DoppelGang3rX1
کاربر سایت
فکر کنم اینطوری ـه :دوستان یه سوال داشتم هنوزم میشه بازیهایی که از استور میخریم رو شیر کنیم ؟
تو نسل قبل هر بازی رو میشد دو نفر باهم استفاده کنن این نسل هم میشه ؟
با روش که گذاشته بودی:با چه روشی؟
خوب بگو زودتر :d...برای دفعات بعد بدون کریو ساین میشی دیگه؟با روش که گذاشته بودی:
یک کارت شبکه و یک دانگل وای فای!!:d
بله دوست عزیز و مشکلی هم نداره.:dخوب بگو زودتر :d...برای دفعات بعد بدون کریو ساین میشی دیگه؟
خیلی خوبه...بله دوست عزیز و مشکلی هم نداره.:d
خیلی خوبه...
تا الان هر کی امتحان کرده جواب گرفته ....فقط میمونه استور که راه های مختلف برای دسترسی بهش زیاده...تا ببینیم نت کی به حالت قبل برگردهدستم درد نکنه:d
با چه روشی؟
ای بابا . حالا تروفیش رو میشه یکاریش کرد اما اینکه همزمان با هم نتونیم بازی کنیم خیلی بده !فکر کنم اینطوری ـه :
شدنش میشه! ولی روی کنسول دوم تروفی نمیده!
یعنی رو کنسول دوم،فقط تروفی رو به همون یوزری که باهاش خریداری شده میده! ولی کنسول اول روی همه ی یوزرها فعاله!
در مورد اینکه میشه همزمان با هم بازی کرد یا نه هم چیزی یادم نمیاد! ![]()
نه لازم نیست واسه بازی کردن میتونی با نت خودت بازی کنی ولی واسه استور کریو لازمهسلام
این شر کردن فقط بخاطر خرید از psn هست یا واسه بازی کردن هم باید با کریو باشه . چون اگه اینطوری باشه پینگ میره روی 1000
فکر کنم اینطوری ـه :
شدنش میشه! ولی روی کنسول دوم تروفی نمیده!
یعنی رو کنسول دوم،فقط تروفی رو به همون یوزری که باهاش خریداری شده میده! ولی کنسول اول روی همه ی یوزرها فعاله!
در مورد اینکه میشه همزمان با هم بازی کرد یا نه هم چیزی یادم نمیاد!![]()
عزيز كريو رو روشن كنيم فيلم و سريالهارو هم ميشه گرفت.نه لازم نیست واسه بازی کردن میتونی با نت خودت بازی کنی ولی واسه استور کریو لازمه