دوست عزیز شما احتمال 99% گلد داری ولی در کل خریدن گلد کار آسونیه...درود
SamFisher عزیز اونجور که من فهمیدم روی سری جدید دیگه 1 ماه مجانی گلد نمیدن.
تموم شد دیگه بد بخت شدم حالا بگرد دنبال اکانت
من که Credit Card ندارم
کیوون Frimware تنها کاری که میکنه اینه که بازی هایی که Stealth Patch ندارن رو اجرا نمیکنهدوستان سلام
میخواستم بپرسم اگر فقط بازی ها Stealth Patch داشته باشن , دیگه احتمال بن شدن پایین میاد و یا نه باید Firmware دستگاه هم از این جدید ها باشه؟!:confused:
فریمور جدید دیسک رو از هر لحاظ چک میکنه.اگه Stealth نبود اجرا نمی کنه... یه کاره دیگه هم می کنه.دوستان سلام:biggrin1:
میخواستم بپرسم اگر فقط بازی ها Stealth Patch داشته باشن , دیگه احتمال بن شدن پایین میاد و یا نه باید Firmware دستگاه هم از این جدید ها باشه؟!:confused:
امیر نپم چیه دیگه؟؟؟ متوجه نشدم....بچه ها من نپم با یکی از بچه ها بسته است...
باید چه کار کنم؟
مگر کارت اینترنت میخوای بخری ؛ مایکروسافت در تایپ های محدودی اکانت ها رو برای فروش ارائه کرده ؛ شما از طریق همین بازی سنتر دوست پیدا بکنید و برید خونش تست بکنید ؛ حتماً راضی میشید ...
البته تا چند وقت پیش اکانت های Trial که 48 ساعته بودن هم توی بعضی سایتها موجود بود که الان انگار درش تخته شده !
چون من یکی دو هفته پیش که دنبالش بودم جایی پیدا نکردم
من خودم اونموقع ها از www.bk.com میگرفتم !آره من هم دقیقا دنبال همچین چیزی هستم، یادمه خیلی وقت پیشها برو بچه های همین سایت داشتن و میدادن. من خودم از مایکروسافت یه پرسشنامه گرفتم که پرکردم و بابتش یه ماه گلد بهم داد ولی خب مثل اینکه فعلا از این طور چیزا خبری نیست.