همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام
من امروز PS4 خریدم-آپدیت خودش 2.51 بود که آپش کردم
اکانت را تو لپ تابم ساختم
اما توی دستگاه روی PLEASE WAIT می مونه!!!
تکلیف چیه؟
نت من 512 مخابرات
مشکل نتته . البته این چند وقته اوضاع و احوال PSN خیلی افتض شده نت خدا هم داشته باشی اذیت میکنه :|
DNS عوض کن شاید بهتر شد . بزن رو 8.8.8.8 و 8.8.4.4 .

سلام
من امروز PS4 خریدم-آپدیت خودش 2.51 بود که آپش کردم
اکانت را تو لپ تابم ساختم
اما توی دستگاه روی PLEASE WAIT می مونه!!!
تکلیف چیه؟
نت من 512 مخابرات

سلام
این مشکل شما رو من هم دارم. همین نت 512 مخابرات
طی همین مشکل تاپیک زیر داخل فروم پلی استیشن چهارشنبه ی هفته ی پیش ویرایش شده و این مشکل رو ظاهرا به تیم شبکه گزارش دادن تا ببینیم چی میشه !!!!
Cannot Connect to PSN - PlayStation Forum

مشکل نتته . البته این چند وقته اوضاع و احوال PSN خیلی افتض شده نت خدا هم داشته باشی اذیت میکنه :|
DNS عوض کن شاید بهتر شد . بزن رو 8.8.8.8 و 8.8.4.4 .

عوض کردم ولی اتفاقی نیافتاد. ضمن اینکه با تنظیمات اتوماتیک خودش، با سرعت خوبی آپدیت کرده بود.

سلام
این مشکل شما رو من هم دارم. همین نت 512 مخابرات
طی همین مشکل تاپیک زیر داخل فروم پلی استیشن چهارشنبه ی هفته ی پیش ویرایش شده و این مشکل رو ظاهرا به تیم شبکه گزارش دادن تا ببینیم چی میشه !!!!
Cannot Connect to PSN - PlayStation Forum

همون ارور توی متن بالا (NW-31194-8) را من دیشب دو بار داشتم. با عوض کردن DNS هم هیچ اتفاقی نیافتاد.

عوض کردم ولی اتفاقی نیافتاد. ضمن اینکه با تنظیمات اتوماتیک خودش، با سرعت خوبی آپدیت کرده بود.

همون ارور توی متن بالا (NW-31194-8) را من دیشب دو بار داشتم. با عوض کردن DNS هم هیچ اتفاقی نیافتاد.

اون قسمت مربوط به مشکلات گذشته اس قسمت پایینش یعنی این قسمت رو من گفتم
There have been a few threads on being unable to connect to PSN over the last few days. I've merged them all together so I can gather feedback from affected people.

This has been reported to the network team for investigation. Please keep an eye on this thread for updates.

SuperFastZombie
فعلا چند نفر به زور تونستن رد کنن این Please wait رو اونم فک کنم با شیر کردن هات اسپات گوشی با کنسول بوده :| شما پیام های صفحات آخر رو بخونی متوجه میشی این مشکل برای بیشتری ها پیش اومده
در حال حاضر برای من تو Please Wait گیر میکنه توی قسمت های ساخت اکانت ، ورود به اکانت ، قسمت ویرایش اطلاعات اکانت و باقی قسمت های مربوط به اکانت
این مشکل من (Please Wait ) بعد از تعمیرات روز دوشنبه (هفته ی پیش) پیش اومده

سلام دوستان من از 2 روز پیش مشکل با sign in شدن دارم و اکانت ساختن همش رو صبر کنید گیر میکنه نمیره داخل خود کنسولو میگم واسم مهمه که active primary کنم با pc که نمیشه داخل کنسول برد اکانتو :(
پارس آنلاینم
مثکه واسه خیلیها این مشکل پیش اومده نمیدونم چه کنم هر کاری بگین انجام دادم از تغییر dns از 2 شب تست کردن از حالت safe mode رو تغییرات عادی کارخونه حالت rebuildet از تنظیمات مودم برگردوندم ریست از hotspot گوشی موبایلم نشد که نشد واقعا کلافم نمیدونم چه کنم
زنگ زدم isp خودم میگه از ما نیست
کسی راه حلی نداره؟ :-s

راهشو پيدا كردم ١٠٠٪ تضميني
كساني كه رو صبر كنيد گير ميكنه اكانتشون يا ميخوان اكانت بسازن تنها راه از ١٠٠ راهي كه من تست كردم و تنها اين راه جواب گرفتم يه گوشي موبايل با يه خط اينترنت سيم كارتتون بعدم به صورت hotspot وصل شين به كنسول صبر كنين تا اكانتو راحت باز ميكنه واستون و اكتويت پرايمري هم ميكنين و تمام لذتشو ببرين من با خط 3G همراه اول hotspot كردم به كنسول راحت اوكي شد اينم بگم كاربراني تو خارج به سوني اعلام مشكل كردن فقط ما نيستيم موفق باشين مشكلتون حل شد با اين روش مارم دعا بفرماييد آموزش هات اسپات با گوشي چه اپل چه اندرويد هم موجوده با رايتل ايرانسل همراه اولم جواب ميده تا ايشالا سوني درست كنه يا علي. iHamid4Wizard

بچه ها من PSN ID رو بلدم ولی پسوردش یادم رفته باید چکار کنم؟
برایه ریست کردن رمزه اکانت باید تاریخ تولد رو بلد باشی
اگر بلد نیستی که باید با سونی تماس بگیری ببینی چی میشه. تضمینی نیست که حتما برات ریست کنن ولی معمولا این کارو انجام میدن.

دوستان منم مشكل موندن تو صفحه Please Wait رو دارم و نت هم مخابرات 512 هست
تنظيمات رو از Easy تغيير دادم و مودم رو ريست كردم و با نت همراه اول و هات اسپات كردن گوشي اين كارو تست كردم كه جواب نداد
كريو هم اومدم با لب تاپ شير كنم موقع وصل شدن ارور ميداد و شير نميشد با اينكه حجم مصرف ميكرد
كاري مونده من بتونم sign in شم؟
با پروفايل اصليم كه قبلا ساين اين شدم استور و whats new رو لود ميكنه ولي با پروفايل جديد وارد نميشه و جوريه كه اول شديدا چراغ مودم روشن خاموش ميشه وبعد چنذ لحظه ثابت ميمونه و اطلاعاتي رد و بدل نميشه...
روانيم كرده :(((

مشکلی پیش اومده ؟ ف یــل تر شده ؟

سلام
خیر
خدا نکنه :d
از طریق PC من امروز تونستم هم اکانت بسازم هم وارد اکانت شم ولی از داخل دستگاه اصن نمیشه تمام راه حل ممکن رو رفتم ولی هنوز درست نشده لینک صفحه ی قبلی که دادم هم هر روز چک میکنم ولی بعد از تقریبا یک هفته این مشکل هنوز حل نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or