همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

آقا سلام
من تا 2 3 روز پیش مبین نت 2 مگ داشتم سرعتش بد بود ولی وارد psn میشد
از امروز شاتل 4 مگ گرفتم اصلا لاگین نمیشه
به مودم کانکت میشه ولی لاگین نمیشه تو psn
چقدر مسخرست این شاتل

سلام. میدونم بارها تو صفحات قبل اشاره شده ولی‌ متاسفانه بدلیل ضیق وقت نتونستم تک تک پستها رو بخونم سر این بهترین پیشنهاد برای ساخت اکانت و گرفتن پلاس از کجاست؟ در کل امکانات کدومشون بهتر هست.

برای خرید psn باید credit card داشته باشم؟

نه......
سلام. میدونم بارها تو صفحات قبل اشاره شده ولی‌ متاسفانه بدلیل ضیق وقت نتونستم تک تک پستها رو بخونم سر این بهترین پیشنهاد برای ساخت اکانت و گرفتن پلاس از کجاست؟ در کل امکانات کدومشون بهتر هست.
فعلا امکاناتشون یکیه .امریکا به صرفه تره

من 2 تا آی اس پی دارم با های وب کانکت نمیشه ولی با شهراد میشه! اگه کسی راه حلی داره بگه ممنونم

عزيز 5 تا ISP دارم يكيش هاى وب 8 مگه اينقدر عالى وصل ميشه كه گذاشتم فقط براى دانلود فايل هاى سنگين مثل بازى و فيلم

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

درود دوستان اخرش نفهمیدیم استور رو اروپا انتخاب کنیم یا آمریکا؟بعدشم یکی از دوستان میگفت استور امارات انتخاب کنید تو بازی انلاین راحت ترید تو اروپا از سرور میپرید بیرون . درسته؟:-/

درود دوستان اخرش نفهمیدیم استور رو اروپا انتخاب کنیم یا آمریکا؟بعدشم یکی از دوستان میگفت استور امارات انتخاب کنید تو بازی انلاین راحت ترید تو اروپا از سرور میپرید بیرون . درسته؟:-/

واسه بار هزارم چرت گفته :دی :|

استور هم آمریکا انتخاب کنی به صرفه تره

error ce34861-2 و ce 33987-0 دلیلش چیه؟ یه چند ساعتی هستش که sign in نمیشه.

منم ارور NW-31201-7 دارم و به psn کانکت نمیشم با آی پی های مختلف امتحان کردم نشد و با ۲تا isp . ریجن ۱ هم هستم اگر دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن بگن که اینقدر درگیر نباشم

تو سابت psn زده
The PlayStation®Network will be offline for maintenance on Monday, March 10th, 2014 from 09:30 AM PT - 03:00 PM PT.
یعنی تا ساعت ۱/۵ امشب
فعلا از خودشونه. تا بعد از طهر هم که سرورFUT فیفا آفلاین بود. اونا هم که دنبال رفع مشکلات ناپدید شدن سکه و آیتم های FUT و همچنین پیگیری کلاهبرداری ها هستن. اینها دیگه چشونه؟

Last edited by a moderator:
واسه بار هزارم چرت گفته :دی :|

استور هم آمریکا انتخاب کنی به صرفه تره
درسته,آمریکا به صرفه تره (البته تقریبا از لحاظ قیمت تو یه رده هستن,مثلا اگه یه بازی برا امریکا 20 دلار باشه برا بریتانیا حدودای 15 ایناست),ولی تا اونجا که من می دونم و شنیدم استور اروپا از لحاظ ساپورت بازی زایگان و تخفیف و بازیای خوب خیلی بهتر از آمریکاست,درسته؟؟
البته منم سول کردم که اگه از این لحاظ بریتانیا بهتر از امریکاست من خودم بریتانیا رو انتخاب کنم,چون هنوز اکانت PS3 که بریتانیا بود رو اینجا وارد نکردم
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or