همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام ریجن دستگاه من 3 هستش (japan-)
47866033318366566649.jpg
[/URL]

سلام ریجن دستگاه من 3 هستش (japan-)
47866033318366566649.jpg
[/URL]

کار راحتی هست من یک لینک رو براتون پیام خصوصی کردم میتونید ازش استفاده کنید . در ضمن سایتش آموزش های مفیدی در همه ی زمینه ها برای Ps4 رو داره و خدمات Ps4 رو هم به طور کامل و با اطمینان به شما میده .

سلام دوستان
دستگاه ما به اینترنت کانکت میشه و آپدیت بازیها را هم دانلود میکنه ولی هیچ رقمه وارد استور نمیشه و رو لودینگ میمونه چه مشکلی هست
ممنون میشم راهنمایی کنید قبلا وصل میشد ولی چند روزه اصلا وارد نمیشه

سلام دوستان
مشکل ما هنوز پابرجاست آپدیت ۲.۳ را هم زدیم ولی هنوز نمیتونم به استور وارد بشم مشکل کجاست ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنن عزیزان

.

سلام دوستان من پینگم تا لندن ۱۰۵ تایم اوت هم ندارم اما وقتی انلاین میزنم خیلی لگ داره یا ارور میده که چک کن nat type حتما ۱،۲یا۳ باشه در حال که همیشه ۲ هست مشکل چیه؟؟
مثلا تو cod میگه نمیتونید به سرور وصل شید بعدا امتحان کنید؟
تنظیمات خاصی واسه بهینه تر کردن مودم و سیستم نیست؟؟

دوستان من امروز تا مرز له کردن ps4 رفتم

من هم xbox one دارم هم ps4 برای هردو dns که شما گفتین هم انتخاب کردم و شرایط هر دو یکسانه لازم به ذکره بگم سرعت اینترنت من 1 مگ نامحدوده

من دو شب پیش تایتان فال رو برای ایکس باکس وان برای دانلود گذاشتم از ساعت 12 شب تا 9 صبح 7 گیگ دانلود کرده بود که افرین داشت

حالا دیشب اپدیت بازی کیلزون که 2 گیگه گذاشتم برای دانلود از ساعت 1 شب تا 8 صبح 1 گیگ دانلود کرده بود

اگه سر سخت ترین فن ps هم باشید باید قبول کنید xbox live سرعتش دانلودش خیلی بهتره تا psn حداقل برای اینترنت های افتضاح ایران

دوستان من امروز تا مرز له کردن ps4 رفتم

من هم xbox one دارم هم ps4 برای هردو dns که شما گفتین هم انتخاب کردم و شرایط هر دو یکسانه لازم به ذکره بگم سرعت اینترنت من 1 مگ نامحدوده

من دو شب پیش تایتان فال رو برای ایکس باکس وان برای دانلود گذاشتم از ساعت 12 شب تا 9 صبح 7 گیگ دانلود کرده بود که افرین داشت

حالا دیشب اپدیت بازی کیلزون که 2 گیگه گذاشتم برای دانلود از ساعت 1 شب تا 8 صبح 1 گیگ دانلود کرده بود

اگه سر سخت ترین فن ps هم باشید باید قبول کنید xbox live سرعتش دانلودش خیلی بهتره تا psn حداقل برای اینترنت های افتضاح ایران
مشکل بر میگرده به نت شما
چون من خودم با ps4 تو دانلود رایگان تونستم ۶ گیگ دانلود کنم که فقط ۴ ساعت طول کشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or