برای کاربرهای امریکا فقط live chat داره .... دقیقا ساعات کارکردش رو نمیدونم اما توی خوده live chat که وصل میشی زده ! اون ساعتها رو به ایران تبدیل کن بعد وصل شو .بازم درست نشد . دیشب یسرس بازی گرفتم که تخفیف های اعضای پلاس رو هم برام محاسبه کرد کنار پروفایلم + هست ولی به سرور جی تی ای نمیزاره وصل شد/ یه لینک از ساپورت سونی لطف میکنید ببینیم چی شده / بعد چه تایمی لایو چت هستن من هر وقت میرم زده افلاین
بیشتر یه باگ مربوط به خوده GTA به نظر میرسه
اگر ریجن اکانتت 1 هست که از همون Live chat وصل شو صحبت کن !
بله .اگه روی یک اکانت در ps3 مثلا کارت 50 یورویی وارد کنم و 15 یورو خرید کنم,میتونم مابقی اون رو در همان اکانت روی PS4 خرید کنم؟
در صورتی که همون اکانت رو روی 4 وارد کنید میشه
در واقع این پول به اکانت شما واریز میشه نه کنسول
مسعله Please wait رو توی صبح حل کن ×_× ( صبح زودا )چرا هر کار میکنم نمیشه اکانت ساخت؟؟اه!!!
همش تو please wait میمونه و اصلا باز نمیکنه!!
- - -ویرایش - - -
جمع و جور کنید خودتونو![]()
Nat Type 2 کلا Ok هست و مشکل از این سوی قضیه نیست .دوستان کسی نمیدونه چرا نمیتونم لست اف اس رو مولتی شو بازی کنم؟ تو صفحه کانکتینگ نوارش تا یه جایی میره و بعدش گیر میکنه. (اینترنتم اسیاتک 2 مگابیته)
امکانش هست از nat type باشه؟ ( تو تست کانشکن کنسول Nat type 2 مینویسه)
DNS ها رو دستی بزار برای google ببین فرقی ایجاد میکنه یا نه
اگر نه به نظرم با ISP تماس بگیر . مشکل از نت هست
** البته الان 2 روزه که Psn مشکل داشت وقطع بود و نمیشد بازی کرد ! امیدوارم در جریان این مسعله بوده باشی . برای همین بد نیست امتحان کن الان که درست شده تازه
MTU یعنی Maximum Transmission Unit که فک کنم به فارسی میشه گفت حداکثره واحد انتقالی ...منم وصل نمیشدم تا اینکه mtu رو 1473 کردم درست شد
راستی چرا اینو تغییر میدیم درست میشه؟؟
اندازه بسته هایی هست که در یک رابط مشخص با IP انتقال داده میشن که به صورت بایت هم محاسبه میشه.
به صورت پیش فرض باید 1500 یا نهایتا بعضا 1492 پیشنهاد میشه. نمیشه به صورت الکی این شماره رو وارد کرد چون بر حسب یک سری مقادیر خاص محاسبه میشه. میتونه الکی وارد کردن این اعداد باعث بشه در وصل شدن به بعضی host ها یا site ها با مقادیر مختلف firewall مشکلاتی پیش بیاد.