همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

مگه رو کنسول میشه فیل شکن اجرا کرد؟
فکر کنم با کلی دردسر بشه.
ولی پروکسیو راحت از داخل خود کنسول میشه ست کرد
البته پروکسی رایگان بدرد هیچی نمیخوره ولی خب پرایوتش 3-4 دلارم پیدا میشه (ماهانه)
کسایی که پی سی/لپ تاپ ندارن میخوان با خود کنسول دانلود کنن یدونه بخرن راحت استفاده کنن

• Like
Reactions: GameMasterr
من اکانتم روی کنسول دوستم اکتیو و رو کنسول خودم دی اکتیو هست. داخل اکانتم وارد شدم و بازی ها رو گذاشتم رو کنسولم دانلود مجدد بکنه . جفتمون می تونیم همزمان به این صورت افلاین بازی کنیم داخل همون اکانت ? یا بن میشیم?
اگه انلاین بخواییم فیفا بزنیم با همون اکانت که بازی دیجیتالی هست فیفاش . من باید با اکانت دوم انلاین بشم? از یه پلاس هم استفاده میکنیم.
یه سوال دیگه اینکه کدوم بهتره اکتیو باشه رو سیستممون اکانت? من یا دوستم. فرقش چیه اکتیو بودن رو سیستم?

سلام و درود. من بازی اشتراکی ظرفیت 3 خریده بودم که بعد از مدتی با ی جور کاری تونستم رمز اکانت رو بدست بیارم و بعد هم ایمیل اکانت،رمز،شماره تلفن رو عوض کردم الان توی اکانت فقط خودمم و اون فروشنده هم التماس میکنه که اکانت رو پس بده راستی روی این اکانت 17 تا بازی هست که فقط اون زمان من ی فیفا18 ریختم،خواستم بدونم چجوری میشه اون 16 تا بازی دیگه رو هم نصب کنم؟وقتی میرم توی پروفایل و توی قسمت games آیکون بازی ها میاد ولی فقط دستاورد های بازی رو میگه!اگه عکس هم خواستید برای فهمیدن سوالم میفرستم،ممنون میشم اگه جواب بدید دوستدارتان matin:x:x

سلام دوستان بازي Rocket League و Overwatch نياز به پراكسى دارن ؟ بايد چيز شكن زد براي انلاين ؟
اورواچ مشکلی نداره ولی راکت لیگ از سمت سازنده برای ایران بسته شده. یکی از کاربرا که قبلا میگفت دیگه با پروکسی هم نمیشه راکت لیگو آنلاین بازی کرد حالا نمیدونم تا چه حد درسته.

اورواچ مشکلی نداره ولی راکت لیگ از سمت سازنده برای ایران بسته شده. یکی از کاربرا که قبلا میگفت دیگه با پروکسی هم نمیشه راکت لیگو آنلاین بازی کرد حالا نمیدونم تا چه حد درسته.
سلام.من 125 دلار توی حساب psn پول دارم.قانونش اجازه نمیده بیشتر از 150 دلار ذخیره کنی.حالا خواستم بپرسم اگر من از طریق یه گیفت کارت جدا یدونه پلاس 1 ساله بخرم به خاطر اینکه قیمتش 60 دلار هست شبکه مانع کارم میشه و میگه از اون 125 دلارت کم کن یا نه کاری نداره و اجازه میده پلاسو بگیرم؟؟؟

• Like
Reactions: voldmort
سلام.من 125 دلار توی حساب psn پول دارم.قانونش اجازه نمیده بیشتر از 150 دلار ذخیره کنی.حالا خواستم بپرسم اگر من از طریق یه گیفت کارت جدا یدونه پلاس 1 ساله بخرم به خاطر اینکه قیمتش 60 دلار هست شبکه مانع کارم میشه و میگه از اون 125 دلارت کم کن یا نه کاری نداره و اجازه میده پلاسو بگیرم؟؟؟
اگه کد پلاس وارد کنید احتمال خیلی زیاد کاری نداره باهاتون چون خود کد محصولو به اکانت اضافه میکنه کاری با والتتون نداره
یه چیزی مثل کدی که سازنده‌ها میفرستنه که کاری نداره بازی تو استور قابل دانلود هست یا نه محصولو به اکانت اضافه میکنه

درود
دوتا سوال
اول اینکه اگر اکانت دوستم رو که در حال حاضر روی کنسولم پرایمری هست رو دی اکتیو کنم(حالتی غیر از پرایمری حالا هرچی صداش میزنن:دی)و یه اکانت ثالثی رو پرایمری کنم برای 1ماه فرضا
بعد مجدد بخوام اکانت دوستمو پرایمری کنم مشکلی نداره؟
یادمه قدیما میگفتن اگر از پرایمری در بیاری تا 6 ماه نمیتونی مجدد پرایمری کنی یا یه همچین چیزی:دی(شایدم میگفتن دی اکتیو کردن)
دی اکتیو کردن و از پرایمری دراوردن فرقشون چیه؟
الان داستان چی میشه در این صورت؟
______
سوال دوم راجب این ایرادیه که واسه اپدیت بازی ها توی کنسول پیش اومد هست!
چند وقتیه can not download میده
کاره ایرانه که اختلال به وجود اورده؟
واسه همه این مشکل هست؟
الان چجور بازی هامو اپدیت کنم!؟

• Like
Reactions: ps34
درود
واسه همه این مشکل هست؟
سلام:D
در مورد سوال دومت اره کار ایران هست منتهی خیلی ها این مشکل رو ندارن و خیلی ها هم دارن.برای رفع نسبیش این تاپیک رو بخون:
حل مشکل Cannot Download آپدیت بازیها با دستگاه

• Like
درود
دوتا سوال
اول اینکه اگر اکانت دوستم رو که در حال حاضر روی کنسولم پرایمری هست رو دی اکتیو کنم(حالتی غیر از پرایمری حالا هرچی صداش میزنن:دی)و یه اکانت ثالثی رو پرایمری کنم برای 1ماه فرضا
بعد مجدد بخوام اکانت دوستمو پرایمری کنم مشکلی نداره؟
یادمه قدیما میگفتن اگر از پرایمری در بیاری تا 6 ماه نمیتونی مجدد پرایمری کنی یا یه همچین چیزی:دی(شایدم میگفتن دی اکتیو کردن)
دی اکتیو کردن و از پرایمری دراوردن فرقشون چیه؟
الان داستان چی میشه در این صورت؟
______
واسه همه این مشکل هست؟
رو هر کنسول تا ۱۶ تا اکانت میشه پرایمری باشه نیازی نیست از پرایمری در بیاری
اون تا ۶ ماه که میگن برای دی اکتیو کردن از سایته اگه از خود کنسول دی اکتیو کنی هر وقت بخوای میتونی پرایمری کنی

• Like
رو هر کنسول تا ۱۶ تا اکانت میشه پرایمری باشه نیازی نیست از پرایمری در بیاری
اون تا ۶ ماه که میگن برای دی اکتیو کردن از سایته اگه از خود کنسول دی اکتیو کنی هر وقت بخوای میتونی پرایمری کنی
ممنون
فقط اینکه دونفر نمیشه همزمان یه اکانت رو پرایمری کنن درسته؟
مثلا دونفری یه اکانت بگیریم و رو کنسولمون پرایمری کنیم و برگردیم با اکانت خودمون بازی کنیم
نمیشه درسته؟

ممنون
فقط اینکه دونفر نمیشه همزمان یه اکانت رو پرایمری کنن درسته؟
مثلا دونفری یه اکانت بگیریم و رو کنسولمون پرایمری کنیم و برگردیم با اکانت خودمون بازی کنیم
نمیشه درسته؟
درسته
ولی میشه یک نفر پرایمری کنه بعد آفلاین شه و از سایت دی اکتیو کنی و نفر دوم پرایمری کنه اینجوری نفر اول نباید آنلاین بشه که بازیش قفل میشه بهش ظرفیت ۱ یا آفلاین هم میگن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or