همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان منم مشكل موندن تو صفحه Please Wait رو دارم و نت هم مخابرات 512 هست
تنظيمات رو از Easy تغيير دادم و مودم رو ريست كردم و با نت همراه اول و هات اسپات كردن گوشي اين كارو تست كردم كه جواب نداد
كريو هم اومدم با لب تاپ شير كنم موقع وصل شدن ارور ميداد و شير نميشد با اينكه حجم مصرف ميكرد
كاري مونده من بتونم sign in شم؟
با پروفايل اصليم كه قبلا ساين اين شدم استور و whats new رو لود ميكنه ولي با پروفايل جديد وارد نميشه و جوريه كه اول شديدا چراغ مودم روشن خاموش ميشه وبعد چنذ لحظه ثابت ميمونه و اطلاعاتي رد و بدل نميشه...
روانيم كرده :(((

دقیقا مثل شما هستم
نت منم 512 مخابراته
تمام کارها را انجام دادم
قبلا هم گفتم که 3 روزه خریدم دستگاهو
یک بتل فیلد و کیلزون هم گرفتم که خدا رو شکر توی کیلزون قفل می کنه!!! و توی بتل فیلد یهو میاد بیرون!!! ( البته هر دو به خاطر بازیه- لااقل بتلفیلد که به بتل فریز معروفه)

می تونه این مشکل please wait توی این یکی دو روز به خاطر به روز رسانی استور ( اضافه شدن بازی های رایگان این ماه و متال گیر و مد مکس و آپدیت های این بازی ها ) و شاید آمادگی برای بروزرسانی نرم افزاری 3.0 برای PS4 باشه ؟

سلام
من هنوز مشکل please wait دارم. و نمی تونم وصل بشم
تازه دستگاهو خریدم- در واقع فقط برای آنلاین خریدم
اکانت را در خود سایت ساختم و در دستگاه فقط ایمل و رمز را وارد می کنم ( اصلا وارد ساخت اکانت نمیشه و روی PLEASE WAIT می مونه)
البته با PS3 راحت وارد می شم و یازی هم می کنم!!!
کارهایی که تا حالا کردم :
هات اسپات با نت 4g ایرانسل
تغییر DNS به 8.8.8.8 و 8.8.4.4 ------ یا ----- 207.67.222.222 و 207.67.220.220
استفاده از کابل لن
تغییر در NAT ( وارد کردن iP دستگاه در مودم)
خاموش روشن کردن دستگاه و مودم برای مدت 10 دقیقه
تغییر در MTU به عدد 1457 ( عددش دقیق یادم نیست)

با خود دستگاه به 2.57 آپدیت کردم
اگر کسی راهی می شناسد معرفی کند .

سلام دوستان. خسته نباشید !
دستگاه من ریجن 1 هست .یه بازی دارم ریجن 2 مورتال کمبد ایکس.کد مربوط به گرور رو با کمک دوستان زدم (یه اکانت ریجن 2 درست کردم کد رو وارد کردم تو اکانت ریجن 2 و گرو فعال شد)حالا میخوام بقیه شخصیت های کمبد که پولی هستن بخرم باید چه گیقت کارتی بخرم ؟ ریجن 1 بخرم ریجن 2 بخرم و وارد ریجن 2 بکنم ؟تا بتونم شخصیتهای بازی رو بخرمو دانلود کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید !!!!!!!!!

سلام
من هنوز مشکل please wait دارم. و نمی تونم وصل بشم
تازه دستگاهو خریدم- در واقع فقط برای آنلاین خریدم
اکانت را در خود سایت ساختم و در دستگاه فقط ایمل و رمز را وارد می کنم ( اصلا وارد ساخت اکانت نمیشه و روی PLEASE WAIT می مونه)
البته با PS3 راحت وارد می شم و یازی هم می کنم!!!
کارهایی که تا حالا کردم :
هات اسپات با نت 4g ایرانسل
تغییر DNS به 8.8.8.8 و 8.8.4.4 ------ یا ----- 207.67.222.222 و 207.67.220.220
استفاده از کابل لن
تغییر در NAT ( وارد کردن iP دستگاه در مودم)
خاموش روشن کردن دستگاه و مودم برای مدت 10 دقیقه
تغییر در MTU به عدد 1457 ( عددش دقیق یادم نیست)

با خود دستگاه به 2.57 آپدیت کردم
اگر کسی راهی می شناسد معرفی کند .
داداش من خودم این کار رو کردم مشکلم حل شد!
تو بازه زمانی ای که نت معمولا سرعتش بالاس (صبح7 تا 11) تست کن .
این کارو انجام بده ببین لاگین میشه یا نه ... امیدوارم مشکلت حل بشه

آقایون خواهشاً یه کمکی به ما بکنید با هر DNS ـی تست میکنیم هر غلطی میکنیم NAT Type = Failed میشه... چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

*اون تاپیک آقای Vivanred رو هم خوندم متاسفانه انجام اون کارا مقدور نبود...

Shatell 512 Unlimited

همیشه خدا هم درست بود از وقتی یه چیزایی رو انداختن تو تعمیر ترکید دیگه...

منم مشکل nat type دارم دو روزه اصلا به هیچ بازی ای وصل نمیشه یه راه ساده که بفهمیم باید چکار کنیم بگین .
البته ساین این میشه به استور هم وصل میشه ولی انلاین نمیشه زد :|

سلام دوستان. خسته نباشید !
دستگاه من ریجن 1 هست .یه بازی دارم ریجن 2 مورتال کمبد ایکس.کد مربوط به گرور رو با کمک دوستان زدم (یه اکانت ریجن 2 درست کردم کد رو وارد کردم تو اکانت ریجن 2 و گرو فعال شد)حالا میخوام بقیه شخصیت های کمبد که پولی هستن بخرم باید چه گیقت کارتی بخرم ؟ ریجن 1 بخرم ریجن 2 بخرم و وارد ریجن 2 بکنم ؟تا بتونم شخصیتهای بازی رو بخرمو دانلود کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید !!!!!!!!!

اقا کسی نبود از اساتید محترم یه وابی به ما بده؟

اقا کسی نبود از اساتید محترم یه وابی به ما بده؟
فک کنم تو تاپیکه دیگه سوالتون رو مطرح کرده بودید که جواب دادم . برایه نصب dlc باید ریجن اکانت شما و بازی فیزیکی در درجه اول یکی باشه. به این ترتیب اگر ریحن بازی شما 2 هست باید از اکانت ریجن 2 هم dlc بخری تا بتونی dlc رو تصب کنی

کسانی که کلا توی وصل شدن به PSN و NAT TYPE مشکل دارند ، یه sign out و sign in بکنند درست میشه. من خودم این طوری کردم نه مشکل please wait و نه NAT TYPE دارم. به نظر خودم چون سونی داشته هم بازی های رایگان این ماه و هم آمادگی برای قرار دادن metal gear و mad max توی استور قرار بده استور رو چند ساعت قطع کرده و همین موجب مشکل شده که با این کاری که گفتم مشکل حل میشه. تازه استور کلی تغییر کرده ( نه از لحاظ ظاهر منو ها و ..... بلکه خیلی منظم تر شده ) و شاید این مشکلات به خاطر آپدیت 3.00 باشه.

آقا یه سوال مهم. این تخفیف هایی که هر ماه واسه دو بازی واسه اعضای PLUS میخوره بازیا مجانی میشن، بعد از دانلود اگه حتی دیگه پلاس نداشته باشیم قابل استفاده ان یا فقط تا زمانی که پلاس باشیم میشه از بازی های مجانیش استفاده کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or