همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

از چه شرکتی اینترنت بگیرم بهتره تا پینگ کمتری داشته باشم؟ الان با سرویس شاتل پینگ 160 با سرور لندن دارم و ساکن تهران، قلهک هستم. آیا با این پینگ برای بازی فیفا به مشکل می خورم؟

سلام دوستان
من الان رفتم جاي ديگه واسه نت بعد كه ميخوام با ٤ وصل شم به واي فاي بهم ميگه ميخوايي از پراكسي استفاده كني يا نه اگه بزنم نه دوباره ميپرسه اگه هم بزنم اره ازم پورت و سرور ميخواد چيكارش كنم ؟

سلام دوستان
من الان رفتم جاي ديگه واسه نت بعد كه ميخوام با ٤ وصل شم به واي فاي بهم ميگه ميخوايي از پراكسي استفاده كني يا نه اگه بزنم نه دوباره ميپرسه اگه هم بزنم اره ازم پورت و سرور ميخواد چيكارش كنم ؟
دوباره بزن به wifi وصل بشه بعد manual رو بزن

دستي همه رو ست كردم در همه حالت ارور ce-33986-9 رو ميده همون time limit با لن بزنم ممكنه حل بشه؟

این ارور مربوط به وضعیت کلی کنکشن شما میشه! وقتی ارسال دیتا و جواب (همون sendو receive) بیشتر از بازه زمانی که تعریف شده طول بکشه,طبیعتا ارور ظاهر میشه!

البته گاهی اوقات psn در حالت ریپِ یا همون maintenance (تعمیر) قرار میگیره که در اون صورت اگه وضعیت نت شما اوکی هم باشه باز ارور ظاهر خواهد شد.

شما میتونید وضعیت psn رو اینجا https://support.us.playstation.com/...2LzEvdGltZS8xNDA0NzY3OTg4L3NpZC9mcTYtZkpZbA== مشاهده کنید که به چه صورت هستش...

در مورد مشکل شما هم,این مشکل رو خیلی از افراد تو دنیا دارند!

بعضی هاشون میگن با کابل لن که متصل شدیم درست شد! عده ای میگن از ispــشون بوده! و ...

حالا نوع دیگر مشکل فریز کردن موقع دیدن تروفی ها هم وجود داره که به صورت لودینگ فریز میشه صفحه!

نوع دیگرش موقعی که میری رو ایکون whats new و میخوای بری پایین و نگاه کنی که چی اومده,جالبه جهت پایین رو فشار میدی ولی چیزی جابجا نمیشه!

نوع دیگرش وقتی میخوای از psn لوگ اوت بشی و دوباره لوگ این بشی,تو منو لوگ این, فریز میشه!

نوع دیگرش وقتی میخوای پروفایلت رو ادیت کنی پیغام please wait رو میده و فریز میشه تا زمانی که ارور "cannot connect within time limit" رو بده!

نوع دیگرش وقتی میخوای بری ps store صفحه به رنگ ابی فریز میشه!

وقتی هم که میبینی فریز شده و به هیچ دکمه ای پاسخ نمیده حتی ps اون موقع میری از رو دستگاه عمل خاموش کردن رو انجام بدی که ارور (CE-34878-0) میده که در این صورت باید از اون اَپلیکیشن خارج بشی,اخرین اپدیت رو اعمال کنی و دستگاه رو ریستات کنی و اگه دوباره به قوت خودش باقی بود این مرحله رو انجام بدید:

[Settings] > [Initialization] > [Initialize PS4]

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or