نه اگه این کارو بکنی فروشنده میفهمه همین ظرفیتی هم که بهت داده ازت میگیره. احتمالا ریپورت شدن هم هست. اون اکانت رو به سه نفر فروخته. کسی نمیتونه به چیزی دست بزنه.دوستان یه اکانت ظرفیت ۲ یی از سایتی خریدم امکان داره شمارشو عوض کنم و شماره خودم رو بزنم؟
اگه شماره به حالت قبل برگرده مشکلی پیش نمیاد؟نه اگه این کارو بکنی فروشنده میفهمه همین ظرفیتی هم که بهت داده ازت میگیره. احتمالا ریپورت شدن هم هست. اون اکانت رو به سه نفر فروخته. کسی نمیتونه به چیزی دست بزنه.
اره شاید نیاز شد طوفان تویتری کنیم همه رو جم کنیمبنظرت تاپیکش جاش خالی نیست؟

اره
۵روزهاز کی تا حالا این مشکلو داری؟ واسه من شاتله ولی اصلا مشکلی نداشتم برا وصل شدن به PSN
چون شروع کردن به گند زدن در بازیهاچرا gta online وصل نميشه ؟ با چيز شكنم نشد!
اگر تغییر بدی و باز دوباره به حالت قبل برگردونی در هر صورت صاحب اکانت متوجه میشه.اگه شماره به حالت قبل برگرده مشکلی پیش نمیاد؟
جواب نمیده همچنان فیلد میشهسلام دوستان. در مورد مشکل اتصال به PSN با شاتل صحبت کردم و گفتند که روی شاتل هنگام Sign in به PSN مشکل وجود داره و در حال بررسی هستند. کاری که شما می تونید فعلا انجام بدید اینه که با نت موبایل تون Sign in رو انجام بدین و بعد که اتصال برقرار شد دوباره به اینترنت شاتل وصل بشید. به همین راحتی.
من با همین شیوه دارم هر بار وصل میشم.جواب نمیده همچنان فیلد میشه
خوشبحالتون برای ما که وصل نمیشهمن با همین شیوه دارم هر بار وصل میشم.
خوشبحالتون برای ما که وصل نمیشه
نه بن نیست اپدیت هم هستداداش وقتی با نت گوشی هم وصل نمیشه شاید مشکل از اکانتت باشه
آپدیت کردی به آخرین ورژن؟
بن نشدی؟