همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

یعنی درپیت تر از شبکه PSN ندیدم هرکی از باباش قهر میکنه میاد میره PSNو هک میکنه!زرت و زرت از کار میفته چه وضشه خدایی!
هزارماشالله همه بازیام که انلاینه یه روز سیستم بخوابه باید بشینیم تو منو ول بچرخیم!:|
هرگروه هکری میخواد باشه باشه واقعا افته برای یه کنسول نسل هشتمی و به این بزرگی که ماهی 60 بار شلوغ میشه از کار یفته یا هرکس و ناکسی میاد هکش میکنه!مسیولای سیستم امنیتی درختم بودن تا حالا یه کاری میکردن
لایو هم هک میشه ولی سروهاشو رو نمیبنده
به نظرم سونی واسه این میبنده که یک موقعی به احتمال 1% اطلاعاتی دزدیده نشه :-"

از ظهر قطع شده.هنوزم قطعه؟من بازیامو دیجیتالی خریدم با دوستم شیر کردم.بدبختی اینه باید هر بار لاسنس چک کنه الان که psn قطعه عملا کنسولم کاراییش از آتاریم کمتره.این سیستم لایسنس چک خیلی مزخرفه.

همین 4 دقیقه پیش توی صفخه توییترشون live رو هم تهدید کردن که گفته یا پیج منو به 100 هزار تا فالوور میخواد وگرنه هک میکنه :|
ویرایش : خودمم نفهمیدم چی نوشتم :دی
گفته 100 هزار تا فالوور میخوام وگرنه live هم افلاین میشه :|

آخرین ویرایش:
از ظهر قطع شده.هنوزم قطعه؟من بازیامو دیجیتالی خریدم با دوستم شیر کردم.بدبختی اینه باید هر بار لاسنس چک کنه الان که psn قطعه عملا کنسولم کاراییش از آتاریم کمتره.این سیستم لایسنس چک خیلی مزخرفه.

دقیقاً این سیستم بازی های دیجیتالی بیش از حد مزخرفه. حداقل هفته ای یکبار یا هر 3 روز یکبار میذاشتن :| نه اینکه هردفعه لایسنس چک کنه :-&
جالبه اگه وسط بازی دیجیتالی اینترنتون قطع شه بعد از چند دقیقه میگه که اگه تا 15 دقیقه دیگه اینترنت وصل نشه بازی رو میبندم :d

آخرین ویرایش:
جالب اینجاست من از همه جا بی خبر از غروب دیدم وصل نمیشه گفتم این دییوسها فیلتتر کردن ، رفتم سراغ *****شکن اون رو راه انداختم و دیدم بازم نمیره ، الان که دیدم مغزم ترکید !!

اگه عرضه دارن بیان سیستم عامل کنسول رو هک کنن !!
والا

هک با Down شدن فرق داره کلا.
نه PSN هک شده و نه XBL
بله منم میدونم فرق داره
در اصل psn به قول شما down شده حالا live رو نمیدونم ولی این لیزارد اسکواد کلا ادم یا گروه عجیبیه چون توی توییترش انونیموس رو هم تهدید کرده بود :|

- - -ویرایش - - -

کلی پول پلاس میگیرن اونوقت زورشون میاد یخورده سیستمشون رو قوی کنن :-j:|
پلاس که مجانی هم میشه گرفت :دی :-"
پ.ن: در این زمینه احتیاج شدیدی به ارمان و اطلاعاتش داریم :-" :دی

یه ماهو اندی منتظر موندم بازی دست دومش پیدا شه، دو ساعت وقت گذاشتم با وسواس Keep لعنتی رو درست کردم آخرشم این!:

57437735051413041333.jpg

(توضیح: بازی Dragon Age: Inquisitions، سیستمی به اسم Keep داره که اتفاقات نسخه‌های قبلی رو وارد می‌کنه.)

SOAB!

بله منم میدونم فرق داره
در اصل psn به قول شما down شده حالا live رو نمیدونم ولی این لیزارد اسکواد کلا ادم یا گروه عجیبیه چون توی توییترش انونیموس رو هم تهدید کرده بود :|
خب پس احتمالا این موضوع می دونی که تو down شدن نمی تونن به اطلاعات کسی دسترسی پیدا کنن :d
چون تو پست قبلی اشاره کرده بودی که سونی به خاطر دزدی اطلاعات، PSN از دسترس خارج می کنه که خب اینجوری نیست :d

اینم میدونم فن بوی عزیز :دی
یک معلم کامپیوتر داشتیم اینا رو بهمون میگفت :| حتی یک جزوه هم داده بود خیلیم کامل و خوب بود که هنوزم دارمش :دی
خب اون موقع فکر میکردم هک شده :-"
چه ربطی به فن بوی بودن داشت؟ :d
من دارم میگم دو شبکه هک نشدن (تقریبا دارم دفاع می کنم از سونی و مایکرو) 8-|

آخرین ویرایش:
خب پس احتمالا این موضوع می دونی که تو down شدن نمی تونن به اطلاعات کسی دسترسی پیدا کنن :d
چون تو پست قبلی اشاره کرده بودی که سونی به خاطر دزدی اطلاعات، PSN از دسترس خارج می کنه که خب اینجوری نیست :d
اینم میدونم فن بوی عزیز :دی
یک معلم کامپیوتر داشتیم اینا رو بهمون میگفت :| حتی یک جزوه هم داده بود خیلیم کامل و خوب بود که هنوزم دارمش :دی
خب اون موقع فکر میکردم هک شده :-"

چه ربطی به فن بوی بودن داشت؟ :d
من دارم میگم دو شبکه هک نشدن (تقریبا دارم دفاع می کنم از سونی و مایکرو) 8-|
همینجوری گفتم فن بوی :دی
باشه :دی (افرین)
psn درست شد مشکلش ؟
چون گفته بود اگه به 100k برسم psn اوکی میشه :دی
در جواب سوال خودم :دی درست نشد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or