ZのMBiE
کاربر سایت
معلومه كه ميگه اشتباهه اولا براي خودم بوده نصف رقمشم نزاشتم :d دوما مهلتش هم تموم شده.میگه شماره کارت اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمککککککککک
منظورم اين بود كسي بخواد ميتونه بخره..
معلومه كه ميگه اشتباهه اولا براي خودم بوده نصف رقمشم نزاشتم :d دوما مهلتش هم تموم شده.میگه شماره کارت اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمککککککککک
از لحاظ psn card چی ؟ برای امارات راحت گیر میاد یا نه ؟
دوست عزیز سرعت دانلود از psn مشکلی نداره!!! سرعت دانلود شما با سرورای خارجی پایینه وگرنه من تست کردم با سرعتی که رو pc دان میکنم فرقی ندارهدوستان پیشنهاد میکنم فعلا اقدام به خرید بازی دیجیتالی نکنید! سرعت دانلود از استور پایینه و نوسان شدید داره، بازی های ارکید که نسبتا حجم پایین دارن مشکل خاصی ایجاد نمیکنن ولی برای دانلود بازی هایی مثل بتل یا کال خیلی اذیت میشید
دوست عزیز مثلا کال رو از دیروز گذاشتم با سرعت 6 مگ فقط 11 گیگ گرفته ولی بازی های ارکید رو با سرعت بالا میگیره! یه جورایی انگار بازی تا بازی فرق داره. منم تجربه خودم رو گفتم ممکنه برای کسای دیگه با سرعت بالا دانلود کنهدوست عزیز سرعت دانلود از psn مشکلی نداره!!! سرعت دانلود شما با سرورای خارجی پایینه وگرنه من تست کردم با سرعتی که رو pc دان میکنم فرقی نداره![]()
امير جان مشكل داره، از بچه هاي هم بپرسي سرعت دانلودشون نوسان داره. من با سرور هاي خارجي ٦٠٠-٧٠٠ ميگيرم (PC)ولي روي PS4 بعد چند بار Test Connection و.. درست ميشهدوست عزیز سرعت دانلود از psn مشکلی نداره!!! سرعت دانلود شما با سرورای خارجی پایینه وگرنه من تست کردم با سرعتی که رو pc دان میکنم فرقی نداره![]()
بچه ها من یه جا دیدم واسه پلاس هم ریجن زده . مگه پلاس هم ریجن داره ؟ من فکر می کردم فقط Psn Card ریجن داره . حالا واسه هر دوی این ها با هم چه ریجنی خوبه ؟
بله پلاس هم ریجن داره واسه هردوشون امریکا ارزونتره
قیمت برای من مهم نیست فقط کدوم بهتره ؟
- - -ویرایش - - -
پس با این حساب میگم الآن از دوبی پلاس نگیرم بهتره ؟ چون پیش خرید باید بکنم اینترنتی نزده پلاسش ریجن چند هست . ریجن پلاس که به ریجن دستگاه ربطی نداره ؟
امير جان مشكل داره، از بچه هاي هم بپرسي سرعت دانلودشون نوسان داره. من با سرور هاي خارجي ٦٠٠-٧٠٠ ميگيرم (PC)ولي روي PS4 بعد چند بار Test Connection و.. درست ميشه
بچه ها پلاس برای کدام کشور بگیرم از همه بهتره ؟
اكثر سايتها اگه سرچ كنيد ويزا كارت مجازى ميفروشند ولى اكثراً آدرس روسيه يا امارات يا اسپانيا ميدن.فکر نکنم به همبن راحتیا به ما ایرانی ها visa card بدن
ولی بازم سوال خوبی اگه دوستان میدونن لطفا جواب بدن