همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان پیشنهاد میکنم فعلا اقدام به خرید بازی دیجیتالی نکنید! سرعت دانلود از استور پایینه و نوسان شدید داره، بازی های ارکید که نسبتا حجم پایین دارن مشکل خاصی ایجاد نمیکنن ولی برای دانلود بازی هایی مثل بتل یا کال خیلی اذیت میشید

دوستان پیشنهاد میکنم فعلا اقدام به خرید بازی دیجیتالی نکنید! سرعت دانلود از استور پایینه و نوسان شدید داره، بازی های ارکید که نسبتا حجم پایین دارن مشکل خاصی ایجاد نمیکنن ولی برای دانلود بازی هایی مثل بتل یا کال خیلی اذیت میشید
دوست عزیز سرعت دانلود از psn مشکلی نداره!!! سرعت دانلود شما با سرورای خارجی پایینه وگرنه من تست کردم با سرعتی که رو pc دان میکنم فرقی نداره ;)

دوست عزیز سرعت دانلود از psn مشکلی نداره!!! سرعت دانلود شما با سرورای خارجی پایینه وگرنه من تست کردم با سرعتی که رو pc دان میکنم فرقی نداره ;)
دوست عزیز مثلا کال رو از دیروز گذاشتم با سرعت 6 مگ فقط 11 گیگ گرفته ولی بازی های ارکید رو با سرعت بالا میگیره! یه جورایی انگار بازی تا بازی فرق داره. منم تجربه خودم رو گفتم ممکنه برای کسای دیگه با سرعت بالا دانلود کنه

امير جان مشكل داره، از بچه هاي هم بپرسي سرعت دانلودشون نوسان داره. من با سرور هاي خارجي ٦٠٠-٧٠٠ ميگيرم (PC)ولي روي PS4 بعد چند بار Test Connection و.. درست ميشه

بچه ها من یه جا دیدم واسه پلاس هم ریجن زده . مگه پلاس هم ریجن داره ؟ من فکر می کردم فقط Psn Card ریجن داره . حالا واسه هر دوی این ها با هم چه ریجنی خوبه ؟

بچه ها من یه جا دیدم واسه پلاس هم ریجن زده . مگه پلاس هم ریجن داره ؟ من فکر می کردم فقط Psn Card ریجن داره . حالا واسه هر دوی این ها با هم چه ریجنی خوبه ؟

بله پلاس هم ریجن داره واسه هردوشون امریکا ارزونتره

بله پلاس هم ریجن داره واسه هردوشون امریکا ارزونتره

قیمت برای من مهم نیست فقط کدوم بهتره ؟

- - -ویرایش - - -

پس با این حساب میگم الآن از دوبی پلاس نگیرم بهتره ؟ چون پیش خرید باید بکنم اینترنتی نزده پلاسش ریجن چند هست . ریجن پلاس که به ریجن دستگاه ربطی نداره ؟

قیمت برای من مهم نیست فقط کدوم بهتره ؟

- - -ویرایش - - -

پس با این حساب میگم الآن از دوبی پلاس نگیرم بهتره ؟ چون پیش خرید باید بکنم اینترنتی نزده پلاسش ریجن چند هست . ریجن پلاس که به ریجن دستگاه ربطی نداره ؟

نه به دستگاهربط نداره ولي psn id مالههر كشوري هست پلاس هم بايد ماله همونجا باشه
Dcinpc.com

امير جان مشكل داره، از بچه هاي هم بپرسي سرعت دانلودشون نوسان داره. من با سرور هاي خارجي ٦٠٠-٧٠٠ ميگيرم (PC)ولي روي PS4 بعد چند بار Test Connection و.. درست ميشه

صادق رو PC با IDM دان میکنی؟ با چند کانکشن؟ اگه با 16تا میگیری بذار با 8تا امتحان کن ، اگه با 8تا میگری با 4 تا امتحان کن ببین فرقی میکنه یا نه! حالا شاید واسه شما اینجوری باشه ولی من که تست میکنم با pc فرقی نداره.

فکر نکنم به همبن راحتیا به ما ایرانی ها visa card بدن
ولی بازم سوال خوبی اگه دوستان میدونن لطفا جواب بدن
اكثر سايتها اگه سرچ كنيد ويزا كارت مجازى ميفروشند ولى اكثراً آدرس روسيه يا امارات يا اسپانيا ميدن.
شما بايد از سايتى ويزا كارت بخرين كه آدرس ويزا كارتش حتماً USA باشه و دستگاه PS4 و اكانت تون هم ريجن 1 باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or