arsenalmom
کاربر سایت
یه سوال دوستان
من امروز به سایت ps4store.ir رفتم خواستم psn خودمو شارژ کنم
من تا حالا کارت های 10.20.50.75.100 دلاری دیدم
اما این سایت زده بود شارژ حساب 60 دلاری
خواستم بدونم مگه وجود داره
دوستان الان من میخام اینترنت بگیرم از چه شرکتی بگیرم که پینکش پایین پاشه مخابرات خوبه چند مگ بگیرم ممنونم
بابا اه این psn چرا چند روزه گند زده؟ psn آمریکا از دیروز وصل نمیشه. من تا حالا اصلا مشکل وصل شدن نداشتم از فروردین که دستگاهو خریدم. این اولین باره اینقدر داره خر بازی درمیاره. همیش ارور اتصال به شبکه میده و توی توضیحات ارور توی سایت سونی خودندم این ارور مربوط به مشکل در شبکه psn میشه. میخواستم از استورش خرید کنم بابا وقتش داره تموم میشه ~x(
آره. تو کامپیوتر هم درست و حسابی نمیشه صفحه آمریکا رو باز کرد اما با چیز پی ان راحت باز میشه. البته با چیز پی ان هم بعضی وقتا ادا بازی درمیاره ها. اونور هم یه کم داغونه دیگه. هرروز همش میگه سرویس قطعه و این حرفا. معلوم نیست دارن چیکار میکنن.البته مشکل اصلی از اینترنت داغون ایران هستش خیلی ها مشکل دارن برای وصل شدن . سونی اگر مشکلی باشه با آپدیت رفع میکنه از این بابت نگران نباشید .
نگفتین....میشه با کنسول پینگ رو چک کرد؟
دوستان من تازه حساب psn خودمو شارژ کردم 60دلار دارم
من موندم the order رو pre order کنم یا witcher 3 لازم به ذکره بگم قیمت witcher برابر با 53 دلاره
کدوم بهتره یا مزایای بیشتری ادر اختیار ما قرار میده اگه اونو پیش خرید کنیم
به نظرم بهتره Plus بگیرید تا بازی هارو آنلاین بازی کنید . و خود بازی هارو نسخه فیزیکی بگیرید بهتره . در کل بین Witcher 3 و Order من پتانسیل Order رو بیشتر میبینم چرا که یک انحصاری Ps4 هست و Ip جدید هستش و انتظارات از اون بالا هست اما Witcher 3 چون قبلا هم نسخه داده انتظار زیادی نمیشه ازش داشت جز اینکه مشکلات برطرف شده باشه و بازی بهبود پیدا کرده باشه .
دوست عزیز میشه وقتی اطلاعات ندارید کسی رو راهنمایی نکنید؟به نظرم بهتره Plus بگیرید تا بازی هارو آنلاین بازی کنید . و خود بازی هارو نسخه فیزیکی بگیرید بهتره . در کل بین Witcher 3 و Order من پتانسیل Order رو بیشتر میبینم چرا که یک انحصاری Ps4 هست و Ip جدید هستش و انتظارات از اون بالا هست اما Witcher 3 چون قبلا هم نسخه داده انتظار زیادی نمیشه ازش داشت جز اینکه مشکلات برطرف شده باشه و بازی بهبود پیدا کرده باشه .