همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

خب دوستان بعد از کلی بحث و گفتگو و تو صف وایسادن آخر سر طرف گفت باید سریال نامبر اولین کنسولی که باهاش وارد شدی رو بدی و منم گفتم بابا اون رو فروختم من از کجا بیارم و گفت دیگه تهش همینه و عذرخواهی کرد :( :-<
بدبیاری های من تمومی نداره - مالی/عاطفی/ اینجوری اکانتی همش تو بدبیاریم
تسلیت میگم
دقیقا واسه همینه که من زدم تو خط بازی فیزیکی

• Like
Reactions: ( Layken )
خب دوستان بعد از کلی بحث و گفتگو و تو صف وایسادن آخر سر طرف گفت باید سریال نامبر اولین کنسولی که باهاش وارد شدی رو بدی و منم گفتم بابا اون رو فروختم من از کجا بیارم و گفت دیگه تهش همینه و عذرخواهی کرد :( :-<
بدبیاری های من تمومی نداره - مالی/عاطفی/ اینجوری اکانتی همش تو بدبیاریم

چند بار دیگه امتحان کن با ip های دیگه که تاریخچه مکالمات نباشه .
شاید یکیشون بیخیال بشه.
بهش هم گفتی سریال کنسول جدید رو داری؟
اول گفتی ایمیل رو نداشتی اما الان گفتی براش ایمیل رو فرستادی

• Like
چند بار دیگه امتحان کن با ip های دیگه که تاریخچه مکالمات نباشه .
شاید یکیشون بیخیال بشه.
بهش هم گفتی سریال کنسول جدید رو داری؟
اول گفتی ایمیل رو نداشتی اما الان گفتی براش ایمیل رو فرستادی
اره گفتم فرستادم براش و کلی مشخصات دیگه دادم بهش از خریدها و تروفی ها و این که اصلا با فرندهام چه حرف هایی زدم و اخرین مکالمات چجوری بود هم گفتم ولی همون یک نکته رو خواست.
ایمیل چی ؟ متوجه سوالت نشدم

دوستان، به دادم برسید که به فنا رفتم
پسوردم رو اشتباهی چند بار زدم و سونی هم زد بلاک کرد و اشاره می کنه که از طریق ایمیل ریکاوری کنم و منم بعد از چند سال اصلا ایمیلم خاطرم نیست که واردش بشم و الان موندم واقعا چه کنم، یوزرم از زمان ps3 هست و اگه نتونم پس بگیرم سکته میزنم

رفقا من ایمیل رو با مشخصات مربوطه فرستادم ولی یک چیزی ذهنم رو مشغول کرده،
اینا یهو نیان کنسول رو بن کنن؟
بر اساس اون شماره سریالی که دادم میگم.

اول گفته بودی ایمیل رو نداری .
بعد گفتی ایمیل رو فرستادی براش.
اگر ایمیل داری شاید بشه رمز ایمیل رو پیدا کرد .

• Like
اول گفته بودی ایمیل رو نداری .
بعد گفتی ایمیل رو فرستادی براش.
اگر ایمیل داری شاید بشه رمز ایمیل رو پیدا کرد .
آهان
نه منظورم این بود که رمز ایمیلم خاطرم نیست.
اصلا نمیدونستم کی من این اییمل رو برای این اکانتم گذاشتم.
واقعا اشتباه بزرگی کردم

گاهی به آی پی گیر میده حتی درست هم بزنی لاگین نمیکنه، پسوردتو عوض کن اوکی میشه
برای ip که قیلترشکن زدم، همه جا هم تست میکنم ip نشتی نداره که این بخواد متوجه بشه.

نه آقا پسورد عوض کنم روی کنسول هم خارج میشه یه دفعه اونم دیگه توش نمیره بدبخت میشم.

برای ip که قیلترشکن زدم، همه جا هم تست میکنم ip نشتی نداره که این بخواد متوجه بشه.

نه آقا پسورد عوض کنم روی کنسول هم خارج میشه یه دفعه اونم دیگه توش نمیره بدبخت میشم.
دقیقا مشکل همین فیلترشکنه :دی ای پی اکثر فیلترشکنا بخاطر اسپم و اینا مسدود میشن، طرف مثلا داره سعی می کنه پسورد کرک کنه ای پی مسدود میشه حالا یکی دیگه از همه جا بی خبر دردسر درست میشه واسش

دقیقا مشکل همین فیلترشکنه :D ای پی اکثر فیلترشکنا بخاطر اسپم و اینا مسدود میشن، طرف مثلا داره سعی می کنه پسورد کرک کنه ای پی مسدود میشه حالا یکی دیگه از همه جا بی خبر دردسر درست میشه واسش
از نسخه pro وایند اسکرپ استفاده میکنم
بدون فیلترشکن هم با همراه اول راحت کار میکنه ولی بازم لاگین نمیشه

مراقب باش .در کل پسورد رو عوض نکن
من پسورد اکانتم رو عوض کردم بعدش چه کنسول چه از نرم افزار موبایل مینوشت پسورد استباه هست در حالی که صددرصد درست میزدم چندین بار پسورد رو ریست کردم با پنج تا ف..تر شکن مختلف امتحان کردم اخر سر از موبایل لاگین شد بعدش لازم بود لاگ اوت کنم دفعه ی بعد مثل شما پیامSomething went wrongPlease try again from the beginning میگرفتم در نهایت چون در بازه ی کوتاه با سایت و نرم افزار موبایل و خود کنسول و با انواع vpn رفته بودم که سونی ایمل زد اکانتم باید ریکاوری باشه

• Like
Reactions: rahmanshahi
مراقب باش .در کل پسورد رو عوض نکن
من پسورد اکانتم رو عوض کردم بعدش چه کنسول چه از نرم افزار موبایل مینوشت پسورد استباه هست در حالی که صددرصد درست میزدم چندین بار پسورد رو ریست کردم با پنج تا ف..تر شکن مختلف امتحان کردم اخر سر از موبایل لاگین شد بعدش لازم بود لاگ اوت کنم دفعه ی بعد مثل شما پیامSomething went wrongPlease try again from the beginning میگرفتم در نهایت چون در بازه ی کوتاه با سایت و نرم افزار موبایل و خود کنسول و با انواع vpn رفته بودم که سونی ایمل زد اکانتم باید ریکاوری باشه
آره پسوورد عوض بکنیم که داستان میشه.
آخرش چیکار کردین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or