RED MONSTER
کاربر سایت
احتمالا بشه ولی انقدر سرعتش پایین هست که پشیمون میشی :dعزيز كريو رو روشن كنيم فيلم و سريالهارو هم ميشه گرفت.
احتمالا بشه ولی انقدر سرعتش پایین هست که پشیمون میشی :dعزيز كريو رو روشن كنيم فيلم و سريالهارو هم ميشه گرفت.
فکر نمیکنم به مودم ربطی داشته باشه...حتی تنظیمات کنسول هم که رو اتومات بود و دستکاری هم کنی باز طوری نمیشه....شما نت رو هم عوض کنی نباید فرقی کنه مگر شرایط خاصی پیش بیاد...چون بار اول یکی از بچه ها بود گفت خونه رفیقش ساین این کرده و وقتی اومده خونه خودش با نت خودش موفق شده ساین بشه...داداش من الان وصل ميشم مشكلي نداره فقط ميخواستم بدونم الان كه وصله اگه يه وقت بخوام مودم عوض كنم يا ps4 و به يه wireless ديگه وصل كنم بازم وصل ميشه؟ميترسم دوباره وصل نشه .شما امتحان كردي؟مشكل نداره اگه تنظيمات wireless رو ps4 دوباره انجام بدم!؟وصل ميشه؟
عزيز من با PS3 هفته اى حداقل يه فيلم اجاره ميكردم البته با PS3Proxy يا vp n يا پر ا كسى روشن ميكردم.احتمالا بشه ولی انقدر سرعتش پایین هست که پشیمون میشی :d
راستش هنوز ps4 من نرسیده ایشالا هفته بعد برسه حتما این کار رو میکنم براتونعزيز من با PS3 هفته اى حداقل يه فيلم اجاره ميكردم البته با PS3Proxy يا vp n يا پر ا كسى روشن ميكردم.
به عشق فيلم هاى 4K دستگاه PS4 رو خريدم. حالا وضع شده اين!
اگه ميشه لطف كنى رو قيمت اجاره يكى از فيلمها OK كن اگه به صفحه بعد رفت برگرد و آدامه نده و خبرش رو به ما هم بگو. ممنون
برای یکی از دوستام هم دقیقا همین مشکل پیش اومد:-o.بچه ها من امروز تازه اومدم این ۳تا کدی که تو جعبه هست را وارد کنم اما ارور میده میگه کد اشتباهه یا مصرف شده قبول نمیکنه کدا را تو اکانت امریکا هم وارد میکنم:-o مشکل از کجاست؟![]()
برای یکی از دوستام هم دقیقا همین مشکل پیش اومد
psn plus UAE كسي سراغ داره؟
سلام اینجا برو
Dcinpc.com
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
psn plus UAE كسي سراغ داره؟[/QUOTمنم میخواستم هر جا زنگ زدم پلاس چه امارات چه امریکا نداشتن فقط ۵۰ $داشتن
یک مسئله که هست اینه اگه رو اکانت امارات پلاس فعال کنیم وبه عنوان پریمری بزاریمش اگه رو اکانت امریکا از استور گیمی بخریم رو اکانت اماراته میشه بازیش کرد؟؟؟]