خیر احتیاجی به پلاس نیست . اگه تو قسمت Please Waite گیر میکنه باید از اطلاعاتی که دوستان قبلا دادن استفاده کنید .مثلا ****** دستی یا اسفتاده از یه نت دیگه یا صبح سعی کنید وارد بشیدشما چجوری به PSN وصل میشین؟
باید حتما پلاس باشیم تا SIGN IN بشه؟
خیر احتیاجی به پلاس نیست . اگه تو قسمت Please Waite گیر میکنه باید از اطلاعاتی که دوستان قبلا دادن استفاده کنید .مثلا ****** دستی یا اسفتاده از یه نت دیگه یا صبح سعی کنید وارد بشید
دفعه اول که وصل بشه دیگه حله
نه عزیز من و رفقام هیچ مشکلی تو این موارد نداریم.دوستان نمی دونم شما هم چنین مشکلی دارید یا نه ولی الان 3 روز هستش که نمیتونم وارد PS Store بشم هیچ مشکلی بابت انلاین بازی کردن و دیدن لیست دوستان و تروفی ها وجود نداره ولی نمیتونم وارد Store بشم و رو Please Wait میمونه ! شما هم چنین مشکلی دارید ؟
احتمال داره مشکل از پرتهای بسته باشه . بد نیست یک بار هم شده با isp تماس بگیری . یا dns عوض کنیدوستان نمی دونم شما هم چنین مشکلی دارید یا نه ولی الان 3 روز هستش که نمیتونم وارد PS Store بشم هیچ مشکلی بابت انلاین بازی کردن و دیدن لیست دوستان و تروفی ها وجود نداره ولی نمیتونم وارد Store بشم و رو Please Wait میمونه ! شما هم چنین مشکلی دارید ؟
یه تاپیک در مورده اطلاعات کلی زده شده !خب این اطلاعاتی که دوستان قبلا دادن رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
یه تاپیک در مورده اطلاعات کلی زده شده !
بستگی به خودت دارهسلام دوستان من امروز پلی گرفتم .
برا انتخاب ریجن اکانت کدوم رو انتخاب کنم ؟
دستگاه ریجن 1 آمریکاست ؟
http://forum.bazicenter.com/thread85968/قربون دستت.
خب حالا این تاپیک که اطلاعات کلی داده اسمی نداره ؟
یا آدرسی؟
جانه ما یه راهنمایی میکنین کامل راهنمایی کنین.
ببین امریکا قیمته بازیاش مساعد تره اما یه موقع بازی ریجن 1 دیرتر از ریجن 2 فک کنم وارده ایران میشه یا گیر میاد . به هر حال بازی کردن انلاین ربطی به ریجن ندارهبین آمریکا و انگلیس کدوم بهتره ؟
انگلی میشه ریجن 2 ؟
بعد من خواسم انلاین بازی کنم بازی رو باید طبق ریجن اکانتم بخرم ؟