Pourya_h
کاربر سایت
برو تو قسمت psnبعد بزن اکتیو پریماری
خوب من اکانت A دیگه روی دستگاه هم پرایمری هست( چون پلاس داره ) بازی رو با یه اکانت دیگه (اکانتB) خریدم و با همون اکانت B هم نمیتونم افلاین بازی کنم !! این مسخره نیست ؟؟
برو تو قسمت psnبعد بزن اکتیو پریماری
خوب من اکانت A دیگه روی دستگاه هم پرایمری هست( چون پلاس داره ) بازی رو با یه اکانت دیگه (اکانتB) خریدم و با همون اکانت B هم نمیتونم افلاین بازی کنم !! این مسخره نیست ؟؟
اروپا به صورت کلی استور نداره ... euro هست و پوند ... فرق دارن کشورها .این dark below تو استور اروپا چنده قیمتش؟
میخوام dlcشو بگیرم ولی فعلا سر ساخت اکانت اذیت میکنه.ممنون میشم یکی قیمتشو بگه
مقداری مشکل هنوز توی psn ظاهرا هست . اون گزینه هم میتونی یک امتحانی بکنیبعد سه روز الان به پی اس ان وصل شدم همین هفته پیش یه کد 3 ماهه پلاس ریدیم کرده بودم الان میخوام برم جی تی ای انلاین میگه پلاس ندارید!!!!!
جالب این جاست اکانتم علامت + هست یبار پرایمری رو دی اکتیو کردم دوباره اکتیو کردم فایده نداشت به نظرتون چیکار کنم؟ریستور لایسنس درست میکنه؟
این مشکلات سره destiny هم پیش میومد .بعد سه روز الان به پی اس ان وصل شدم همین هفته پیش یه کد 3 ماهه پلاس ریدیم کرده بودم الان میخوام برم جی تی ای انلاین میگه پلاس ندارید!!!!!
جالب این جاست اکانتم علامت + هست یبار پرایمری رو دی اکتیو کردم دوباره اکتیو کردم فایده نداشت به نظرتون چیکار کنم؟ریستور لایسنس درست میکنه؟
همه اکانتهارو اکتیو پریماری بزنخوب من اکانت A دیگه روی دستگاه هم پرایمری هست( چون پلاس داره ) بازی رو با یه اکانت دیگه (اکانتB) خریدم و با همون اکانت B هم نمیتونم افلاین بازی کنم !! این مسخره نیست ؟؟
همه اکانتهارو اکتیو پریماری بزن
تو فیفا هر چند روز واسه من پیش میاد !!! یه بار log out میکنم بعد دوباره میرم تو یوسر و اوکی میشهبعد سه روز الان به پی اس ان وصل شدم همین هفته پیش یه کد 3 ماهه پلاس ریدیم کرده بودم الان میخوام برم جی تی ای انلاین میگه پلاس ندارید!!!!!
دوستان منم نميتونم وصل شم ’جى كار كردين شما ؟من هنوز نمیتونم وصل بشم![]()
دوستان منم نميتونم وصل شم ’جى كار كردين شما ؟
غير از ما دو نفر هيج كى هست وصل نشه ?
2 3گیگ واسه چی دانلود کردی؟:dمنم وصل شدم 2-3 گیگی دانلود شد و دوباره وصل نمیشه به PSN ... گویا کامل راه نیفتاده هنوز
دوستان منم نميتونم وصل شم ’جى كار كردين شما ؟
غير از ما دو نفر هيج كى هست وصل نشه ?