همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

آقا من اطلاع نداشتم از این که اکانت‌ها هم ریجن‌بندی دارن! من اکانت US ساختم ولی بازیام Region 2 هستن٬‌ اگه بخوام DLC دانلود کنم باید چیکار کنم؟!‌ برم بازی ریجن ۱ بگیرم؟

از psn دوتا بازی دانلود کردم ، planetside2 و blacklight:retibution حالا هردوتاشون رو هم نمیشه آفلاین نمیشه بازی کرد ؟؟؟
هردویه این بازیا انلاین هستن فقط
قبل از دانلود میتونی توضیحاتشون رو بخونی یا تو نت هم سرچ کنی

سلام دوستان
من 3 روزه کنسول رو گرفتم
جایی هست آموزش 0-100 باشه واسه اکانت ساختن و وصل شدن به psn ??
مثلا یکی به من گفن بخوای اکانت psn بگیری باید ای دی آمریکا بسازی :| منم نمیدئنم چی به چیه راهنمایی کنید لطفا
سلام عزیز
سختیه خاصی نداره. ساخت اکانت بسیار ساده هست. فقط سوالها رو جواب میدی. تاریخ تولدت رو یادداشت کن یه جایی. ادرس هم که از google map میتونی راحت سرچ کنی .
بایدی وجود نداره. اون قضیه برای ریجن هست که مثلا US بزنی میشه Region 1 .

آقا من اطلاع نداشتم از این که اکانت‌ها هم ریجن‌بندی دارن! من اکانت US ساختم ولی بازیام Region 2 هستن٬‌ اگه بخوام DLC دانلود کنم باید چیکار کنم؟!‌ برم بازی ریجن ۱ بگیرم؟
ریجن دی ال سی باید با بازی یکی باشه . اگه میخوای برا بازی ریجن 2 دی ال سی بگیری یا کد داری باید تو اکانت ریجن 2 اقدام کنی .

ریجن دی ال سی باید با بازی یکی باشه . اگه میخوای برا بازی ریجن 2 دی ال سی بگیری یا کد داری باید تو اکانت ریجن 2 اقدام کنی .

خب الان حکایت سیوها و اینام چی می‌شه توی ریجن ۲ـم؟‌ یه بازی مثه ویچر که ۱۰۰ ساعت وقت می‌زاری خیلی زور داره این حرکت.:دی

خب الان حکایت سیوها و اینام چی می‌شه توی ریجن ۲ـم؟‌ یه بازی مثه ویچر که ۱۰۰ ساعت وقت می‌زاری خیلی زور داره این حرکت.:دی

منظورت از سیو چیه ؟ منظورت همین قابلیت پلاس هست که سیو هاتو اپلود میکنه ؟
منظورتو کامل نفهمیدم ببین من یه اکانت بریتانیا دارم که اصلیمه ، تمام تروفی های بازیهام ( نزدیک 60 تا بازی ) رو این اکانته . ولی بازیهام ریجن متفاوت دارن ، در اصل سه تا یوزر دارم رو دستگاه یکی بریتانیا یکی امریکا یکی هم هونگ کونگ بزای ریجن 3 ، بتل فیلد 3 م ریجن 3 بود و تو بازارسنتر کد پریمیمشو خریدم تو اکانت هونگ کونگ زدم دانلود شد ، دی ال سی ها رو که دانلود کردم راحت تو اکانت اصلیم که بریتانیا بود آنلاین میزدم .

منظورت از سیو چیه ؟ منظورت همین قابلیت پلاس هست که سیو هاتو اپلود میکنه ؟
منظورتو کامل نفهمیدم ببین من یه اکانت بریتانیا دارم که اصلیمه ، تمام تروفی های بازیهام ( نزدیک 60 تا بازی ) رو این اکانته . ولی بازیهام ریجن متفاوت دارن ، در اصل سه تا یوزر دارم رو دستگاه یکی بریتانیا یکی امریکا یکی هم هونگ کونگ بزای ریجن 3 ، بتل فیلد 3 م ریجن 3 بود و تو بازارسنتر کد پریمیمشو خریدم تو اکانت هونگ کونگ زدم دانلود شد ، دی ال سی ها رو که دانلود کردم راحت تو اکانت اصلیم که بریتانیا بود آنلاین میزدم .

منظورم این بود که اگه ریجن بازی رو عوض کنم احتمالاْ‌ سیوهامو نمی‌خونه اگه پروفایل جدید هم باز کنم خب با کدوم سیوا برم سراغ DLC؟:دی
یعنی می‌شه توی یه اکانت دیگه یه محتوایی رو خرید و توی یه اکانت دیگه استفاده کرد؟!‌

منظورم این بود که اگه ریجن بازی رو عوض کنم احتمالاْ‌ سیوهامو نمی‌خونه اگه پروفایل جدید هم باز کنم خب با کدوم سیوا برم سراغ DLC؟:دی
یعنی می‌شه توی یه اکانت دیگه یه محتوایی رو خرید و توی یه اکانت دیگه استفاده کرد؟!‌

1- اره ریجن بازی با ریجن سیو هایت یکی باشه
2- اره میشه ، تو PS3 فت و فراوون کردم این کارو تو PS4 فقط باید تو تنظیمات Activate as primary رو بزنی و خلاص :دی

سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم نمیدونم کجا بپرسمش گفتم اینجا مطرحش کنم من میخوام یه تم بخرم بعد چطوری میتونم این تم رو تویه همه اکانتام استفاده کنم؟امکانش هست اصلا؟

اقااااا
تو رو خدا جواب بدین میخوام برم psn sign up وقتی میزنم رو ساخت جدید رو please wait میمونه همونجور تا ابد .. نت هم کاملا اوکیه با لن وصله.. تست کانکشن هم اوکیه
ج بدین خواهشا راهکار چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or