در این تاپیک قصد داریم تا به طرز اجرا، حل مشکلات و آموزش این بازی زیبا و پرطرفدار برپردازیم.
موفق باشید
موفق باشید
قابل نداشت:d
پسوردش اینه: shatelcss
نمیدونم دیگه باید فقط با یکیشون کنار بیای!
خوبه از لحاظ پچ هم مشکلی نداری بورو حالشو ببر!
مرسی:biggrin1: الان رفتم تو سرور،میای یکم بازی کنیم؟:biggrin1:
البته من این Sourc رو خیلی بلد نیستم!:biggrin1:
اون فایل cstrike رو باید رو همون فایل cstrikeت کپی کنی !به سلامتی سرور شاتل هم دوباره راه افتاد نوش جون تهرانی ها!:cheesygri
میشه بگید این فایله 3 مگی رو چیکار باید بکنم؟علیرضا جون تورو خدا توضیح کامل بدید!
بازم ممنون که شما جواب می دید.
خوب شما مگه برا لن نگفتی ؟ این خوب فقط برای لن هستش !آخه پوشه cstrike من 3gig هست اگه بریزم توش دیگه بالا نمیاد!!!
ولی هر چی فایل بود داخلش رو تو همون مسیر کپی کردم بصورت تک به تک فایل هارو ریختم تو پوشه مثل
فایلی که دادی!
حالا باید چیکار کنم؟ بازم سرور که میسازم یکی جوین میکنه error لن میده! میگه سرور مخصوص لن
هستش و برای نت کابرد نداره!
بازم متشکر!
اسمت چیه شما تو کانتر سورس ؟مرسی:biggrin1: الان رفتم تو سرور،میای یکم بازی کنیم؟:biggrin1:
البته من این Sourc رو خیلی بلد نیستم!:biggrin1:
DL nAKONI BEHTARE !!!سلام
دوستان کسی لینک دانلود کامل بازی رو نداره؟!!!
راستش من نميدونم هاماچی چيه ! ولی نميشه با net لن بازی کرد بايد از طريقه لن بهش وسل کردآره خب من سرور میشم می خوام یکی دیگه جوین شه از طریق نت.با هاماچی هم امتحان کردم که لن بشیم اون هم نشد
لطفا کمکم کنید!
سلام
دوستان کسی لینک دانلود کامل بازی رو نداره؟!!!
منظورت با یک ADSL هست ؟http://rapidshare.com/files/67317813/CSS_full_v17.1_DiGiTALZonE.part01.rar
پارت اوله که 18 پارت 100 مگی هستش!برا پات های بعدی باید 01 آخر رو تا 18 بزنی!:biggrin1:
علیرضا جان یعنی راه دیگه ای به ذهنت نمی رسه که دو کامپیوتر رو که با Adsl به اینترنت وصلن
رو با هم کامل شبکه کردا!!:confused:
نه نمیشه !نه جانم ما از هم دوریم یه 80 کیلومتری :biggrin1:
می خوام از طریق اینترنت دو تامون شبکه شیم!راهی به ذهنت میرسه؟
راستی ما از یه isp سرویس میگیریم!