همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

شما با v.p.n هم بزنی همین اررور میده !! مشکل از 1 چیز دیگه باید باشه!!
والا تا اونجایی که من میدونم سونی بشدت روی قند شکن هم حساسه یعنی یادمه چند سال پیش یه خرید میخواستیم از پی اس ان بزنیم قند شکن رو تشخیص میداد و جلوی خرید رو میگرفت . حالا شاید یکی از دوستان اگه قند شکن با ای پی اختصاصی یا وی پی اس اختصاص داشته باشه بهتر بتونه تست بگیره ولی فکر میکنم تشخیص میده کلا استفاده از قند شکن رو . به نظر من که هر چیزی هست داخلیه شک نکنید چون اگر مشکل جهانی بود الان خشتک سونی رو خارجیا از حجم شکایت تو فاروما رو سرش کشیده بودن

یه سری از سرویس های گوگل رو حتی با هیلترشکن هم نمیشه استفاده کرد مثل گوگل کلاود یا جیمینی
بله دقیقا یک سری سرویس ها هستن که هوشمندن و شما در صورت استفاده از پراکسی و قند شکن جلوش رو میگیرن

دوستان عزیز متاسفانه برای من دیروز روی کنسول وصل نمیشد به psn
واقعا نگرانم
اتفاقا وضعیت کنسول خوبه من خواستم تست بکنم کلا اکانت رو sign out کردم و دوباره واردکردم به خوبی وصل شد تازه نه یک بار چندین بار از اکانت خارج شدم و دوباره وارد کردم به خوبی کار میکنه سریع هم انلاین میشه
ولی ps app کماکان با vpn یا بدون اون اصلا وارد نمیشه

• Like
Reactions: Rohshen
سلام
دوستان من میخواستم گیفت بگیرم بزارم تو اکانتم الان با اپ هرکاری میکنم اکانتم وصل کنم نمیشه ارور میده من این گیفتو چجوری میتونم به اکانتم انتقال بدم بدون وی پی ان میشه؟اکانتو شارژ کرد مستقیم از کنسول میشه اینکارو کرد؟

سلام
دوستان من میخواستم گیفت بگیرم بزارم تو اکانتم الان با اپ هرکاری میکنم اکانتم وصل کنم نمیشه ارور میده من این گیفتو چجوری میتونم به اکانتم انتقال بدم بدون وی پی ان میشه؟اکانتو شارژ کرد مستقیم از کنسول میشه اینکارو کرد؟
سلام و درود
بله دوست عزیز راحت میتونین از خود کنسول ریدیم کنین، میرین تو تب استور، اونجاذبالا سمت راست منو رو باز کنین گزینش میاد

• Like
Reactions: navid_x360
تا چند وقت پیش فاز اینو داشتم که اتفاقی نمیوفته و موقتیه ولی الان دسترسی ایرانیهارو حتی رو ps3 روی خود کنسول به کل بسته و این نشون میده براشون کاری نداره که جوری ببندن که حتی با هیچ دی ان اس و وی پی ای نشه دور زد.جدا با همه خوش بینی که داشتم نگران شدم.یکی از دوستان چند صفحه پیش گفت نون شب که نیست گیم ولی دقیقا گیم برای من از نون شبم بالاتره.

تا چند وقت پیش فاز اینو داشتم که اتفاقی نمیوفته و موقتیه ولی الان دسترسی ایرانیهارو حتی رو ps3 روی خود کنسول به کل بسته و این نشون میده براشون کاری نداره که جوری ببندن که حتی با هیچ دی ان اس و وی پی ای نشه دور زد.جدا با همه خوش بینی که داشتم نگران شدم.یکی از دوستان چند صفحه پیش گفت نون شب که نیست گیم ولی دقیقا گیم برای من از نون شبم بالاتره.
تو 10 سال اخیر بارها، بارها، شد که پی اس تری چند ماه وصل نشه ولی بعدش درست شد، همین 1 سال گذشته چند بار پیش اومد، دیگه باید صبر کنیم، معمولا به مرور درست میشه، طبیعتا پلی استیشن حساسیت روش از اینستا مثلا خیلی کمتره، پس نباید ادامه دار باشه..

احتمالا دارن یه کارای میکنند، که ساید افکتش شده این مشکلات سرور پلی استیشن...

*دقیقا گیم برای منم جز مهم ترین ارکان زندگی هست بدون تردید و با نهایت عشق و افتخار...

تو 10 سال اخیر بارها، بارها، شد که پی اس تری چند ماه وصل نشه ولی بعدش درست شد، همین 1 سال گذشته چند بار پیش اومد، دیگه باید صبر کنیم، معمولا به مرور درست میشه، طبیعتا پلی استیشن حساسیت روش از اینستا مثلا خیلی کمتره، پس نباید ادامه دار باشه..

*دقیقا گیم برای منم جز مهم ترین ارکان زندگی هست بدون تردید و با نهایت عشق و افتخار...
دقیقا.از من یکی گیم رو بگیرن زندگیم بی معنی میشه :D این که گفتی پیش اومده و درست شده امیدوارم واقعا قضیه همینطوری باشه...الان چندروزه هی دارم به خودم دلداری میدم که موقتیه و درست میشه☹️

هر کاری هم بکنن که ساید افکتش برا سرور های پلی استیشن باشه بازم با عقل جور در نمیاد چون دوستان با vpn های معتبر پولی هم نمیتونن وارد بشن

• Like
Reactions: Rohshen
هر کاری هم بکنن که ساید افکتش برا سرور های پلی استیشن باشه بازم با عقل جور در نمیاد چون دوستان با vpn های معتبر پولی هم نمیتونن وارد بشن
قضیه خیلی عجیب غریبه.برای من تو سایت بدون هیچ وی پی ان لوگین میشه نت مخابرات ولی با vpn و dns ارور میده.نمیتونم یه ارتباط منطقی پیدا کنم.

هر کاری هم بکنن که ساید افکتش برا سرور های پلی استیشن باشه بازم با عقل جور در نمیاد چون دوستان با vpn های معتبر پولی هم نمیتونن وارد بش
دوستان تو سایت هم نمیتونید لاگین این کنید یا فقط app
من سه تا اکانت دارم شخصی، آمریکا، انگلیس، ترکیه
امروز با مرورگر چروم گوشی با هر سه تاشون لاگین کردم و هیچ مشکلی نداشت. حالا app رو پاک کردم و نمیدونم تو اون چطوری هست،
اینم بگم ها مال من هم تا چند روز پیش اصلا نمیتونستم لاگین کنم با مرورگر، انواع خطا ها رو میداد، ولی دو سه روزه مشکل حل شده،
هم با نت مخابرات ارومیه تست کردم هم ایرانسل، هر دو ok هست

یه نکته ایی رو بگم

من خودم هیچوقت با vpn حتی داخل سایت سونی هم نمی تونستم بشم. حالا نمیدونم سیستم سایتشون چجوریه. اما همیشه باید بدون vpn وارد سایت میشدم. اینو گفتم در مورد دوستانی که میگن با vpn هم نمی تونن ساین این کنن.

نکته دوم اینکه اونور آب هم خیلی ها این مشکل رو دارن.

صبر کنید قطعا مشکل حل میشه. چون اگه قضیه تحریم و این چیزا بود، با دستگاه هم نمی تونستیم اکانت وارد کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or