همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

اینو میدونم که باید اونجا بزنم ، سوال من چیز دیگه ای بود ، میگم این پلاس هست یا برای خرید dlc هست ؟؟ و الان پلاس دارم اینو بزنم از ادامه اون میاد ؟؟ و سوال آخر جایی هست بشه فهمید کد برای چند ماه هست ؟؟
همیشه رو برگه نوشته شده این کد برایه چی هست. حالا پشتش هست یا بالاش هست ! بخونی نوشته D:

دوستان چطور به sony PlayStation بگیم یه سری لینک ها مشکل دارن تا رفعشون کنه؟!چون. چنتا dlc خریدم دانلود نمیشن
چی رو میخوای دانلود کنی مشکل داری ؟ احتمالا مشکله نتت باشه چون اصولا دانلودها مشکلی ندارن ... از PSX امتحان کن

سلام دوستان دستگاهم بن شده.چند روزه بازی نکردم باهاش اصلا بازی اکانتیم 4 تا روش بوده الان روشن کردم بن شده خواهش میکنم بگید باید چیکار بکنم

سلام . من میخوام به یکی از دوستم fifa16 رو دیجیتالی بخریم با هم share کنیم و همزمان انلاین بزنیم مشکلی که پیش نمیاد ؟
فقط یه مشکلی که هست اینه که بازی های دیجیتالی رو افلاین نمیشه اجرا کرد ٔ؟ یعنی حتما باید وصل بشی تا چک کنه خریدی؟

سلام . من میخوام به یکی از دوستم fifa16 رو دیجیتالی بخریم با هم share کنیم و همزمان انلاین بزنیم مشکلی که پیش نمیاد ؟
فقط یه مشکلی که هست اینه که بازی های دیجیتالی رو افلاین نمیشه اجرا کرد ٔ؟ یعنی حتما باید وصل بشی تا چک کنه خریدی؟

اره دیگه یه چک کوچیک میکنه شما که میخوای انلاین با هم بزنید این دیگه چیزی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or