Sherytto
کاربر سایت
من بازی نکردم ولی مولتیش عالیهدوستان من می خوام The Last Of Us رو بگیرم و چون تو PS3 داستانیش رو تموم کردم می خوام فقط آنلاینش رو بزنم.
آنلاینش باحاله طوری که سرگرمم کنه؟
من بازی نکردم ولی مولتیش عالیهدوستان من می خوام The Last Of Us رو بگیرم و چون تو PS3 داستانیش رو تموم کردم می خوام فقط آنلاینش رو بزنم.
آنلاینش باحاله طوری که سرگرمم کنه؟
آره میتونید بهتره که کشور آمریکا یا انگلستانو انتخاب کنیددوستان من کنسولم ریجن 2 ژاپن هستش.......وقتی میخوام اکانت psn توی کنسول بسازم،یه قسمتی هست که مربوط به کشور و ریجن کنسوله..........اونجا رو وقتی ژاپن انتخاب می کنم زبان به کلی خر تو خر ژاپنی میشه آدم چیزی نمی فهمه...در ضمن من اسم شهر و پستال کد ژاپن رو هم جایی گیر نیوردم که بزنم............ صفحه ی اول تاپیک نوشته که باید با کریو وارد بشی تا بتونی اکانت بسازی......درسته؟..............من بدون کریو و پراکسی و اینا خیلی ساده وصل میشم به نت.......میخواستم بدونم که الان حتما باید کریو استفاده کنم؟؟ و سوال دیگه اینکه آیا می تونم توی بخش انتخاب کشور یه کشور دیگه مثلا آمریکا یا استرالیا یا هرجای دیگه ای رو انتخاب کنم یا حتما باید کشور مربوط به ریجن رو انتخاب کنم؟؟؟؟
دوستان من کنسولم ریجن 2 ژاپن هستش.......وقتی میخوام اکانت psn توی کنسول بسازم،یه قسمتی هست که مربوط به کشور و ریجن کنسول:dه..........اونجا رو وقتی ژاپن انتخاب می کنم زبان به کلی خر تو خر ژاپنی میشه آدم چیزی نمی فهمه...در ضمن من اسم شهر و پستال کد ژاپن رو هم جایی گیر نیوردم که بزنم............ صفحه ی اول تاپیک نوشته که باید با کریو وارد بشی تا بتونی اکانت بسازی......درسته؟..............من بدون کریو و پراکسی و اینا خیلی ساده وصل میشم به نت.......میخواستم بدونم که الان حتما باید کریو استفاده کنم؟؟ و سوال دیگه اینکه آیا می تونم توی بخش انتخاب کشور یه کشور دیگه مثلا آمریکا یا استرالیا یا هرجای دیگه ای رو انتخاب کنم یا حتما باید کشور مربوط به ریجن رو انتخاب کنم؟؟؟؟
چون هر اکانت ژاپن 14 روز پلاس رایگان دارهخوب برای چی میخوای ژاپن بسازی بهترین گزینه آمریکا یا انگلیس هست که من آمریکا را پیشنهاد میدم
برو به ساپورت سونی بگو ببین چی میگه منم رفتم گفتم یه تاریخی گفت که یک ماه قبل از این بود که من کنسولو بگیرم بعد فهمیدم کار فروشنده هه بودهمن psn 10 دلاری که کدش در درجعبه پلی استیشن 4 بود را وارد میکنم فعال بشه ارور میده چیکار باید بکنم
E-82000134 این ارور را میده
برو به ساپورت سونی بگو ببین چی میگه منم رفتم گفتم یه تاریخی گفت که یک ماه قبل از این بود که من کنسولو بگیرم بعد فهمیدم کار فروشنده هه بوده
دوستان لطفا کنید:
بازی ها فرق ریجن all با ریجن 1 چیه!؟
اکانتم انگلیسه بازی ریجن ال باشه اجرا میشه!؟
بازی اسنایپر الیت3 ریجن 2شو هرکار میکنم گیر نمیارم همه جا ریجن الشو دارن چکار کنم!؟بازی تو جعبش کد داره برا فعال سازی مولتی پلیر؟میتونم مولتی پلیر بازی کنم؟
ممنون اگر راهنماییم کنین مرسی
مال منم پلمپ بود ولی شد دیگه برین تو سایت سونی اون بالا قسمت ساپورت تو پلی استیشن کلیک کنید بعد بهشون بگینکنسول من پلمپ بود حتی این کارت زیر کنسول بود قابل دید نبود
چه جوری به ساپورت سونی بگم
تو ساعات مختلف امتحان کنیددوستان برای اولین بار به psn از طریق پلی 4 وصل میخوای بشی حتما باید کریو روش شیر کنی؟هر کاری میکنم وصل شه please wait میزنه هم رجین هم اکانت امریکاست
اخرین اپدیت هم انجام دادم
سلامدوستان لطفا کنید:
بازی ها فرق ریجن all با ریجن 1 چیه!؟
اکانتم انگلیسه بازی ریجن ال باشه اجرا میشه!؟
بازی اسنایپر الیت3 ریجن 2شو هرکار میکنم گیر نمیارم همه جا ریجن الشو دارن چکار کنم!؟بازی تو جعبش کد داره برا فعال سازی مولتی پلیر؟میتونم مولتی پلیر بازی کنم؟
ممنون اگر راهنماییم کنین مرسی
یه تعداد از دوستان همونطوری توی please wait رها کردن D: یکی میگفت 20 دقیقه یکی میگفت 2 ساعت طول کشید sign in بشه.دوستان برای اولین بار به psn از طریق پلی 4 وصل میخوای بشی حتما باید کریو روش شیر کنی؟هر کاری میکنم وصل شه please wait میزنه هم رجین هم اکانت امریکاست
اخرین اپدیت هم انجام دادم