DNS دستی وارد کنسلام بچه ها من یه مشکل دارم سرعت نتم 1 مگ مخابرات تو pc 140 تار سرعت دانلود میگیرم
ولی مثلا دیشب اومدم تو ps4 اپدیت جدیدرو بگیرم 217 مگ بود ولی 8 ساعت زمان میده
تقریبا هر اپدیتی بخوام کنم اینطور میشه باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین
8.8.8.8
8.8.4.4
ببین حل میشه یانه
کاربره گلد نیست. کاربرهای PLUS هستن .... قضیه خاصی نداره . سالانه یا هر 3 ماه یه مبلغی رو پرداخت میکنی ( US هست 50 دلار فک کنم سالانه ) . بعد به شما قابلیت انلاین بازی کردن و دانلود بازیهای مجانی پلاس و استفاده انها تا زمانی که پلاس دارید داده میشه به علاوه cloud storage و تخفیفات مخصوصه پلاس.اقا ی سوال کاربرای گلد ps4 قضیش چیه همونایین که بازی انلاین بازی میکنن؟
اقا شرمنده که من انقد سوال میپرسم ی سوال دیگه هم دارم همونطور که میدونید ریجن بازی باید با ریجن اکانت یکی باشه برای دریافت دی ال سی
حالا سوالم اینه به نظرتون ریجن چه اکانتی رو بسازم که بازیای اون ریجن تو ایران زیاده 1یا2؟
بله...
فک کنم 1-2 گیر میاد مشکلی نیست. تا جایی که یادمه یه سری ریجن 1 ممکنه دیرتر بیاد بازار یا کمیابتر باشه ... شاید اشتباه میکنم . ایران نیستم من ... با توجه به نوشته های انجمن.
همه چیز...دوستان من می خوام PSN بسازم....
برای ساختنش چه چیزایی یا چه اطلاعاتی مهم هست که حتما باید بهش دقا کنم و درست واردشون کنم... ؟
هیچ چیز الکی وارد کن
( البته ادرس مهم نیست )
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون
اما اگر میشه بگید که اگه دو نفر با هم یک بازی رو پری اوردر کنند به هر جفتشون این مزایا تعلق میگیره یا فقط همون نفر
اول که بازی رو خریده این رو هم در نظر داشته باشید که هر دو شون اکانت رو روی کنسولشون پریماری کرده باشند
ممنون میشم در این مورد هم راهنماییم کنید
نمیشه یک اکانت روی دو کنسول primary باشه !!!!
یک اکانت فقط میتونه در یک زمان فقط یک کنسول رو primary انتخاب کنه
همه dlc های متعلق به اکانت همیشه داخلش هست...