سرعتش مهم نیسبا دو مگ پارس آنلاین میشه بتل 4 انلاین زد ؟
دوستان این لگ توی fifa 15 داره اعصابم رو خورد می کنه.پینگ من با تمام سرور های اروپایی بین 95 تا 120 هست،پینگم با 8.8.8.8 روی 105 ،با 4.2.2.4 روی 100 ،بدون هیچگونه تام اوتی،مشکل از چیه ؟؟برای چی من با این پینگ ها لگ دارم؟یعنی ممکنه مشکل از طرف مقابل باشه؟دوستان اگه میشه راهنماییم کنید
دوستان این لگ توی fifa 15 داره اعصابم رو خورد می کنه.پینگ من با تمام سرور های اروپایی بین 95 تا 120 هست،پینگم با 8.8.8.8 روی 105 ،با 4.2.2.4 روی 100 ،بدون هیچگونه تام اوتی،مشکل از چیه ؟؟برای چی من با این پینگ ها لگ دارم؟یعنی ممکنه مشکل از طرف مقابل باشه؟دوستان اگه میشه راهنماییم کنید
اره سرور هاي PSN بدرد نميخورن مشكل از طرف مقابله .....فقط نميدونم ماها چجوري وصل ميشيم يك افرادي نميتونن كانكت بشن ،هميشه همXbox live براشون اوكي بوده . خيلي جالبه.من با پینگ 300 رو x360 راحت میرم لایو اما طی دو هفته ای که ps4 خریدم 10 دقیقه بیشتر نتونستم به psn وصل شم شک نکن مشکل از طرف مقابله
isp من ،برای پارس آنلاین هست،به خیلی راحت وصل می شم به psn ،فقط نمی دونم چرا توی fifa 15 لگ دارم،پینگم با سرور های اروپا بین 90 تا 120 هست ،و 105 روی 8.8.8.8 و 100 روی 4.2.2.4 ،نمی دونم مشکل از کجاست؟حتی ps4 رو روی dmz گذاشتم تا تمام پورت ها باز بشه ،ولی درست نشد،upnp رو هم فعال کردم.من حتی با سرعت 200 مگابیت و پینگ 5 با سرورهای اورپا هم بازی کردم ولی با همین مودم ،ولی بازم این مشکل بود با کسایی که بازی می کردم.دوستان یه راهنمایی کنید،باید چه تنظمیاتی رو مودم فعال کنم؟اره سرور هاي PSN بدرد نميخورن مشكل از طرف مقابله .....فقط نميدونم ماها چجوري وصل ميشيم يك افرادي نميتونن كانكت بشن ،هميشه همXbox live براشون اوكي بوده . خيلي جالبه.
ISP هاتون مشكل داره ربطي به سوني نداره.
من مشکلی تو فیفا ندارم...پینگم با اروپا 90 تا 100 اتفاقا سرور های فیفا خیلی خوبن من اصلا احساس لگ یا تاخیر نمیکنم...isp من ،برای پارس آنلاین هست،به خیلی راحت وصل می شم به psn ،فقط نمی دونم چرا توی fifa 15 لگ دارم،پینگم با سرور های اروپا بین 90 تا 120 هست ،و 105 روی 8.8.8.8 و 100 روی 4.2.2.4 ،نمی دونم مشکل از کجاست؟حتی ps4 رو روی dmz گذاشتم تا تمام پورت ها باز بشه ،ولی درست نشد،upnp رو هم فعال کردم.من حتی با سرعت 200 مگابیت و پینگ 5 با سرورهای اورپا هم بازی کردم ولی با همین مودم ،ولی بازم این مشکل بود با کسایی که بازی می کردم.دوستان یه راهنمایی کنید،باید چه تنظمیاتی رو مودم فعال کنم؟
این عدد mtu دقیقا چه تاثیری داره؟
واین دقیقا نقش چیه؟ اصن چیه؟
سروران گرامی، من نسل قبل کلا انلاین نزدم ، نه pc دارم و نه لب تاپ ، که بتونم kerio شر کنم .
شر نشه مشکل کجا به وجود میاد؟
میشه خرید انجام داد برای DLC ها
چون میدونم برای انلاین بازی کردن بدون شر مشکلی نیست.
واین دقیقا نقش چیه؟ اصن چیه؟