سلام
دوستان من اطلاعات چندانی در مورد PSN ندارم میخواستم بدونم که بازی به صورت انلاین با PSN فری هست یا مثل لایو باید شارژ خرید ؟
برای دانلود دمو بازی. حتما بایدplus داشته باشی؟
دمو ها کدوم قسمتن؟پیداشون نمیکنم
اره داداش. 100% راحت میتونی بازی کنی ^^ در ضمن پینگ مهمه ... بازی فوقش حدود 20-30 کیلو بایت برا دانلود و 10-15 برای اپلود نیاز داره ... چیزه خاصی نیستآقا با یک مگابایت کسی بازی میکنه ؟
من وضعیت خطم خوب نبیست دارم سعی میکنم با پایین آوردن سرعت سیگنال ذو قویتر کنم حداقل و بعد سیستم گیم شاتل بزارم
الان یک مگابایت جواب مبده رو ps4 ?
الان که یه سری مشکلات هست امیدواریم سریع تر فیکس شه و پورت هایی که احتمالا بسته شدن باز شن ولی از نظر من مخابرات و پارس انلاین خوبن. ولی خب به نظرم فعلا نگیر تا مشکلاتشون رفع شهسلام.من الان دارم از سرویس وایمکس ایرانسل استفاده میکنم طرح 512 kb پینگ با لندن 220 و اصلا از انلاینم راضی نیستم
بنظرتون چ سرویسی بگیرم ک واسه انلاین خوب باشه.واقعا دارم می میرم واسه ی انلاین زدن
بنظرتون شاتل سرویس گیمینگش خوبه؟؟؟؟؟قیمتش چجوریه؟بخوام شاتل بگیرم چیکار کنم؟دیگه چ چیزیو پیشنهاد میکنید من بیشتر فیفا و gta v انلاین میزنم
یه سرویس بگیر که سرعت خوب داشته باشه و تایم اوت هم نداشته باشه .باز پینگ رو میشه یه کاری کرد با سرویس کاهش پینگ ولی سرعت و تایم اوت رو فک نکنم به اون صورت بشه کاری کرد.سلام.من الان دارم از سرویس وایمکس ایرانسل استفاده میکنم طرح 512 kb پینگ با لندن 220 و اصلا از انلاینم راضی نیستم
بنظرتون چ سرویسی بگیرم ک واسه انلاین خوب باشه.واقعا دارم می میرم واسه ی انلاین زدن
بنظرتون شاتل سرویس گیمینگش خوبه؟؟؟؟؟قیمتش چجوریه؟بخوام شاتل بگیرم چیکار کنم؟دیگه چ چیزیو پیشنهاد میکنید من بیشتر فیفا و gta v انلاین میزنم
سلام
میخواستم بدونم تاحالا کنسوله کسی بن شده؟ دیگه با هیچ اکانتی وارد نشه
میخوام ازین اکانتای هکی بگیرم ، میخواستم بدونم ریسکش چقدره؟
چند روزه مشکل please wait دارم چیکار کنم ؟؟
Sent from my D6603 using Tapatalk
من ک خودم تا حالا ندیدم سونی کنسولو رو بن کنه ولی میگن اگه خیلی از این اکانتا استفاده کنی و بن بشه ممکنه ک سونی کنسولتو بن کنه/احتمالش خیلی خیلی پایینه
چند روزه مشکل please wait دارم چیکار کنم ؟؟
Sent from my D6603 using Tapatalk