همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

میخواستم بدونم که برای خرید بازی از استور چه نکاتی رو باید توجه کنم ؟
صرفن اگه مثلان گیفت کارت که با ریجن دستگاه یکی هستش بگیرم و از استور بخرم بازی کافی ؟

سلام دوستان من از طریق اکانت ریجن 1 م یکی از شخصیت های مورتال کمبد رو خریدم .بازی ریجن 2 هست !شخصیت دانلود شد ولی تو لیست اضافه نشد!تو قسمت دانلود هم که میرم میزنه پلیز ویت تو اینیستال !!! همینجوری مونده ! باید چیکار کنم که اوکی بشه ؟

میخواستم بدونم که برای خرید بازی از استور چه نکاتی رو باید توجه کنم ؟
صرفن اگه مثلان گیفت کارت که با ریجن دستگاه یکی هستش بگیرم و از استور بخرم بازی کافی ؟

ریجن کنسول مهم نیست.
شما باید کد یا کارتی رو بگیرید که به ریجن اکانتی که ساختید بخوره.

اگه اکانت شما us باشه باید اعتبار us بگیرید و اگه اکانت شما امارات باشه باید کارت امارات رو تهیه کنید و ....

سلام دوستان من از طریق اکانت ریجن 1 م یکی از شخصیت های مورتال کمبد رو خریدم .بازی ریجن 2 هست !شخصیت دانلود شد ولی تو لیست اضافه نشد!تو قسمت دانلود هم که میرم میزنه پلیز ویت تو اینیستال !!! همینجوری مونده ! باید چیکار کنم که اوکی بشه ؟
ریجن اکانت و ریجن بازی باید با هم هماهنگ باشه، باید یه اکانت ریجن 2 بسازی داخل اون DLC رو بخری‌، یا یه بازی دیگه که ریجن یک باشه بگیری.

ریجن اکانت و ریجن بازی باید با هم هماهنگ باشه، باید یه اکانت ریجن 2 بسازی داخل اون DLC رو بخری‌، یا یه بازی دیگه که ریجن یک باشه بگیری.

ممنون دوست عزیز اگر بازی ریجن ال باشه چی؟میشه خرید؟وسوال مهم دیگه اینکه ریجن بازی من 2 هست اگر دیسک دوستم که ریجن ال هستش بازیش بگیرم ابدتهای بازی من که ریجن 2 هست به ابدیتهای ریجن ال میخوره؟و بعد که با دیسک دوستم که خرید کردم میتونم با دیسک خودم بازی کنم و شخصیتهای جدید رو داشته باشم؟ممنون

ممنون دوست عزیز اگر بازی ریجن ال باشه چی؟میشه خرید؟وسوال مهم دیگه اینکه ریجن بازی من 2 هست اگر دیسک دوستم که ریجن ال هستش بازیش بگیرم ابدتهای بازی من که ریجن 2 هست به ابدیتهای ریجن ال میخوره؟و بعد که با دیسک دوستم که خرید کردم میتونم با دیسک خودم بازی کنم و شخصیتهای جدید رو داشته باشم؟ممنون
ریجن all همون 1 هست.
آپدیت های بازی هم باید مخصوص همون ریجن باشه، اگه دیسک بازی رو عوض کنی با یه ریجن دیگه، دوباره باید آپدیت ها رو دانلود کنی.
در مورد قسمت آخر سوالت دقیقا اطلاعی ندارم، ولی فکر نکنم بشه این کار رو کرد.

کنسولم رجین دو هست ، بازیم هم رجین دو هست (Assassin's creed unity) ، ولی اکانتم آمریکا هست و وقتی DLC رایگانش رو نصب میکنم فقط مینویسه waiting to install ، توی Batman هم همینطور بود ، توی اون بازی یه اکانت هند درست کردم (رجین دو) و DLC اسکین ها رو نصب کردم و کار هم کرد (اکانت هندم رو primary account کردم) برای این بازی هم این روش جواب میده ؟ راهی نیست که اکانتم رو رجینش رو عوض کنم (اصلا نمیدونم چرا اکانت آمریکا درست کردم !!!)

کنسولم رجین دو هست ، بازیم هم رجین دو هست (Assassin's creed unity) ، ولی اکانتم آمریکا هست و وقتی DLC رایگانش رو نصب میکنم فقط مینویسه waiting to install ، توی Batman هم همینطور بود ، توی اون بازی یه اکانت هند درست کردم (رجین دو) و DLC اسکین ها رو نصب کردم و کار هم کرد (اکانت هندم رو primary account کردم) برای این بازی هم این روش جواب میده ؟ راهی نیست که اکانتم رو رجینش رو عوض کنم (اصلا نمیدونم چرا اکانت آمریکا درست کردم !!!)
در مورد ریجن که نمیشه عوض کرد ولی اگه به مشکل برخوردی یه اکانت ریجن 2 درست کن بعد هر خریدی که انجام بدی میتونی روی اون اکانت ریجن 1 استفاده کنی :d

بچه ها یه سوال...
من الان Batman: Arkham Knight ریجن یک دارم، دستگاهم و اکانتم هم ریجن یک هستش. میدونم که برای دانلود DLC ـها و اینا اصلاً مشکلی ندارم. در واقع همه چیزش رو دانلود کردم با کُدی که داخل خود packـه بازیم بود.
الان یکی از دوستام میخواد بازی رو از من بگیره و بازی کنه. سوالم اینه که اونم میتونه از کُدهای DLC استفاده کنه و روی دستگاهش استفاده کنه؟ منظورم اینه که اگه یه کُدی دوبار زده بشه مشکلی پیش نمیاد؟

بچه ها یه سوال...
من الان Batman: Arkham Knight ریجن یک دارم، دستگاهم و اکانتم هم ریجن یک هستش. میدونم که برای دانلود DLC ـها و اینا اصلاً مشکلی ندارم. در واقع همه چیزش رو دانلود کردم با کُدی که داخل خود packـه بازیم بود.
الان یکی از دوستام میخواد بازی رو از من بگیره و بازی کنه. سوالم اینه که اونم میتونه از کُدهای DLC استفاده کنه و روی دستگاهش استفاده کنه؟ منظورم اینه که اگه یه کُدی دوبار زده بشه مشکلی پیش نمیاد؟
کدها همه یک بار مصرف هستن. پس از وارد کردن کد تو یه اکانت دیگه قابل استفاده اون کد دوباره .

سلام
نمیدونم سوالم رو باید اینجا مطرح کنم یا نه،من به تازگی این کنسول رو خریدم و می خواستم یک اکانت بسازم البته از طریق اینترنت چون اینترنت من هم مخابراتی هست و همین مشکل please wait رو دارم. به هر سوالم اینه که موقع ثبت نام یه قسمتی هست که اسم کشور رو میخواد متعاقب اون هم آدرس و کد پستی، کنسول من که برای ریجن دو کشورهای پرتغال و اسپانیا هستش باید اسم و آدرس یکی از این کشورهارو موقع ثبت نام وارد کنم یا خیر و اینکه فروشنده بازی به من گفت که می تونم یک بازی رو به صورت رایگان دانلود کنم که اگه درست گفته لطف کنید منو راهنمایی کنید.

کسی نیست بتونه به سوالهای منم جواب بده؟

دوستان این تست الانم هست میخواستم بدونم برای آنلاین بازی کردن وضعیتم چطوره؟؟؟

:|من نمیدونم آمریکا چه مشکلی با من داره همیشه پینگ باهاش بالای 200 هستش!!!

میدونم وضعیت اپلودم خیلی افتضاحه ولی آیا میشه بازی کرد آخه شنیده بودم مثلا TLOU یکی از سازنده هاش گفته آپلود زیر 1 مگ نمیشه بازی کرد!!!
در کل یه نظر کلی میخواهم.

آخرین ویرایش:

میدونم وضعیت اپلودم خیلی افتضاحه ولی آیا میشه بازی کرد آخه شنیده بودم مثلا TLOU یکی از سازنده هاش گفته آپلود زیر 1 مگ نمیشه بازی کرد!!!

این برای منه ، یه بازیی مثل Mortal kombat کاملا غیر قابل بازی کردنه ...
یه بازیی مثل Dragon Age 3 قابل بازیه و مشکلی نداره ...
یه بازیی مثل Farcry 4 به بهترین شکل ممکن بدون هیچ لگی اجرا میشه ...

بحث اصلی بیشتر پینگ هست که مال شما بد نیست . . .

راحت و بدون مشکل میتونی بازی کنی. زیاد ربطی به سرعت دانلود و اپلود نداره مگر اینکه به شدت پایین باشه. ولی از جایی که پینگت با اروپا نسبتا خوبه مشکلی نخواهی داشت. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or