هردویه این بازیا انلاین هستن فقطاز psn دوتا بازی دانلود کردم ، planetside2 و blacklight:retibution حالا هردوتاشون رو هم نمیشه آفلاین نمیشه بازی کرد ؟؟؟
سلام عزیزسلام دوستان
من 3 روزه کنسول رو گرفتم
جایی هست آموزش 0-100 باشه واسه اکانت ساختن و وصل شدن به psn ??
مثلا یکی به من گفن بخوای اکانت psn بگیری باید ای دی آمریکا بسازی منم نمیدئنم چی به چیه راهنمایی کنید لطفا
ریجن دی ال سی باید با بازی یکی باشه . اگه میخوای برا بازی ریجن 2 دی ال سی بگیری یا کد داری باید تو اکانت ریجن 2 اقدام کنی .آقا من اطلاع نداشتم از این که اکانتها هم ریجنبندی دارن! من اکانت US ساختم ولی بازیام Region 2 هستن٬ اگه بخوام DLC دانلود کنم باید چیکار کنم؟! برم بازی ریجن ۱ بگیرم؟
ریجن دی ال سی باید با بازی یکی باشه . اگه میخوای برا بازی ریجن 2 دی ال سی بگیری یا کد داری باید تو اکانت ریجن 2 اقدام کنی .
خب الان حکایت سیوها و اینام چی میشه توی ریجن ۲ـم؟ یه بازی مثه ویچر که ۱۰۰ ساعت وقت میزاری خیلی زور داره این حرکت.
منظورت از سیو چیه ؟ منظورت همین قابلیت پلاس هست که سیو هاتو اپلود میکنه ؟
منظورتو کامل نفهمیدم ببین من یه اکانت بریتانیا دارم که اصلیمه ، تمام تروفی های بازیهام ( نزدیک 60 تا بازی ) رو این اکانته . ولی بازیهام ریجن متفاوت دارن ، در اصل سه تا یوزر دارم رو دستگاه یکی بریتانیا یکی امریکا یکی هم هونگ کونگ بزای ریجن 3 ، بتل فیلد 3 م ریجن 3 بود و تو بازارسنتر کد پریمیمشو خریدم تو اکانت هونگ کونگ زدم دانلود شد ، دی ال سی ها رو که دانلود کردم راحت تو اکانت اصلیم که بریتانیا بود آنلاین میزدم .
منظورم این بود که اگه ریجن بازی رو عوض کنم احتمالاْ سیوهامو نمیخونه اگه پروفایل جدید هم باز کنم خب با کدوم سیوا برم سراغ DLC؟
یعنی میشه توی یه اکانت دیگه یه محتوایی رو خرید و توی یه اکانت دیگه استفاده کرد؟!