين بازي هام هست كه بهم لينك دانلود بده؟

fad408148f9a042700ce0e3e59d2207e.jpg
6d2a4badc61185280c59c0fe14877faf.jpg

الان من اين رو خريدم ولي لينك دانلود نداد واسه همين اكانت رجين ٢ ساختم كه بشه اونجا دانلود كنم. چطور الان اينا رو با اون اكانت جديدم دانلود كنم؟

الان من اين رو خريدم ولي لينك دانلود نداد واسه همين اكانت رجين ٢ ساختم كه بشه اونجا دانلود كنم. چطور الان اينا رو با اون اكانت جديدم دانلود كنم؟
شما بايد بازيوتون ريجنش با ريجن اكانتتون يكى باشه .
فك كنم تنها راهش اين باشه كه بازيتونو تعويض كنيد .
بازى جديدى كه مى گيريد ريجنش مشابه همين ريجن اكانتتون باشه كه باهاش خريد كريديد .

برای من هم اول ایراد گرفت و هر کاری کردم نرفت ، درنهایت با عوض کردن MTU به 1500 و DNS به 192.168.1.1 و 8.8.8.8 براحتی آب خوردن رفت توووووووش .

البته DNS ها متفاوت هستن ولی شما هم همینو بزنی مشکلی پیش نمیاد .

برای من وصل نمیشد .با این کاری که دوستمون گفتن الان راحت وصل میشه وهیچ مشکلی نداره.

دمت گرم داداش . بلاخره با این حرکت به psn وصل شدم . خدا خیرت بده .

فقط وقتی تست کانکشن انجام شد پایین نوشت روتر شما ممکنه ساپورت نکنه فلان اطلاعات رو در نتیجه از بعضی امکانات PS4 نمیتونید استفاده کنید !

حالا نمیدونم داستان چیه .. فعلا که وصل شد خدا رو شکر .ممنون

لینک دانلود توی کنسول میاد ...
توی add-on اضافه میشه
دانلود میکنی و نصب میشه
اگر نصب نشد و please wait موند ریجن اکانت و بازیه فیزیکیت یکی نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or