همیشه رو برگه نوشته شده این کد برایه چی هست. حالا پشتش هست یا بالاش هست ! بخونی نوشته D:اینو میدونم که باید اونجا بزنم ، سوال من چیز دیگه ای بود ، میگم این پلاس هست یا برای خرید dlc هست ؟؟ و الان پلاس دارم اینو بزنم از ادامه اون میاد ؟؟ و سوال آخر جایی هست بشه فهمید کد برای چند ماه هست ؟؟
چی رو میخوای دانلود کنی مشکل داری ؟ احتمالا مشکله نتت باشه چون اصولا دانلودها مشکلی ندارن ... از PSX امتحان کندوستان چطور به sony PlayStation بگیم یه سری لینک ها مشکل دارن تا رفعشون کنه؟!چون. چنتا dlc خریدم دانلود نمیشن
ه
اکانت ها رو قانونی گرفته بودی؟سلام دوستان دستگاهم بن شده.چند روزه بازی نکردم باهاش اصلا بازی اکانتیم 4 تا روش بوده الان روشن کردم بن شده خواهش میکنم بگید باید چیکار بکنم
عکس ارور رو بگیر و توی این تاپیک و تاپیک هر سوال در مورد ps4 بزار تا دوستان بتونن راهنمایی کنننه قانونی شریکی فیزیکی هم استفاده میکردم
من وسط بازی مشکل خوردمدوستانی که پارس انلاین دارن به psn کانکت میشن؟از امروز صبح مشکل پیدا کرده
Sent from my iPhone
اره دقیقا همینه.dns ارور میدهمن وسط بازی مشکل خوردم
به PSN وصلم نمیشه
شرکت سیستک
تست کانکشن گرفتم سرعت دانلود نمیده
سلام . من میخوام به یکی از دوستم fifa16 رو دیجیتالی بخریم با هم share کنیم و همزمان انلاین بزنیم مشکلی که پیش نمیاد ؟
فقط یه مشکلی که هست اینه که بازی های دیجیتالی رو افلاین نمیشه اجرا کرد ٔ؟ یعنی حتما باید وصل بشی تا چک کنه خریدی؟
اره دیگه یه چک کوچیک میکنه شما که میخوای انلاین با هم بزنید این دیگه چیزی نیست