همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

یه سوال برام پیش اومده
ملت تو بخش بازی rainbow six siege میگن بازی 180 پاشون آب میخوره
خاستم ببینم قضیه چیه با توجه به اینکه بازی 60 دلاره و حداقل باید یه 200 و خرده ای دربیاد نه 180 تومن
همیشه بازی فیزیکی میخریدم تا الان و نمیدونم اصلا قضیه این چیه
ممنون میشم جواب بدید

فقط مخصوص آمریکاست . باید وی پی اــن زد و به سرور آمریکا وصل شد تا بشه ازش استفاده کرد .

من با وی پی ان تو سیستم ثبت نام کردم تو ps4 راحت ساین این کردم. الان هم هیچ مشکلی نداره بدون قندشکن کار می کنه. ارشیو خواننده های ایرانیش هم خیلی کامله با یه کابل نوری و یه سینمای خانگی بهترین کیفیت اهنگ ها رو میشه با ps4 تجربه کرد

من با وی پی ان تو سیستم ثبت نام کردم تو ps4 راحت ساین این کردم. الان هم هیچ مشکلی نداره بدون قندشکن کار می کنه. ارشیو خواننده های ایرانیش هم خیلی کامله با یه کابل نوری و یه سینمای خانگی بهترین کیفیت اهنگ ها رو میشه با ps4 تجربه کرد
آره ولی برای یه مدت کوتاه فکر کنم 14روز

سلام ببخشید من میخوام یه اکانت ریجن 2 بسازم کشورو هم انتخاب میکنم ولی وقتی کشور و تاریخ تولد انتخاب میکنم این صفحه میاد بعد میره رو اطلاعات اکانت اصلی خودم چیکار کنم؟؟؟؟؟
میزنه مستر اکانت و اینا ساب اکانت درست میکنه لطفا راهنمایی کنید؟؟
rld_img_3854.jpg
[/URL][/IMG]

یک سوال داشتم در مورد ps plus
الان من بخاطر ریجن بازی ها مجبورم چند اکانت بسازم درست؟
خب هر وقت بخوام اشتراک پلاس بگیرم روی همه اکانت هام فعال میشه؟ یا یکدوم؟

یک سوال داشتم در مورد ps plus
الان من بخاطر ریجن بازی ها مجبورم چند اکانت بسازم درست؟
خب هر وقت بخوام اشتراک پلاس بگیرم روی همه اکانت هام فعال میشه؟ یا یکدوم؟
شما دو تا اکانت بساز یکی ریجن یک و یکی ریجن 2 هر دو اکانت رو اکتیو کن
اشتراک پلاس هم بگیرید رو هر همه اکانتاتون فعال میشه در صورتی که اکانتی که پلاس داره روی کنسول اکتیو شده باشه

سلام ببخشید من میخوام یه اکانت ریجن 2 بسازم کشورو هم انتخاب میکنم ولی وقتی کشور و تاریخ تولد انتخاب میکنم این صفحه میاد بعد میره رو اطلاعات اکانت اصلی خودم چیکار کنم؟؟؟؟؟
میزنه مستر اکانت و اینا ساب اکانت درست میکنه لطفا راهنمایی کنید؟؟
rld_img_3854.jpg
[/URL][/IMG]

من احساس میکنم که از اکانت اصلی Log Off نشدی، از اول امتحان کن از اکانت اصلی خارج شد، در ضمن بهتره اطلاعات اشتباه و الکی بده :d

سلام
امروز خواستم به psn وصلشم
گفت پسورد رو بزن
هر چی پسوردم رو میزنم قبول نمیکنه
مطمعن هستم که پسوردم درسته
وقتی هم میخوام پسوردم رو عوض کنم این ارورر میده
An error occurred while changing the password. If the problem persists, please contact Customer Services.
ایا بن شده ؟؟

سلام
دوستان من پسورد اکانتم فراموش کردم راهی برای بازیابی پسوردم نیست ؟ موقعی که هم برای بازیابی پسورد اقدام می کنم تاریخ تولد می خواهد که ان هم را فراموش کردم درضمن ساپورت سونی کاری می تواند برام انجام بدهد

دوستان بهترین بازی شوتر انلاین از نظر سروراش چیه؟ ؟ کیفیت بازی و گیمپلی و... مهم نیست؛ فقط سروراش خوب باشه
راحت و بی دردسر بشه با نت معمولی رو به بیخود بازی کرد
:d
الان که بتای انچارتد خیلی اذیت میکنه هم کلی طول میکشه یه بازی پیدا کنه، هم وضع پینگ خرابه، دستنی هم اصلا به پینگ نرسید حتی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or