Captain176
کاربر سایت
پس من نرم پسش بدم؟هیچ مشکلی نداره؟ آخه با قیمت رجین 2 بهم انداختهیچ چیزو از دست ندادی فقط تو منو بجای ضربدر دایره دکمه اوکی هست تو بعضی از بازیهای هم همینطور
پس من نرم پسش بدم؟هیچ مشکلی نداره؟ آخه با قیمت رجین 2 بهم انداختهیچ چیزو از دست ندادی فقط تو منو بجای ضربدر دایره دکمه اوکی هست تو بعضی از بازیهای هم همینطور
اگه شهرخودتونه برو پسش بدهپس من نرم پسش بدم؟هیچ مشکلی نداره؟ آخه با قیمت رجین 2 بهم انداخت
پس من نرم پسش بدم؟هیچ مشکلی نداره؟ آخه با قیمت رجین 2 بهم انداخت
من 5/6 صفحه پیش فکر کنم گفتم پیگیری میکنم ...
http://forum.bazicenter.com/thread84234/page58/#post3029180
من گزارشی که داده بودم، به من گفتن مشکل رو برطرف کردن، بعضی شهرها شاید کمی دیرتر (ظرف این ۱ هفته( درست بشه که میشه.
فقط اسم شهر ها و ISP هاتون رو بنویسید که تو این هفته آتی پیگیری کنم
برای فیلم و باقی رو نمیتونم قول بدم چون خلاف قوانین جمهوری اسلامی هست ...
ولی سنگ مفت ، گنجشک مفت ... ببینم کاری میشه کرد یا نه ...
این مدت خودم خیلی کار داشتم و دارم و خواهم داشت (کارهای شخصیم)
ولی گفتم کاری ازم بر بیاد برای بچه های سایت ( نه اینجا... همه جا ) پیگیر میشم.
چون اینهم نامه رسمی نداشت و به اشتباه انگولک شده بود برطرف شد، اگه نامه رسمی بود باید با کارهای دیگه میشد کرد.
حالا لطف کنید، لیست ISP هاتون رو هم بزارید.
کسی لازم نیست تشکر کنه یا تو پیغام خصوصی بپرسه برای کجا کار میکنم یا هرچی، کاری که کردم وظیفه بود.
لذت ببرید... Happy gaming!
اگه میشه کسایی هم که وصل شدن بگن که چه ISP داشتن که وصل شدن
بازم میگم کسایی هم که وصل نشدن بگن اسم ISP رو و شهری که هستن..
سیستک تهران مشکل داره استور رو هنوز...
- - -ویرایش - - -
پس چرا من مشکل ندارم تو دانلودش...:d
با isp تماس گرفتم ظاهرا مشکل از بالاست و معلوم نیست دارن چه گندی به اسم بالا بردن امنیت شبکه و ف.یلت.رینگ میزنن..به این باز موندن استور هم زیاد دل نبندید که به نظرم موقتیه
ممکنه مشکل از ویندوزت باشه...یسری رو 8 مشکل داشتند ولی رو 7 یا 8.1 مشکلی نبوده....البته اگه بقیه موارد رو رعایت کردی...سلام به همه دوستان عزیز!
دو تا سوال
یکی اینکه مشکل وصل شدن به psn حل شد؟! (من هنوز ps4 نگرفتم) :d
دومی اینکه من برا share کردن وی پی ان طبق این روشی که گفتین به کنسولم عمل کردم... دیدم وصل نمیشه به اینترنت share کردن وی پی ان رو ول کردمخواستم ببینم میشه از همین روش کانکشن اینترنت رو از لپ تاپ به کنسول share کرد یا نه! همونطوری که تو properties کریو اون تیک رو زده بودم اینبار تو پراپرتیز wireless network connections رفتم و اون تیکه رو زدم و local area connections رو انتخاب کردم... ولی کنسول باز هم به اینترنت وصل نمیشد!
به کابل لن وصل میشد ولی به اینترنت وصل نمیشد! کلی هم از یوتیوب دیدم... ملت همینطوری کانکشن اینترنت رو از لپتاپ به کنسول share کرده بودن و کنسولشون از کانشکن وصل شده به لپ تاپ, به اینترنت وصل میشد ولی مال من نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست! ♥
اقا تورج گل ، اصلا چرا اینو بسته بودن ؟؟
مگه یه استور چه ضرری میزنه ؟
مثلا سایت استیم چرا *****ه ؟؟
یا مثلا سایت های خبرگزاری گیم ؟؟
آقا خب یه نفر فرق بین این دو ریجن رو به من بگه تا برا پس دادن یه دلیلی داشته باشم![]()
سلام به همگی دیروز دستگاه منم رسید ...
این کد پلاسو که خودش داده میزنم میگه ویزا کارت بده ...؟ سایتی بود که گذاشته بودین پیداش نکردم
من دستگاهم ریجن 1 بود روز اول 7 ساعت کلا روشن بود مشکلی براش پیش نیوممد یعنی خیالم راحت ؟
مبارک باشه.یه سایت هست میشه ویزا کارت مجازی درست کرد.بگردی پیداش میکنی.نه دیگه.برا شما مشکلی نداره.با خیال راحت استفاده کنید
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta