در این تاپیک قصد داریم تا به طرز اجرا، حل مشکلات و آموزش این بازی زیبا و پرطرفدار برپردازیم.
موفق باشید
موفق باشید
اینجا تاپیک کانتر سورس هست نه 1.8سلام..
اقا من وقتی میرم تو بازی هیچ نفراتی به غیر از خودم نیست..فکر کنم باید کدی را وارد کنم..
اگه میشه روش دادن کد به همراه کدهای مربوطه را برام بزارید
کانتر ورژن 1.8
با تشکر
با دستور connect وصل شو به این 85.15.1.66:27015 پسورد هم اینه : shatelcssبچه ها این کانتر سورس یه چند تا سرور ایرانی درست و درمون نداره ؟
الله بختکی این آی پی هایی رو که معرفی کردین رو تو قسمت Add Server وارد کردم فقط Pishgaman اومد. سرورهای دیگه اد نمیشدن. مثلا این لیستو که معرفی کردین آی پی شو وارد کردم اما ثمری نداشت.
اون قبلی یعنی پیشگامان هم بعد دیگه کار نکرد. حذفش کردم که دوباره اد کنم ، اد نمی شد.
مشکل چیه.
راستی تو کدوم سرور ایرانی حرفه ای بازی می کنن.
ممنون
با دستور connect وصل شو به این 85.15.1.66:27015 پسورد هم اینه : shatelcss
با دستور Connect را حت وصل میشی
سلام..
اقا من وقتی میرم تو بازی هیچ نفراتی به غیر از خودم نیست..فکر کنم باید کدی را وارد کنم..
اگه میشه روش دادن کد به همراه کدهای مربوطه را برام بزارید
کانتر ورژن 1.8
با تشکر
دفعه اول همیشه همینجورهاین سرور شاتل چرا قاط می زنه ؟CONNECTION PROBLEM میده بعدش میاد بیرون. دوباره که بخوام وصل شم میگه BAD PASSWORD.. اینم بگم که من پینگم 40 ه. بقیه هم پینگشون همین دور براس. مشکل کجاس ؟
این سرور شاتل چرا قاط می زنه ؟CONNECTION PROBLEM میده بعدش میاد بیرون. دوباره که بخوام وصل شم میگه BAD PASSWORD.. اینم بگم که من پینگم 40 ه. بقیه هم پینگشون همین دور براس. مشکل کجاس ؟
من مدام اسم عوض میکنم اکسرا با همین تورس میام . آخرین اسمم PLR بوده :biggrin1:S.T.A.R.S و اسم شما ؟
من مدام اسم عوض میکنم اکسرا با همین تورس میام . آخرین اسمم PLR بوده :biggrin1:
^EF هم کلن ماس :smile: