همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

خوب من اکانت A دیگه روی دستگاه هم پرایمری هست( چون پلاس داره ) بازی رو با یه اکانت دیگه (اکانتB) خریدم و با همون اکانت B هم نمیتونم افلاین بازی کنم !! این مسخره نیست ؟؟

اکانتی که باهاش بازی خریدید رو انتخاب کنید. برید به بخش PSN و restore license رو بزنید.

بعد سه روز الان به پی اس ان وصل شدم همین هفته پیش یه کد 3 ماهه پلاس ریدیم کرده بودم الان میخوام برم جی تی ای انلاین میگه پلاس ندارید!!!!!
جالب این جاست اکانتم علامت + هست یبار پرایمری رو دی اکتیو کردم دوباره اکتیو کردم فایده نداشت به نظرتون چیکار کنم؟ریستور لایسنس درست میکنه؟

این dark below تو استور اروپا چنده قیمتش؟
میخوام dlcشو بگیرم ولی فعلا سر ساخت اکانت اذیت میکنه.ممنون میشم یکی قیمتشو بگه
اروپا به صورت کلی استور نداره ... euro هست و پوند ... فرق دارن کشورها .
به هر حال میتونی از طریقه وب همه استورها رو چک کنی
موفق باش.

- - -ویرایش - - -

بعد سه روز الان به پی اس ان وصل شدم همین هفته پیش یه کد 3 ماهه پلاس ریدیم کرده بودم الان میخوام برم جی تی ای انلاین میگه پلاس ندارید!!!!!
جالب این جاست اکانتم علامت + هست یبار پرایمری رو دی اکتیو کردم دوباره اکتیو کردم فایده نداشت به نظرتون چیکار کنم؟ریستور لایسنس درست میکنه؟
مقداری مشکل هنوز توی psn ظاهرا هست . اون گزینه هم میتونی یک امتحانی بکنی
بد نیست در کل چند ساعت بعد امتحان کنی .

- - -ویرایش - - -

این مشکلات سره destiny هم پیش میومد .
restore license هم میتونی امتحان کن ( اطمینان ندارم توی این قضیه امتحان کنی )
یه بار کنسول ریست کن بعد وار بازی بشو ببین ok شده یا نه .
بزار چند ساعت دیگه امتحان کن
به هر حال psn تازه راه افتاده بعد از حمله SL . احتمال داره تا همه مشکلات ریز و کوچیک برطرف بشه یه کوچولو زمان ببره.

خوب من اکانت A دیگه روی دستگاه هم پرایمری هست( چون پلاس داره ) بازی رو با یه اکانت دیگه (اکانتB) خریدم و با همون اکانت B هم نمیتونم افلاین بازی کنم !! این مسخره نیست ؟؟
همه اکانتهارو اکتیو پریماری بزن

تو فیفا هر چند روز واسه من پیش میاد !!! یه بار log out میکنم بعد دوباره میرم تو یوسر و اوکی میشه
بازی هم بسته نمیشه و دوباره بری سرچ بزنی اوکیه دیگه و نمیگه پلاس نداری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or