soroush_rad
کاربر سایت
مودم رو خاموش روشن ميكنم يا تست كانكشن رو ميزنم سرعتم درست ميشه، اين راه حليه كه براي من كار ميكنه ميخواي امتحان كن.
انجام دادم ولی نشد....میخوام 2 گیگ رو دانلود کنم میزنه 30 ساعت!!!!!!!!!!!!
مودم رو خاموش روشن ميكنم يا تست كانكشن رو ميزنم سرعتم درست ميشه، اين راه حليه كه براي من كار ميكنه ميخواي امتحان كن.
مال من شاتله.....راهی نیست؟
شما هم با کابل وصل میشی؟؟؟
سرعتت؟
اين شاتل رو همه از دستش مينالن!
فرقى نميكنه ولى لن يكمى سرعت بالاتره.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نمیشه بدون سیم به اینترنت وصل شد ؟ باید حتما سیم وصل کنیم و بعدا بریم آنلاین ؟
سرویس 4 که 400 رو برای دانلود تو کامپیوتر دارم..همین 1 گیگ تو کامپیوتر میشه 1 ساعت ولی تو ps4 کم کم میزنه 14 ساعت!!!!!!
اساتید کسی نمیدونه چی کنم؟!؟؟
سلام....سلام من توی سایتspeedtest.net چگونه باید از سرعت اینترنتم تست بگیرم اخه تا حالا از سایت خارجی تست نگرفتم ببخشید نتت پوکیده یعنی چی :d بعد ببخشید چگونه با لن به اینتر نت وصل می شن اخه فردا دارم میرم برای خرید بعد اول روی کنسول چند تا اپدیت باید نصب شه و حجم شون چقدره
بله برای آنلاین بازی کردن فقط پلاس کردن یک اکانت کافی هست.سلام.
دوستان من دوتا اکانت دارم که یکیش US هست و دیگری UK.
میخواستم بدونم الان که میخوام PS4 بگیرم، اگه واسه یکی از اکانتها پلاس یه ساله بگیرم که بشه آنلاین زد با اون یکی هم میتونم آنلاین بزنم یا نه؟
سلام....
وارد سایت speedterst.net که بشی روی دکمه "BEGIN TEST" کلیک کن خودش شروع میکنه تست گرفتن اگه دیدی باز نمیکنه باید فلش یا جاوا رو روی مرورگرت نصب کنی....
اتصال به اینترنت هم اگه با وای فای وصل میشی اول گزینه و اگه با لن دومین گزینه رو انتخاب کن از توی SETTING>NETWORK>SETUP NETWORK
و برای کابل EASY رو انتخاب کن خودش اتوماتیک مچ میشه....
برای من sig in نمی کنه کلا ! ولی توی ps3 مشکلی نداره .دوستان برای شما هم شده که جدیدا برای باز کزدن استور تو ps4 اذیت کنه؟؟؟؟یعنی باز نشه؟؟
isp هم شاتل"