در این تاپیک قصد داریم تا به طرز اجرا، حل مشکلات و آموزش این بازی زیبا و پرطرفدار برپردازیم.
موفق باشید
موفق باشید
این فایل رو برو از تو همین جا که آدرس داده پاک کن ، خودش از تو اون سرور دانلود میکنه !سلام دوستان.
من وقتی میخوام وارد بازی بشم بهم میگه:
unable to load counter-strike source/bin/filesystem_stdio.dll
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟
چرا نشه ؟!سلام
دوستان میشه این بازی رو ویندوز7 نصب کر؟؟؟؟
راهنمایی کنید لطفا
من نصب کردماین فایل رو برو از تو همین جا که آدرس داده پاک کن ، خودش از تو اون سرور دانلود میکنه !
چرا نشه ؟!
اگه مشکلی داشتی بگو !
پچ جدیدی نیمده !دوستان میشه پچ های جدید رو بذارید؟
باید روی Counter-Strike:source بزنی و قبلش گزینه ی پایین که نوشته Online رو برداری !من نصب کردم
حالا وقتی رو ایکن میزنم یه چیزی شبیه استیم بازی می کنه و میگه کدوم رو می خوای اجرا کنی
HL2
CS:S
و دوتا گزینه ی دیگه
بعد من رو کانتر میزنم اما ارور میده
شما چه جوری میاری؟؟
ببین این کارو کردم اما به ترتیب ارور های زیر رو میده..پچ جدیدی نیمده !
باید روی Counter-Strike:source بزنی و قبلش گزینه ی پایین که نوشته Online رو برداری !
یه راه دیگه هم داره !
بری تو فایل کانتر از hl2.exe یه Shortcut بگیری بعد تو Shortcut قسمت Propetries تو قسمت Torget بعد اون چیزایی مه نوشته یه Space بزنی و این متن رو در ادامش کپی کنی !
-steam -console -game cstrike
همین رو کپی کن تا مشکلی پیش نیاد ، بعد با همون Shortcut to hl2 میتونی بازی رو اجرا کنی !
موفق باشی !
شرمنده من رو ویندوز7 کار نکردم تا حالا ولی کار میکنه ، چون کسانی هستن تو سرور که با ویندوز سون میان !دوستان من وقتی به یه سرور کانکت می شم بازی می پره بیرون و ویندوز پیغام پیدا کردن اشکال رو میده
من ویندوزم 7 هست
کککککمممممممممککککک
در ضمن من ادمین سرورم. کسانی که چیت استفاده کنن به عنوان چیتر شناخته میشن و همیشه بن میشن .بچه ها میدونن من چطوری باهاشون رفتار میکنم
ba seven fekr nakonam beshe .
دوستان من وقتی به یه سرور کانکت می شم بازی می پره بیرون و ویندوز پیغام پیدا کردن اشکال رو میده
من ویندوزم 7 هست
کککککمممممممممککککک
علیرضا 5 مین بن !!بله واقعا بچه ها میدونن چجوری افشین همه رو ******:biggrin1: !!!
خالی بستم !:biggrin1: