Need-More-Speed
Gold User
پس تنها راه همون ارتباط با ساپورته، پس گرفتنش شدنیهنه اونم ازوقتی گوشی عوض کردم دیگه نرفتم سمتش
سریال کنسول، آخرین خریدها/شارژ ها و بازی هایی که کردی رو بگو بهشون
تاریخ تولدت درست زدی؟
پس تنها راه همون ارتباط با ساپورته، پس گرفتنش شدنیهنه اونم ازوقتی گوشی عوض کردم دیگه نرفتم سمتش
برای ایمیلت ریکاوری میل ست نکرده بودی؟خدایا کمک کنه
صحت قضیه رو نمیدونم در چه حده ولی سایت هایی هستن پول میگیرن اکانت psn ریکاوری میکنن.دوستان، به دادم برسید که به فنا رفتم
پسوردم رو اشتباهی چند بار زدم و سونی هم زد بلاک کرد و اشاره می کنه که از طریق ایمیل ریکاوری کنم و منم بعد از چند سال اصلا ایمیلم خاطرم نیست که واردش بشم و الان موندم واقعا چه کنم، یوزرم از زمان ps3 هست و اگه نتونم پس بگیرم سکته میزنم
آره درد این که وارد نمیشه که مشخصات رو ببینم.مساله اینجاست بنده خدا ایمیلشو نداره که بتونه مشخصات آخرین خرید رو برداره.
منم یکبار همچین چیزی شد تا آخرین تراکنش و عکس از پاسپورت ندادم کاری برام نکردن.
برای ایمیلت ریکاوری میل ست نکرده بودی؟
آره این لینکشهدوستان برای ارتباط با ساپورت باید از طریق سایت پلی استیشن اقدام کنم؟
چون کمی عصبی هستم مغزم کار نمیکنه
آره درد این که وارد نمیشه که مشخصات رو ببینم.
نه تاریخ تولدی که زدم یادمه نه سوالات مهمی که جواب دادم.
با ip کشور اکانتت یا کشور تحریم نشده بروآره این لینکشه
Contact us
You may need the following to help recover your account.
- Your online ID and sign-in ID (email address on your account).
- Serial number of the console used to create or log into your account.
- Details of a recent transaction (including Order Number, content purchased, price and date of the transaction)
سریال واسه این میگیرن که مطمئن بشن صاحب اکانتی چون بعیده غیر از صاحب اکانت کسی سریال کنسولی که بهش لاگین کرده رو بدونهرفقا من ایمیل رو با مشخصات مربوطه فرستادم ولی یک چیزی ذهنم رو مشغول کرده،
اینا یهو نیان کنسول رو بن کنن؟
بر اساس اون شماره سریالی که دادم میگم.
نه، اینا به این نکته توجه میکنن که اکانت متعلق به اولین کنسولیه که با این اکانت ساین این کرده. مثلا اگر اکانت رو توی چند تا ps5 وارد کرده باشی اکانت متعلق به اولین ps5 هست.رفقا من ایمیل رو با مشخصات مربوطه فرستادم ولی یک چیزی ذهنم رو مشغول کرده،
اینا یهو نیان کنسول رو بن کنن؟
بر اساس اون شماره سریالی که دادم میگم.
من دیشب چند ساعتی تو صف بودم خسته شدم خوابیدم، گویا چت باید بکنیم ولی اینجوری که گفتید من اولین بار این اکانت روی ps3 ساین این کردم، اگه اونو بخوان چی؟نه، اینا به این نکته توجه میکنن که اکانت متعلق به اولین کنسولیه که با این اکانت ساین این کرده. مثلا اگر اکانت رو توی چند تا ps5 وارد کرده باشی اکانت متعلق به اولین ps5 هست.
آخرین کنسولی که لاگین کردی مهمهمن دیشب چند ساعتی تو صف بودم خسته شدم خوابیدم، گویا چت باید بکنیم ولی اینجوری که گفتید من اولین بار این اکانت روی ps3 ساین این کردم، اگه اونو بخوان چی؟
نه منظورم اولین کنسول از نسل جدیدهمن دیشب چند ساعتی تو صف بودم خسته شدم خوابیدم، گویا چت باید بکنیم ولی اینجوری که گفتید من اولین بار این اکانت روی ps3 ساین این کردم، اگه اونو بخوان چی؟
والا یکی از دوستام همین تازگیا اکانتش هک شد. طرف ایمیلشم همزمان هک کرده بود و پسوردشم تغییر داده بود. ولی چون اکانت با سریالش تطابق داشت و اولین بار تو کنسولش لاگ این شده بود تونست برش گردونه.آخرین کنسولی که لاگین کردی مهمه
در مورد مشخصات خریدها و شارژها اگه از سایتی خرید کردی احتمالا توی پروفایلت هستن کدی که ریدیم کردی