ps4best
کاربر سایت
مشکل بر میگرده به نت شما
چون من خودم با ps4 تو دانلود رایگان تونستم ۶ گیگ دانلود کنم که فقط ۴ ساعت طول کشید
چرا برای xbox one این مشکل وجود نداره
مشکل بر میگرده به نت شما
چون من خودم با ps4 تو دانلود رایگان تونستم ۶ گیگ دانلود کنم که فقط ۴ ساعت طول کشید
دوستان من امروز تا مرز له کردن ps4 رفتم
من هم xbox one دارم هم ps4 برای هردو dns که شما گفتین هم انتخاب کردم و شرایط هر دو یکسانه لازم به ذکره بگم سرعت اینترنت من 1 مگ نامحدوده
من دو شب پیش تایتان فال رو برای ایکس باکس وان برای دانلود گذاشتم از ساعت 12 شب تا 9 صبح 7 گیگ دانلود کرده بود که افرین داشت
حالا دیشب اپدیت بازی کیلزون که 2 گیگه گذاشتم برای دانلود از ساعت 1 شب تا 8 صبح 1 گیگ دانلود کرده بود
اگه سر سخت ترین فن ps هم باشید باید قبول کنید xbox live سرعتش دانلودش خیلی بهتره تا psn حداقل برای اینترنت های افتضاح ایران
چه ربطی داره آخه , دانلود کردن بستگی به سرعت دانلودی داره که از isp میشه گرفت نه به کنسول
بعدشم همه ی شبا یکی نیست همه خوب میدونند نت ایران ثبات ثابتی نداره یک شب پر سرعت سه شب هم کم سرعت
احتمالا اون شبی که تیتان رو داشتی میگرفتی سرعتت بالا بود و اون شبی که کیلیزون میگرفتی پایین
من که خودم 3 تا بازی تا حالا خریداری کردم از استور شبانه 5 تا 7 گیگ دانلود میکرد
بازم میگم این برمیگرده به ISP خودتون من خودم همین امروز اپدیت ۲۰۰ مگی رو تو ۲۰ دقیقه گرفتم پس باید منم مشکل داشته باشم دیگهفرقی نداره خداقوت باید psn سرور های قوی داشته باشه تا سرعت دانلود زیاد باشه یادمه وقتی اپدیت 2.0 اومده بود به خاطر شلوغی در پی اس ان تا دو روز psn وصل نمیشد
الان هم که دارم امتحان میکنم 10 مگ تو 5 دقیقه دانلود میکنه
ولی تو ایکس باکس وان سرعت عالیه 50 مگ تو 5 دقیقه دانلود میکنه
ولی اینو بدونید لایو از هر نظر از پی اس ان بهتره با اینکه من خودم فن سرسخت سونی هستم
اکانتت ریجن چنده عزیز؟دوستان سونی حساب من رو 10 دلار شارژ کرده
عیدی داده ؟؟؟ واسه شما هم شارژ کرده؟؟
اکانتت ریجن چنده عزیز؟
ریجن2 امارات هم میشه دیگه؟ نمیشه؟10 دلار دیگه..........یعنی ریجین 1
دوستان من هر کاری میکنم به سرورای کال وصل نمیشه میگه بعدا امتحان کنید.استور و همه چی هم راحت باز میشه چیکارش کنم؟؟؟
دوستان من نمیتونم به سرورای gta online وصل بشم چکار کنم؟؟؟
اینترنت مشکلی نداره. راه حلی بدین
- - -ویرایش - - -
برای انلاین بازی کردن حتما باید پلاس داشته باشی این dns رو امتحان کن شاید درست بشه
208.67.222.222
208.67.220.220