GameMasterr
کاربر سایت
فکر کنم با کلی دردسر بشه.مگه رو کنسول میشه فیل شکن اجرا کرد؟
نه من روی روتر ست میکنممگه رو کنسول میشه فیل شکن اجرا کرد؟

اورواچ مشکلی نداره ولی راکت لیگ از سمت سازنده برای ایران بسته شده. یکی از کاربرا که قبلا میگفت دیگه با پروکسی هم نمیشه راکت لیگو آنلاین بازی کرد حالا نمیدونم تا چه حد درسته.سلام دوستان بازي Rocket League و Overwatch نياز به پراكسى دارن ؟ بايد چيز شكن زد براي انلاين ؟
سلام.من 125 دلار توی حساب psn پول دارم.قانونش اجازه نمیده بیشتر از 150 دلار ذخیره کنی.حالا خواستم بپرسم اگر من از طریق یه گیفت کارت جدا یدونه پلاس 1 ساله بخرم به خاطر اینکه قیمتش 60 دلار هست شبکه مانع کارم میشه و میگه از اون 125 دلارت کم کن یا نه کاری نداره و اجازه میده پلاسو بگیرم؟؟؟اورواچ مشکلی نداره ولی راکت لیگ از سمت سازنده برای ایران بسته شده. یکی از کاربرا که قبلا میگفت دیگه با پروکسی هم نمیشه راکت لیگو آنلاین بازی کرد حالا نمیدونم تا چه حد درسته.
اگه کد پلاس وارد کنید احتمال خیلی زیاد کاری نداره باهاتون چون خود کد محصولو به اکانت اضافه میکنه کاری با والتتون ندارهسلام.من 125 دلار توی حساب psn پول دارم.قانونش اجازه نمیده بیشتر از 150 دلار ذخیره کنی.حالا خواستم بپرسم اگر من از طریق یه گیفت کارت جدا یدونه پلاس 1 ساله بخرم به خاطر اینکه قیمتش 60 دلار هست شبکه مانع کارم میشه و میگه از اون 125 دلارت کم کن یا نه کاری نداره و اجازه میده پلاسو بگیرم؟؟؟
سلامدرود
سوال دوم راجب این ایرادیه که واسه اپدیت بازی ها توی کنسول پیش اومد هست!
چند وقتیه can not download میده
کاره ایرانه که اختلال به وجود اورده؟
واسه همه این مشکل هست؟
الان چجور بازی هامو اپدیت کنم!؟
رو هر کنسول تا ۱۶ تا اکانت میشه پرایمری باشه نیازی نیست از پرایمری در بیاریدرود
دوتا سوال
اول اینکه اگر اکانت دوستم رو که در حال حاضر روی کنسولم پرایمری هست رو دی اکتیو کنم(حالتی غیر از پرایمری حالا هرچی صداش میزنن)و یه اکانت ثالثی رو پرایمری کنم برای 1ماه فرضا
بعد مجدد بخوام اکانت دوستمو پرایمری کنم مشکلی نداره؟
یادمه قدیما میگفتن اگر از پرایمری در بیاری تا 6 ماه نمیتونی مجدد پرایمری کنی یا یه همچین چیزی(شایدم میگفتن دی اکتیو کردن)
دی اکتیو کردن و از پرایمری دراوردن فرقشون چیه؟
الان داستان چی میشه در این صورت؟
______
سوال دوم راجب این ایرادیه که واسه اپدیت بازی ها توی کنسول پیش اومد هست!
چند وقتیه can not download میده
کاره ایرانه که اختلال به وجود اورده؟
واسه همه این مشکل هست؟
الان چجور بازی هامو اپدیت کنم!؟
ممنونرو هر کنسول تا ۱۶ تا اکانت میشه پرایمری باشه نیازی نیست از پرایمری در بیاری
اون تا ۶ ماه که میگن برای دی اکتیو کردن از سایته اگه از خود کنسول دی اکتیو کنی هر وقت بخوای میتونی پرایمری کنی
درستهممنون
فقط اینکه دونفر نمیشه همزمان یه اکانت رو پرایمری کنن درسته؟
مثلا دونفری یه اکانت بگیریم و رو کنسولمون پرایمری کنیم و برگردیم با اکانت خودمون بازی کنیم
نمیشه درسته؟