Mohammad®eza
کاربر سایت
من به استور سر زدم تخفیف خورده بود.
من نصب نکردم ولی وقتی این مشکل هست نباید تست بگیرید تا حل بشه.بچه ها من نمیتونم به استور وصل شم.دوستان گفتن از KERIO استفاده کنم
از راهنمای صفحه 1 رفتم جلو . روشی که با لپ تاپ باید ست میکردیمش
اما نشد . موقع تست کانکشن بعد این که IP رو پیدا میکنه INTERNET CONECTION FAILED میزنه
چیکار کنم ؟ چندمدل دیگه هم تست کردم نشد
دوستانی که نصب کردن راهنمایی کنن لطفا
یعنی بشینم به امیده خدا تا حل شه ؟؟ :d بهرحال یه جای کار مشکل داره دیگه.باید پیداش کنممن نصب نکردم ولی وقتی این مشکل هست نباید تست بگیرید تا حل بشه.
ببینید من تا حالا kerio وصل نکردم ولی وقتی psx رو وصل میکنم داخل اینترنت کانکشن فیلد میشه و راه حلش اینه که تست نمیگیرم و درست میشه.(روش ایرانی ها برای حل مسئله.حذف صورت مسئلهیعنی بشینم به امیده خدا تا حل شه ؟؟ :d بهرحال یه جای کار مشکل داره دیگه.باید پیداش کنم
دوستان راهنمایی کنید .PSN خسته م کرده دیگه![]()
الان مسئله اینجاس که اصلا اتصال به انترنت نداره PS4 ام . قبلا که اتصال داشت به استور وصل نمیشد اونوقت الان میخواد وصل شه ؟؟ :dببینید من تا حالا kerio وصل نکردم ولی وقتی psx رو وصل میکنم داخل اینترنت کانکشن فیلد میشه و راه حلش اینه که تست نمیگیرم و درست میشه.(روش ایرانی ها برای حل مسئله.حذف صورت مسئله)
Sent from my GT-S7582
دنباله پیش نمایشه کدوم تم میگیردی ؟کسی اینجا جایی رو سراغ داره که بشه اونجا یه پیشنمایشی از تم های استور رو توش دید؟ بعضی هاشون ویدئو دارن تو yt ئ اینور اونور ولی خیلیهاشون به غیر از اون عکسی که دارن دیگه چیز دیگه ای ندارن.
دنباله پیش نمایشه کدوم تم میگیردی ؟
تغریبا همه شون توی yt یا جاهای دیگه هست
توی google video سرچ کن
درستهyt رو زیرو رو کردم ولی نیستن. مثلا a bridge view و fuji mount و یا flying through clouds. یه عکس هم از محیطشون پیدا نتونستم بکنم.![]()
پس باید منتظر بمونم یکی اینا رو بگیره یه روزی.درسته
PS4 Gets 35 New Dynamic and Static Themes on the PlayStation Store [UPDATED] | DualShockers
یه سری عکسه معمولی داره
ولی یه جا خونده بودم اینا ظاهرا محدود توی region 1 عرضه شدن ... ظاهرا توی بقیه ریجنها نیستن ...
برای همین دسترسی کمتره !
اینم نمیدونم همون Brdige view ]ست یا نه اما به نظر میرسه باشه !
watch?v=dsfQlZjP_mU
ولی اینم به نظرم قشنگ بودپس باید منتظر بمونم یکی اینا رو بگیره یه روزی.
نه این برای پل بروکلین هست اونی که من میگم یکی دیگست:
http://cdn4.dualshockers.com/wp-content/uploads/2015/02/A-bridge-view-dynamic-theme.jpg?eaa32f