navid_x360
کاربر سایت
داداش دمت گرم.میشه یجا دیگه فایل اپلود کنی نمیدونم چرا صفحه دانلود برام باز نمیشه!راحت ترین و کم خرج ترین روش با لبتاپه همین الان تست کردم...بدون نیاز به هیچ چیز اضافه....روش سوم!!!!!:d دانلود کنید..
داداش دمت گرم.میشه یجا دیگه فایل اپلود کنی نمیدونم چرا صفحه دانلود برام باز نمیشه!راحت ترین و کم خرج ترین روش با لبتاپه همین الان تست کردم...بدون نیاز به هیچ چیز اضافه....روش سوم!!!!!:d دانلود کنید..
بازم دمت گرم.میگم کسی تونسته این دوتا لینک دانلود باز کنه یا فقط برا من باز نمیشه؟من اون دو روش دیگه راحت دانلود کردم اما این روش سوم صفحه دانلود برام باز نمیشه چرا؟
شوما هرجا دوست داری بده من آپ کنم 1 مگ بیشتر نیست:dبازم دمت گرم.میگم کسی تونسته این دوتا لینک دانلود باز کنه یا فقط برا من باز نمیشه؟من اون دو روش دیگه راحت دانلود کردم اما این روش سوم صفحه دانلود برام باز نمیشه چرا؟
شوما هرجا دوست داری بده من آپ کنم 1 مگ بیشتر نیست:d
بله..به راحتی
kerio sharing.pdf (1,07 MB) - uploaded.netمن با موبایلم نمیدونم چرا باز نمیکنه تا دانلود کنم یه سایته خارجکی که شیلترم نباشه یه اپ بزن بی زحمت
![]()
سلام به دوستان عزیز
یه سوالی داشتم ولی شاید احمقانه باشه
این کارت شبکه دقیقا چیه؟ همون جایگاه کابل لن پی سی؟
ممنون میشم جواب بدید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
شما که درست بود واستون. کنسولتون هم به store و psn وصل می شد؟دوستان امكان نداره اين مشكل خود به خود حل شه؟