همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

ممنون ازینکه جواب دادید،
من اکانت انگلیس دارم و پلاس هم دارم بازیو ریجن ۱ بگیرم پس مولتی پلیر میتونم بازی کنم؟!
بازی اسنایپر الیت ۳ غیر از دی ال سی کشتن هیتلر دی ال سی دیگه ای قراره براش بیاد!؟

ممنون ازینکه جواب دادید،
من اکانت انگلیس دارم و پلاس هم دارم بازیو ریجن ۱ بگیرم پس مولتی پلیر میتونم بازی کنم؟!
بازی اسنایپر الیت ۳ غیر از دی ال سی کشتن هیتلر دی ال سی دیگه ای قراره براش بیاد!؟
بله میشه بازی کرد مشکلی نداره.
نمیدونم .

اکانت امارات در کنسول رجین 1

سلام

من الان یه PS3 رجین 2 دارم که اکانت روش امارات هستش و همچنین اکانتم پلاس هم هست.

1- اگه یه PS4 رجین 1 بخرم میتونم از این اکانتم روش استفاده کنم؟ تداخلی ایجاد نمیکنه؟ از اکانت اماراتم میتونم در PS Store خرید کنم و روی کنسول رجین 1 دانلود کنم؟

2- اگه کنسول رجین 1 باشه و اکانت روش رجین 2 امارات است، برای مولتی پلیر بازی کردن، بازی باید چه رجینی باشه؟

تو رو خدا زودتر بگید عجله دارم ...

ممنون

سلام

من الان یه PS3 رجین 2 دارم که اکانت روش امارات هستش و همچنین اکانتم پلاس هم هست.

1- اگه یه PS4 رجین 1 بخرم میتونم از این اکانتم روش استفاده کنم؟ تداخلی ایجاد نمیکنه؟ از اکانت اماراتم میتونم در PS Store خرید کنم و روی کنسول رجین 1 دانلود کنم؟

2- اگه کنسول رجین 1 باشه و اکانت روش رجین 2 امارات است، برای مولتی پلیر بازی کردن، بازی باید چه رجینی باشه؟

تو رو خدا زودتر بگید عجله دارم ...

ممنون

ریجن کنسول ربطی به ریجن اکانت نداره با هر اکانتی میتونید بازی کنید فقط باید یکی از اکانتهای روی کنسول پلاس داشته باشه واسه مولتی پلیر

ریجن کنسول ربطی به ریجن اکانت نداره با هر اکانتی میتونید بازی کنید فقط باید یکی از اکانتهای روی کنسول پلاس داشته باشه واسه مولتی پلیر

یکی دیگه از دوستان همینو گفت، پس من نرم الکی 150 تومن بیشتر بدم کنسول رجین 2 بگیریم !!! فرقی نمیکنه !!!

ممنون ازینکه جواب دادید،
بله میشه بازی کرد مشکلی نداره.
نمیدونم .
ریجن متفاوت بازی و اکانت مشکلی پیش نمیاره؟!
مگه نه اینکه بازی و اکانت و dlc همه باید یک ریجن داشته باشن؟

ریجن متفاوت بازی و اکانت مشکلی پیش نمیاره؟!
مگه نه اینکه بازی و اکانت و dlc همه باید یک ریجن داشته باشن؟
Region در صورتی مهم هست که بخوای DLC رو نصب کنی . یعنی ریجنه اکانت و بازی باید یکی باشه برای نصبه dlc همین :)

سلام به همگی یه سوال
میشه اکانتمون هم تو PS3 و هم تو PS4 یعنی تو هر دو کنسول Sign In باشه ؟؟؟
یعنی با هر دو دستگاه با یک اکانت مشترک جداگانه به PSN وصل شد؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or