با پراکسی مشکل من حل شد.کلا قید بازی و بزنید
منم مشکل دارم هیجوره درست نشد با ترفندهای بقیه
بیخیلش شدم
از پست اول این تاپیک استفاده کنید.سلام دوستان
منم بعد از ظهر برای آپدیت بازی Monster Hunter و Far Cry 5 با این مشکل can't download مواجه شدم ولی بعد از چند بار تلاش مجدد درست شد !! اینترنتم هم پارس آنلاین هستش! الان این مشکل برای همه هستش یا فقط بعضی ها این مشکل دارند !؟ و اینکه چجوری پراکسی ست کردین !؟ میشه ۱ توضیح در این مورد پراکسی ست کردن بدین !؟
بله الان درست شدم و بدون مشکل دانلود میکنم ولی باید پیگیر این موضوع باشیم چون چند وقت پیش هم این مشکل بود و بعضی از سرورهای psn قیلترینگ هوشمند!!! فیلتر کرده بود و این مشکل بعضی وقتا پیش میومد و بعضی وقتا درست میشد !! اگر پیگیر نباشیم 1 روز بیدار میشیم میبینیم دیگه نه PSN وصل میشه و نه xbox live.یعنی الان چیزی دان میکیند بدون مشکل جلو میره ؟
هر بازی کد مخصوص خودشو دارهبازی های ریجن دو که از استور کشور آلمان خریداری شده باشن کدشون چنده؟
میخوام دیتا چنتاشون رو دان کنم لطفا راهنمایی کنید.
ps3 که کلا بحثش با کنسولای این نسل جداس اون یدونس مشکلی ندارهیک اکانت دارم . می تونم روی دوتا پلی 4 و یک پلی 3 استفاده کنم? و روی دوتا دستگاه بازی های قانونی رو استفاده کنم? همزمان رو دو تا پلی 4 ? بن نمیشیم?
الان یعنی نمی تونیم با یه اکانت رو دوتا کنسول پلاس خریداری کنیم . و فیفا انلاین بزنیم?ps3 که کلا بحثش با کنسولای این نسل جداس اون یدونس مشکلی نداره
رو ps4 اکانت رو یه کنسول اکتیو میشه و رو یکی دیگه بدون اکتیو استفاده میشه.
رو اون دستگاهی که اکتیو میشه یا باید آفلاین باهاش بازی کرد یا یه اکانت دیگه ساخت و بازیارو با اون بازی کرد (چون اکانت اکتیوه بازیا رو کنسول شیر میشن) اونیم که اکانت روش اکتیو نیست فقط بصورت آنلاین و رو همون اکانت میتونه بازی کنه.
تاپیک آموزش شیر کردنم هست
بن نمیشید چون غیرقانونی نیستالان یعنی نمی تونیم با یه اکانت رو دوتا کنسول پلاس خریداری کنیم . و فیفا انلاین بزنیم?
2. اگه رو کنسولی که اکتیو هست دی اکتیو کنم . و با همین اکانتم روی کنسول جدیدم اکتیو و بازی ها رو دانلود کنم و یه اکانت دوم بسازم. باهاش دوباره رو کنسول قبلی اکتیو و دی اکتیو کنم. بدون شیر کردن میشه استفاده کرد?
3 .کنسول قدیمی که برا دوستم هست نیاز به انلاین فیفا داره . من اکتیو نگه دارم اکانت رو یا رو کنسول اون اکتیو کنم?
یه کم گیج شدم. فقفقط می خوام بن نشیم.
اموزش شیر کردن . نوشته روی اکانت اول که خریداری شده بازی ها روی کنسول دی اکتیو بشه . و رو کنسول خودتون اکتیو کنید اکانت رو اکتیو کنید . و یه اکانت جدید بسازم و دوباره اکانت اصلی رو از کنسولم دی اکتیو و رو کنسول قبلی اکتیو کنم. در اصل اون با اکانت اصلی اکتیو و بازی کنه و من با اکانت دیگه . همزمان انللاین و افلاین بشیم میشه بازی و بی خطره . درسته یا اشتباه متوجه شدم?بن نمیشید چون غیرقانونی نیست
تاپیک آموزش شیرم هست کامل توضیح دادن
یه نفر باید اکانتو رو کنسولش اکتیو کنه که یعنی همه چی از پلاس گرفته تا بازیا شیر میشن. معمولا نفر دوم اینکارو میکنه چون بازی رو اکانت نفر اول خریداری میشه و نفر دوم بعد از شیر شدنش میتونه بره رو اکانت خودش بازی کنه نفر اولم با همون اکانت اصلی انلاین میشه و بازی میکنه
این چیزایی که پرسیدید انقدر تو هم دیگه بود که متوجه نشدم
تاپیک آموزش شیر کردن رو ببینید
اموزش شیر کردن . نوشته روی اکانت اول که خریداری شده بازی ها روی کنسول دی اکتیو بشه . و رو کنسول خودتون اکتیو کنید اکانت رو اکتیو کنید . و یه اکانت جدید بسازم و دوباره اکانت اصلی رو از کنسولم دی اکتیو و رو کنسول قبلی اکتیو کنم. در اصل اون با اکانت اصلی اکتیو و بازی کنه و من با اکانت دیگه . همزمان انللاین و افلاین بشیم میشه بازی و بی خطره . درسته یا اشتباه متوجه شدم?
چون چندتا روش هست یکی نووشته فقط پروفایل رو با ایمیل بزن.!
اونی که نوشتم اولی اگه اوکیه انجام بدم?