یه چیز خیلی خنده دار چند روز وصل نمیشد تو ساعات مختلف مودم رو هم ریست میکردم نمیشد یهو برق رفت وقتی اومد حالت سیف مود میاد بعد مشکل pls wait خود به خود حل شد :d خواستید امتحان کنید
PSN کلا یه جوری شد دیشب با کنسول شما هم حس کردید یا نه نمیدونم
آپدیت جدید تو گیمزکام بدن همه مشکلا حل میشه بنظرم
Psn قطعه؟یا فقط واسه من ساین این نمیشه؟!!
انلاین پس نیازی نیست فقط PS PLUS لازم هست.دوستان سلام برای انلاین بازی کردن در ps4 فقط اکانت پلاس کافیه؟یا انلاین پس هم میخواد؟ و یک سوال دیگه اگه بازی رو در psn بخریم میتونیم به یکی دیگه shareکنیم و اگه بشه. اون طرف میتونه بعدا مثلا هاردش پر شد اونو پاک کنه بعدا دوبار دانش کنه ممنون میشم جواب بدید
بلهیعنی میشه بازی که من در psn خریدم به یکی دیگه share کنم و اونم بازی رو دانلود کنه و استفادش کنه؟
بله
باید اکانت شما روی کنسول دیگه وارد بشه تا بشه بازی رو دانلود و استفاده کرد
حداکثر یک اکانت روی 2 کنسول فعال میشه.
موفق باشید.
خواهش عزیزممنون دستتون درد نکنه!!! یه سواله دیگه اگه من اکانتمو رو دوتا کنسول استفاده کنم میتونم یه اکانت دیگه بسازم و رو دوتا کسنول دیگه اسفاده کنم؟
خواهش عزیز
اره میشه . هر تعداد اکانت ساختی که ساختی مشکلی نیست ولی در انتها هر اکانت فقط روی دو کنسول فعال میشه
توجه داشته باش اطلاعات هر اکانت هم مربوط به همون اکانت هست و قابل ترنسفر نیست .
نمیشه. چون اگر این اکانت شما روی دستگاه شما Primary باشه روی دستگاه دیگه به عنوانه primary نمیتونه فعال بشه. یعنی اینکه وقتی دوسته شما اکانت شما رو میزاره و بازی رو دانلود میکنه فقط میتونه با همین اکانته خودت بازی کنه ....یعنی منظورت اینه که اگه با اکانت من بازی رو دان کنه نمیتونه با اکانت خودش بازی رو ادامه بده یا بره مولتیش؟
نمیشه. چون اگر این اکانت شما روی دستگاه شما Primary باشه روی دستگاه دیگه به عنوانه primary نمیتونه فعال بشه. یعنی اینکه وقتی دوسته شما اکانت شما رو میزاره و بازی رو دانلود میکنه فقط میتونه با همین اکانته خودت بازی کنه ....
در صورتی که اکانت روی یک دستگاه primary بشه فقط روی همون دستگاه بازیهای دانلود شده توسطه خودش رو به اشتراک میزاره .
در غیر این صورت برای دسترسی به بازی ای که با اکانت خریداری شده باید از خوده اکانت استفاده کرد نه اکانت دیگه
چراخب راحی نسیت که این قابلیت primary رو غیر فعال کرد
چرا
اگر اشتباه نکنم بخشه setting و قسمت psn هست !
فقط در صورتی که اکانت رو روی دستگاهش primary کنه ....خب اونوقت میتونه تو اکانت خودش بازی رو ادامه بده
فقط در صورتی که اکانت رو روی دستگاهش primary کنه ....
اگر هیچ کدومتون primary نکنید که باید توی همون اکانت ادامه بدید
فقط هم یک نفر میتونه primary کنه .