Credit CArt رو که همینطوری نمیشه زد. باید credit cart با کشوری که انتخاب شده باشه همه چیش هم خونی داشته باشه تا قبول کنه .سلام
اگر تو psn یه credit cart بزنی احتمال داره بن بشی؟
دوست عزیز این سوال رو چند بار جواب دادیم خواهشا پاسخها رو بخونی به سوالاتت بد نیست ...و سرانجام وارد استور شدم و کنسول بنده نیز به دهکده جهانی متصل شد!!!چی گفتم اصلا!!!!
الان میمونه قضیه انلاین بازی کردن...
چطور اکانتم رو به پلاس تبدیل کنم؟
بازی واچ داگز میشه آنلاین زد؟
برای انلاین بازی کردن همونطور که قبلا اشاره شد بایستی سالانه 50 دلار رو برای حق عضویت plus پرداخت کنید. plus در واقع یک نوع اضاه شونده به اکانت شما هست که اجازه دسترسی به انلاین بازی کردن و بازیهای مجانی و تخفیف و online storage میده.
credit cart داشته باشه ولی تو psn یه آدرس زده باشی که با credit cart یکی نباشه میشه؟Credit CArt رو که همینطوری نمیشه زد. باید credit cart با کشوری که انتخاب شده باشه همه چیش هم خونی داشته باشه تا قبول کنه .
دوست عزیز این سوال رو چند بار جواب دادیم خواهشا پاسخها رو بخونی به سوالاتت بد نیست ...
بایستی کارت psn مربوط به ریجنت 50 دلاری بخری و توی store بری و redeem کنی تا بتونی پلاس رو بخری .
مشکلی نداره .credit cart داشته باشه ولی تو psn یه آدرس زده باشی که با credit cart یکی نباشه میشه؟
Credit CArt رو که همینطوری نمیشه زد. باید credit cart با کشوری که انتخاب شده باشه همه چیش هم خونی داشته باشه تا قبول کنه .
دوست عزیز این سوال رو چند بار جواب دادیم خواهشا پاسخها رو بخونی به سوالاتت بد نیست ...
بایستی کارت psn مربوط به ریجنت 50 دلاری بخری و توی store بری و redeem کنی تا بتونی پلاس رو بخری .
معمولا خودم 1 ساله پیشنهاد میدم چون به صرفه تربله درسته حق با شماست ببخشید من چون تو مرحله ساخت اکانت بودم به بقیه توجه نکردم...ولی خوب الان که نگاه میکنم شما گفتین حق عضویت پلاسپرداخت کنم.
نگفتین چطور کارت psn بخرم...و این که یک ماهه و سه ماهه و اینا رو نداره مگه؟؟؟؟؟در حال حاضر ورشکست شدم!!!50 دلار ندارم!!!
داش یه سایت واسه plus خریدن بهت پ.خ کردمبله درسته حق با شماست ببخشید من چون تو مرحله ساخت اکانت بودم به بقیه توجه نکردم...ولی خوب الان که نگاه میکنم شما گفتین حق عضویت پلاسپرداخت کنم.
نگفتین چطور کارت psn بخرم...و این که یک ماهه و سه ماهه و اینا رو نداره مگه؟؟؟؟؟در حال حاضر ورشکست شدم!!!50 دلار ندارم!!!
این مشکل از خود سونی واسه منم چند روز پیش اینجوری بود خودش درست میشه کنسولو آپدیت کردین؟دوستان شما هم نميتونين به PSN كانكت بشين ؟
اره آپديت كردم صبح كانكت ميشد الان نميشهاین مشکل از خود سونی واسه منم چند روز پیش اینجوری بود خودش درست میشه کنسولو آپدیت کردین؟
دوستان شما هم نميتونين به PSN كانكت بشين ؟
اره آپديت كردم صبح كانكت ميشد الان نميشه
مال سونی تو توییترشم نوشته بودن مردم فکر کنم دارن یکارایی میکننماله منم امروز اینطوری شده... دوستان دیگه میتونین وصل بشین؟
مال سونی تو توییترشم نوشته بودن مردم فکر کنم دارن یکارایی میکنن