همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان بهترین بازی شوتر انلاین از نظر سروراش چیه؟ ؟ کیفیت بازی و گیمپلی و... مهم نیست؛ فقط سروراش خوب باشه
راحت و بی دردسر بشه با نت معمولی رو به بیخود بازی کرد
:d
الان که بتای انچارتد خیلی اذیت میکنه هم کلی طول میکشه یه بازی پیدا کنه، هم وضع پینگ خرابه، دستنی هم اصلا به پینگ نرسید حتی!
شما با Destinyمشکل داشته باشی با تمام بازی های مشکل خواهی داشت‌:D
BF 4بخر

سلام
دوستان من پسورد اکانتم فراموش کردم راهی برای بازیابی پسوردم نیست ؟ موقعی که هم برای بازیابی پسورد اقدام می کنم تاریخ تولد می خواهد که ان هم را فراموش کردم درضمن ساپورت سونی کاری می تواند برام انجام بدهد
:((

دوستان بهترین بازی شوتر انلاین از نظر سروراش چیه؟ ؟ کیفیت بازی و گیمپلی و... مهم نیست؛ فقط سروراش خوب باشه
راحت و بی دردسر بشه با نت معمولی رو به بیخود بازی کرد
:d
الان که بتای انچارتد خیلی اذیت میکنه هم کلی طول میکشه یه بازی پیدا کنه، هم وضع پینگ خرابه، دستنی هم اصلا به پینگ نرسید حتی!

بازیهایی که سرور دارن با نت ضعیف هم بد جواب نمیدن، BattleField 4 خیلی سرورهای خوبی داره
Star Wars هم شنیدم خیلی خوبه من ک نکردم

سلام
امروز خواستم به psn وصلشم
گفت پسورد رو بزن
هر چی پسوردم رو میزنم قبول نمیکنه
مطمعن هستم که پسوردم درسته
وقتی هم میخوام پسوردم رو عوض کنم این ارورر میده
An error occurred while changing the password. If the problem persists, please contact Customer Services.
ایا بن شده ؟؟
این مشکل برای من چند وقت پیش به وجود اومد شما چند تا راه داری :
1- بری با ساپورت سونی صحبت کنی
2-از طریق خود سایت PLAYSTATION وارد اکانتت بشی
3- کنسول ر خاموش کن یا یه مدت دست نگه دار (در حد یک روز ) یا با اکانت دیگه وارد کنسول شو دوباره برگرد به اکانت اصلیت
4-آخرین راه که دیگه حتما جواب میده این هست که forgot password ر بزنی

انتقال update های بازی ها مثلا به روزرسانی witcher 3 که روی pc دانلود شده به ps4 مشکلی پیش نمیاره ؟ بن شدن از طرف شیطان بزرگ SONY :D

ممنون

سلام دوست عزيز. نه هيچ مشكلي نداره.

كلا اين برنامه psx براي كسايي هستش كه به هر دليلي نميتونن از طريق خود ps4 دانلود بازي‌ها و آپديت‌ها را انجام بدن و براي راحت تر شدن كار هستش

دوستان کسی در مورد گرفتن کارت PSN مجانی اطلاعاتی داره؟
انگار سایت هایی هستن که در ازای معرفی برنامه به دوستان و دانلود اپ های مختلف امتیاز میدن و امتیازت که به یه حد رسید می تونی کارت PSN رو مجانی بگیری!
کسی تا حالا اینطوری کارت گرفته؟

سلام دوستان
من به تازگی ps4 گرفتم
یک مشکلی با بازی آنلاین تو فیفا 15 دارم و اونم اینه که الا که تست کانکشن می گیرم تایپ 2 هست ولی تو بازی چند بار باید سرچ کنم از هر 10 بار یک دفعه وصل می شه و بقیه رو می گه NAT IS RESTRICTED می ده ممکنه من رو رهنمایی کنین
قابل ذکره که UNPN رو تو مودم فعال کردم
ممنون از کمکتون

سلام دوستان
من به تازگی ps4 گرفتم
یک مشکلی با بازی آنلاین تو فیفا 15 دارم و اونم اینه که الا که تست کانکشن می گیرم تایپ 2 هست ولی تو بازی چند بار باید سرچ کنم از هر 10 بار یک دفعه وصل می شه و بقیه رو می گه NAT IS RESTRICTED می ده ممکنه من رو رهنمایی کنین
ممنون از کمکتون

ربطی به نت نداره!!!
خود بازی خرابه
اون اول که اصلا هیچکس رو پیدا نمی کرد!

سلام دوستان
من به تازگی ps4 گرفتم
ممنون از کمکتون
سلام
برید تو settingsبخشnetworkیه تست بگیرید تو قسمت Nat typeچی نوشته
چونnat type restictedبه خودتون مربوط میشه
اگه call of dutyداشته باشید تو صفحه ی مولتی پلیر هم مشخص شده

- - -ویرایش - - -

سلام . من یه سوال داشتم راه حلی نیست که بشه در ps4 با سرعت بالا مثل برنامه idm دانلود کرد ؟
برای دانلود فقط از گوگل dnsاستفاده کن سرعت ثابت و بالا بهت میده بقیه dnsها نوسان داره.بعد دانلود برشدار
8.8.8.8
8.8.4.4

سلام
برید تو settingsبخشnetworkیه تست بگیرید تو قسمت Nat typeچی نوشته
چونnat type restictedبه خودتون مربوط میشه
اگه call of dutyداشته باشید تو صفحه ی مولتی پلیر هم مشخص شده

- - -ویرایش - - -

برای دانلود فقط از گوگل dnsاستفاده کن سرعت ثابت و بالا بهت میده بقیه dnsها نوسان داره.بعد دانلود برشدار
8.8.8.8
8.8.4.4

تست گرفتم می زنه type 2
به خود کنسول یه ip دستی دادم و تو مودم تو بخش nat > port forwarding دو تا پورت تعریف کردم
مشکل من تو fifa15 هست که تو بخش آنلاین بعضی اوقات وقتی سرچ می زنم اوکی هست همه چی ولی با دوستام می خوام بازی کنم می گه connection lost و بعد هم ارور nat is restricted می ده
نظرتون چیه ؟

تست گرفتم می زنه type 2
به خود کنسول یه ip دستی دادم و تو مودم تو بخش nat > port forwarding دو تا پورت تعریف کردم
مشکل من تو fifa15 هست که تو بخش آنلاین بعضی اوقات وقتی سرچ می زنم اوکی هست همه چی ولی با دوستام می خوام بازی کنم می گه connection lost و بعد هم ارور nat is restricted می ده
نظرتون چیه ؟
اگه بعضی مواقع سرچ میزنی اوکی هست به این علته که اون زمان پینگت مناسبه که اینم خودت میدونی
از 8.8.4.4 یه تست پینگ بگیر اگه در طول روز زیر180بود این DNSرو تو کنسول SETکن
192.168.1.1
8.8.4.4
بعدش باید نرمال باشه کسایی هم که تو black ops تو پیدا کردن بازیکن مشکل دارند این روش رو من با دو نفر دیگه تست کردیم جواب داده

3 ماه بود نه دستگاه روشن کردم نه اپدیت کردم ولی دیروز با اپدیت کردن به ورژن 3.11 دیگه نمی تونم وارد اکانتم بشم خواستم ببینم شبکه مشکل داره یا نه ممنون میشم جواب بدید

سلام
میخواستم دی ال سی یه بازی رو بخرم اما نمیدونم چیکار باید بکنم
فقط تا اینجا میدونم که باید براساس ارزش اون dlc که مثلا 14.99 دلار هست برم psn card بخرم و طرف بهم کد بده
حالا باید با اون کد چطور dlc رو بخرم
ممنون میشم یکی توضیح بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or