همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سرعتت؟
اين شاتل رو همه از دستش مينالن!
فرقى نميكنه ولى لن يكمى سرعت بالاتره.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سرویس 4 که 400 رو برای دانلود تو کامپیوتر دارم..همین 1 گیگ تو کامپیوتر میشه 1 ساعت ولی تو ps4 کم کم میزنه 14 ساعت!!!!!!
اساتید کسی نمیدونه چی کنم؟!؟؟

نمیشه بدون سیم به اینترنت وصل شد ؟ باید حتما سیم وصل کنیم و بعدا بریم آنلاین ؟

چرا نشه ؟ :d با تنظیمات Wifi راحت میتونی بدون کابل LAN از نت روی PS4 استفاده کنی
از تظنیمات خود PS4 تنظیمات Wifi رو اوکی کن.البته مودمت باید Wifi رو ساپورت کنه

سرویس 4 که 400 رو برای دانلود تو کامپیوتر دارم..همین 1 گیگ تو کامپیوتر میشه 1 ساعت ولی تو ps4 کم کم میزنه 14 ساعت!!!!!!
اساتید کسی نمیدونه چی کنم؟!؟؟

عیب نداره نوشته 14 ساعت بذار یه نیم ساعت یا یک ساعتی دانلودشو انجام بده بعدش میشه مثل سرعت کامپیوترت برای منم همینطوره اپدیت Cod 870 mb نوشته بود 30 ساعت ، نیم ساعت دیگه اومدم نوشته بود 45 دقیقه!

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

کسایی که مشکل دانلود فایل های حجیم از psn دارن به خاطر سرعت پایین تک کانکشن هست
شمایی که میگید 1 گیگ رو تو 1 ساعت دانلود میکنید بالای 8 کانکشن دارید دانلود میکنید ولی چون
تو psn یک کانکشن بیشتر ندارید سرعتتون میاد پایین .
بهترین کار برای آزمایش این کار با idm یه فایل از یک سرور خارجی دانلود کنید با یک کانکشن توجه کنید فقط یک کانکشن .بعد که سرعت دانلود 1 کانکشن رو فهمیدید همون مقدار هم سرعت اینترنت هست از طریقpsn
این مسوله برمیگرده به شرکت ارائه دهنده نتتون

سلام.
دوستان من دوتا اکانت دارم که یکیش US هست و دیگری UK.
میخواستم بدونم الان که میخوام PS4 بگیرم، اگه واسه یکی از اکانتها پلاس یه ساله بگیرم که بشه آنلاین زد با اون یکی هم میتونم آنلاین بزنم یا نه؟

سلام من توی سایتspeedtest.net چگونه باید از سرعت اینترنتم تست بگیرم اخه تا حالا از سایت خارجی تست نگرفتم ببخشید نتت پوکیده یعنی چی :d بعد ببخشید چگونه با لن به اینتر نت وصل می شن اخه فردا دارم میرم برای خرید بعد اول روی کنسول چند تا اپدیت باید نصب شه و حجم شون چقدره
سلام....
وارد سایت speedterst.net که بشی روی دکمه "BEGIN TEST" کلیک کن خودش شروع میکنه تست گرفتن اگه دیدی باز نمیکنه باید فلش یا جاوا رو روی مرورگرت نصب کنی....

اتصال به اینترنت هم اگه با وای فای وصل میشی اول گزینه و اگه با لن دومین گزینه رو انتخاب کن از توی SETTING>NETWORK>SETUP NETWORK
و برای کابل EASY رو انتخاب کن خودش اتوماتیک مچ میشه....

سلام.
دوستان من دوتا اکانت دارم که یکیش US هست و دیگری UK.
میخواستم بدونم الان که میخوام PS4 بگیرم، اگه واسه یکی از اکانتها پلاس یه ساله بگیرم که بشه آنلاین زد با اون یکی هم میتونم آنلاین بزنم یا نه؟
بله برای آنلاین بازی کردن فقط پلاس کردن یک اکانت کافی هست.
ولی بازی هایی که مجانی می‌شه مثلا برای آمریکا و اروپا، دیگه ربط به این داره که کدوم اکانت اصلی باشه و پلاس شده باشه.
مثلا اگر US رو پلاس کنید می‌تونید از مزایای پلاس هم بهره مند بشید روی همین اکانت ولی با اکانت دوم (UK) فقط و فقط می‌تونید آنلاین بازی کنید.

سلام....
وارد سایت speedterst.net که بشی روی دکمه "BEGIN TEST" کلیک کن خودش شروع میکنه تست گرفتن اگه دیدی باز نمیکنه باید فلش یا جاوا رو روی مرورگرت نصب کنی....

اتصال به اینترنت هم اگه با وای فای وصل میشی اول گزینه و اگه با لن دومین گزینه رو انتخاب کن از توی SETTING>NETWORK>SETUP NETWORK
و برای کابل EASY رو انتخاب کن خودش اتوماتیک مچ میشه....

فقط يه نكته اى رو دوستمون نگفت
بايد برى تو نقشه جهانى كه مياره لندن رو پيدا كنى و روى اون كليك كنى تا با سرور اونجا برات بگيره
اگه سرعت دانلود و آپلود هم پايين بود به خاطر دورى سروره مهم نيست

اقا پیگیر شدم از 20 جا :d
این قدر تلفن کردم پول تلفنم شد 1 میلیون b-)
هر کسی یه چیزی میگفت ولی فهمیدم مشکل از پرتوکل های https که فعلا رو هوان....
خدا رو شکر که مشکل فنی...گقتم دوباره باز شیلتر شد!؟؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or