DNS عوض کردی امتحان کنی تا حالا ؟سلام دوستان من الان نزدیک دو ماه نمی تونم تروفی های که گرفتم رو ثبت کنمیعنی دانلود دارم مشکلی نیست استور میرم با هزار مشکل اما این یکی نمیشه اروره NP-32091-5 میده بعد حتی تو ارورها رفع ارور هم داده اون رو هم انجام میدم نمیشه؟کسی این مشکل رو داره؟؟؟؟؟آیا
DNS عوض کردی امتحان کنی تا حالا ؟
اصلا همچین چیزی نداریم و نداشتیم .یعنی هر کاری که تو این فرومها گفته رو انجام دادم نمیشه که نمیشه البته این اتفاق از وقتی شروع شد که من خواستم با امتیازات تروفی هام یه بازی بخرم که تا مرحله آخر جلو رفت که ازم یه شماره تلفن امریکا(به خاطر ریجن اکانتم) خواست بعد اون که دیگه منصرف شدم این جوری شد
اصلا همچین چیزی نداریم و نداشتیم .
تروفیا هیچ گونه ارزشه پولی ندارن ! فقط در حده رقابتی هستن.
بله !!! :d
یعنی چی این !؟
اینا ربطی به تروفی نداره
اینا ربطی به تروفی نداره
مربوط به sony point میشه
از ایران هم نمیشه خریدی چیزی از این طریق کرد ...
شما اکانت هم درست کنی به هر طریقی point نداری چون باید از سونی خرید کنی تا مثلا به اعضای هر مقدار خرید point به شما تعلق بگیره ...
کلا که اطلاعات معتبر میخواد و از ایران نمیشه.
دوستان کسی میتونه شیر رو کنسول رو توضیح بده
اینی که دوستان و سایت ها گذاشتن نمیشه
حتی پشتیبانی pingservice هم اومد کنترل رو گرفت نشد
Obtain ip Successful میشه
ولی internet Connection failed میشه
منم مشکل شما رو دارم....
تنها راهی که تست نکردم با دوتا کارت شبکه بود.
بازیهای انلاین باید به طوره کامل دانلود بشهدوستان من امروز بازی destiny رو برای ps4 به صورت دیجیتالی در psn خریدم (نسخه معمولی)
حجمش 19 گیگ بود
اولش گفت 181 مگ دانلود کن تا وارد بازی شی واسه من 4 دقیقه طول کشید (سرعتم 2 مگه مخابراته) ولی بعدش دیگه نمیتونی ادامشو از Notifications دانلود کنی
بعد وارد بازی که بشی 19 گیگو کامل دانلود میکنه مینویسه instaling destiny و میگه چقدر دانلود کردی ( کسانی که خرید کردند میدونند)
مشکل از اینجا شروع میشه که سرعت دانلود من بعد از ورود به بازی برای دانلود به طور عجیبی کاهش پیدا میکنه 10 مگ 2 دقیقه طول میکشه الان چند روز اینطوریه با زحمت 10 گیگشو دانلود کردم
فکر کنم میخواد به سرورهای بانجی وصل بشه مشکل پیدا میکنه
نظر شما چیه