HAMED SEV
کاربر سایت
منم دقیقا مشکل این دوستمون رو دارمآقا من از دیروز نمیتونم join پارتی بشم یا پارتی میسازم کسی نمیتونه join شه!
میزنه cannot join party چیکار کنم؟
مشکل از چیه؟
منم دقیقا مشکل این دوستمون رو دارمآقا من از دیروز نمیتونم join پارتی بشم یا پارتی میسازم کسی نمیتونه join شه!
آقا من از دیروز نمیتونم join پارتی بشم یا پارتی میسازم کسی نمیتونه join شه!
آقا من از دیروز نمیتونم join پارتی بشم یا پارتی میسازم کسی نمیتونه join شه!
منم دقیقا مشکل این دوستمون رو دارم
مشکل از چیه؟
از دیشب میخوام اکانت بسازم روی please wait مونده
چیکارش کنم؟
please wait اصولا تو ساعات خلوت جواب میده با این حال اگر چیزی غیر از این هست میتونه داخلی باشه مشکلات.برا منم دقیقا اینطوریه نمیدونم چرا ؟ نتت مخابراته ؟ مال من مخابراته
من الان یه چیزی دیدم اعصابم رو ریخت به هم اگه واقعی باشه. رفتم توی بازی که از plus گرفته بودم. بعد زدم رو informtion نوشته بود 28 روز دیگه. یعنی من تا موقعی اکانت پلاسم تموم بشه وقت دارم بازی کنم؟واقعا اینجوریه؟ یعنی اگه اکانت پلاسم تموم بشه اینا از کار می افتن؟ تو روحش اگه اینجور باشه.
نمیشه دوست عزیز باید مخصوص امریکا تهیه کنی.دوستان به سوال داشتم!
اين گيفت كارت هاي اشتراك پلاس فرقي ميكنه چه ريجني رو بخري؟ مثلا اكانت من امريكاست فاميلمون اگه از فروشگاه هاي معمولي انگلستان بخواد برام بخره رو اكانت خودم ريديم ميشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
UPNP رو توی تنظیمات مودمتون تیک بزنید و با کابل لن امتحان کنید ببینید حل میشه یا نه
please wait اصولا تو ساعات خلوت جواب میده با این حال اگر چیزی غیر از این هست میتونه داخلی باشه مشکلات.
دوستان من حدوده 12 ماه ps4 خریدم دستگاه من هم از سری اول های uk هست ریجن 2 که ایران آمده بود و فروشنده ها 70 80 تومنی گرانتر میفروختن و من هم آن موقع فریب خوردم پول بیشتر دادم تا به قول آنها دستگاه ریجن 2 بخرم که خرابی نداشته باشه بگذریم....
من psn رو بر روی uk ساختم و مشکلی هم آنچنان ندارم و برام ایمیل و همه چی هم میفرستن و اوکی هست شبکشون و راضیم اما به دلیل گرانی plus و psn card به دلیل تفاوت دلار با پوند قصد کردم از uk خارج و به usa منتقل کنم psn خودم رو اما چنتا سوال دارم..
1..مشکلی برای تروفی هام پیش نمیاد و حذف نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
2.چگونه باید psn uk خودم رو غیر فعال و از ابتدا psn usa بسازم؟؟
3.برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟؟و اینکه امکان ایجاد مشکل نداره؟؟
و اگه همه چی اکی بود باید آدرس آمریکا رو چگونه و کجا مثلا بدم یادمه انگلیسو شهر منچستر دادم بقیشم آدرس کد پستی خونمون تو تهرانو دادمی چیزی زدم رفت و مشکلی هم ندارم؟؟
یکی باشه و حوصله داشته باشه و کلا وارد باشه با ی چند خط بلند قشنگ توضیح بده ممنون میشم از پایه تا ما هم نغییر بدیم اگه مشکلی پیش نمیاد...
دوستان من اکانت جدید ساختم راحت ساخته شد حتی ایمیل تایید هم اومد و تایید کردم ولی بعدش که خواستم sing in کنم نمیشه ولی بقیه اکانتهایی که روی ps4 هست sing in هستن و همه چیم اکی هست بعد اومدم یکی از اکانتهارو sing out کردم بعد که خواستم sing in کنم دیگه نمیشه ارور میده cannot connect to the server within the time limit مشکل از چیه؟ psn قطعه یا چیزه دیگه ؟ از دشبم که به سرور EA وصل نمیشد واسه بازی fifa
اینکارو کردم اکانت اصلیم راحت sing in شد ولی اکانتی که ساختم همچنان به همون صورت و لاگین نمیشه!!داداش شاید مشکل از نت شما باشه
البته منم همچین مشکلی داشتم
Primary Dns رو 8.8.8.8 بذار
Secondary Dns رو 8.8.4.4 بذار
موفق باشی