همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

همین الان با قند ش ک ن آمریکا
69922107374686947633.jpg

واقعا فاجعست این همه دارن پول میگیرن برا سرور ها بعد چی تحویلمون دادن؟)x
واقعا نمیدونم چی بگم اون از dc که انقدر باهاش ملت ر تشویق میکردن که برن پلاس بشن بعد بازی با کلی باگ وارد شد و کلی مشکل سرور داشت این هم از سرورهای psn واقعا نمیدونم دیگه فکر کنم من هم بتونم به سرور هاشون ر ddos کنم

اون زمان 2 3ماه قطع بود که بازی رایگان داد فک نکنم ایندفعه هم از بازی رایگان خبری باشه

آخه اینبار تعطیلات کریسمس هست و بر خلاف ما ایرانیا، اونا کل سال رو جون میکنن و کار میکنن تا تو این تعطیلات استراحت و بازی بکنن.

- - -ویرایش - - -

اقو میان حرف های گران بهاتون :)
میگم واسه ps4 برای انلاین بازی کردنش + میخواد؟؟؟ یا نع مثل سری قبل free هست؟

بله، باید پلاس بخرید.

اقو میان حرف های گران بهاتون :)
میگم واسه ps4 برای انلاین بازی کردنش + میخواد؟؟؟ یا نع مثل سری قبل free هست؟
پلاس میخواد ولی میتونی هر دوهفته یه بار اکانت ژاپن بسازی مجانی پلاس کنی بعد که تموم شد پلاسش یه دیگه بسازی و بری توی اکانت اصلیت بازی کنی مثه ps3

کیلزون چیه باو :d من چیزی به جز farcry 4 راضی نمیشم :>:d

این سونی لامصب مایه نميزاره همیشه با کمترین هزینه سرا ته قضیه را هم مياره:|

خدا کنه گیم مایه دار از اینا که میگی بده :d

چند وقت پیش هم که حمله شده بود به سرورها ماکرو که اصلا خم به ابروش نیومد اما سونی ترکید بدجور آخرم گویا دست به دامن fbi شدن :))

واقعا فاجعست این همه دارن پول میگیرن برا سرور ها بعد چی تحویلمون دادن؟)x
واقعا نمیدونم چی بگم اون از dc که انقدر باهاش ملت ر تشویق میکردن که برن پلاس بشن بعد بازی با کلی باگ وارد شد و کلی مشکل سرور داشت این هم از سرورهای psn واقعا نمیدونم دیگه فکر کنم من هم بتونم به سرور هاشون ر ddos کنم

هدف گروه هکر هم همین بود. تو مصاحبه ای که با رادیوی بی BC داشتن، گفته برای عضویت های گلد و پلاس کلی پول میگیرن ولی وضعیت سرورها افتضاح هست و باید این پول ها رو خرج بهبود سرورها بکنن.

البته نمیدونم چرا ماکروسافت رو هم گفته!! چون سرورهای XBL جزو با کیفیت ترین سرورها هست.

کمپانی به این بزرگی با کش و نخ سروراشو هم اورده:|
خدایی مایکروسافت هر ایرادی داره ولی لایوش خیلی قویه.هر چی میشه زرت و زرت سرورای PSN میخوابه.این همه کنسول فروش میره کلی پول از پلاس و ... دارن در میارن زورشون میاد یه سرور درست و حسابی بسازن.کنسول امپراطور سروراش از PS4 قویتره:d

برای من داره با قند شکن وارد سایت میشه و با کنسول دانلود میکنه ولی توی صفحه psn نمیره.

یعنی راحت رفتی توی استور و داری دانلود میکنی ؟
خواهشا بگو چجوری میشه قند شکن رو تنظیم کرد روی دستگاه ، ما هم بتونیم دانلود کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or