همه چیز درباره ی Xbox Live

درود

SamFisher عزیز اونجور که من فهمیدم روی سری جدید دیگه 1 ماه مجانی گلد نمیدن.
تموم شد دیگه بد بخت شدم حالا بگرد دنبال اکانت
من که Credit Card ندارم

درود

SamFisher عزیز اونجور که من فهمیدم روی سری جدید دیگه 1 ماه مجانی گلد نمیدن.
تموم شد دیگه بد بخت شدم حالا بگرد دنبال اکانت
من که Credit Card ندارم
دوست عزیز شما احتمال 99% گلد داری ولی در کل خریدن گلد کار آسونیه...
مثلا westgame و...

سلام من هم بالاخره به لایو وصل شدم ولی نمی دونم چرا adsl ام تموم شد فقط یک روز کال آف دیوتی 4 بازی کردم دیگه adsl ام تموم شد یکی کمک کنه آیا ربطی به دانلود داره؟

درود
و تموم شد الان من گلد دارم

SADEGHPES

فقط یک مشکل دیگه میمونه اونم ADSL است که اونم تا 10 روز دیگه آمادش میکنم.
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم.

دوستان سلام:دی

میخواستم بپرسم اگر فقط بازی ها Stealth Patch داشته باشن , دیگه احتمال بن شدن پایین میاد و یا نه باید Firmware دستگاه هم از این جدید ها باشه؟!:confused:

دوستان سلام:دی

میخواستم بپرسم اگر فقط بازی ها Stealth Patch داشته باشن , دیگه احتمال بن شدن پایین میاد و یا نه باید Firmware دستگاه هم از این جدید ها باشه؟!:confused:
کیوون Frimware تنها کاری که میکنه اینه که بازی هایی که Stealth Patch ندارن رو اجرا نمیکنه
همین !
پ.ن : مشکوک میزنی میخوای بری لایو باز بشی ؟ :biggrin1:

دوستان سلام:biggrin1:

فریمور جدید دیسک رو از هر لحاظ چک میکنه.اگه Stealth نبود اجرا نمی کنه... یه کاره دیگه هم می کنه.
اگه دیسک شما splitvid نبود و قضیه لایه ها رو توش درست نکرده بودن، خودش خود به خود اطلاعات یک دیسک splitvid شده رو برای مایکروسافت میفرسته. یعنی خودش splitvid می کنه که اکثرا به این قضیه اشاره نمی کنن.
برای اینکه با splitvid و نحوه کارش هم آشنا بشی به این لینک مراجعه و بخش splitvid رو مطالعه کن...
راستی کسی اینجا اکانت رپیدشیر نداره؟؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها من نپم با یکی از بچه ها بسته است...
باید چه کار کنم؟
امیر نپم چیه دیگه؟؟؟ متوجه نشدم....

آخرین ویرایش:
سلام

آقا کسی یه کد 24 ساعته یا 48 ساعته نداره به من بده؟ میخوام یه بازی تست کنم ولی احتیاجی به یه ماهه و اینا ندارم که برم بخرم. ممنون

آقا کسی یه کد 24 ساعته یا 48 ساعته نداره

مگر کارت اینترنت میخوای بخری ؛ مایکروسافت در تایپ های محدودی اکانت ها رو برای فروش ارائه کرده ؛ شما از طریق همین بازی سنتر دوست پیدا بکنید و برید خونش تست بکنید ؛ حتماً راضی میشید ...

مگر کارت اینترنت میخوای بخری ؛ مایکروسافت در تایپ های محدودی اکانت ها رو برای فروش ارائه کرده ؛ شما از طریق همین بازی سنتر دوست پیدا بکنید و برید خونش تست بکنید ؛ حتماً راضی میشید ...

البته تا چند وقت پیش اکانت های Trial که 48 ساعته بودن هم توی بعضی سایتها موجود بود که الان انگار درش تخته شده ! :دی
چون من یکی دو هفته پیش که دنبالش بودم جایی پیدا نکردم

البته تا چند وقت پیش اکانت های Trial که 48 ساعته بودن هم توی بعضی سایتها موجود بود که الان انگار درش تخته شده ! :دی
چون من یکی دو هفته پیش که دنبالش بودم جایی پیدا نکردم

آره من هم دقیقا دنبال همچین چیزی هستم، یادمه خیلی وقت پیشها برو بچه های همین سایت داشتن و میدادن. من خودم از مایکروسافت یه پرسشنامه گرفتم که پرکردم و بابتش یه ماه گلد بهم داد ولی خب مثل اینکه فعلا از این طور چیزا خبری نیست.

آره من هم دقیقا دنبال همچین چیزی هستم، یادمه خیلی وقت پیشها برو بچه های همین سایت داشتن و میدادن. من خودم از مایکروسافت یه پرسشنامه گرفتم که پرکردم و بابتش یه ماه گلد بهم داد ولی خب مثل اینکه فعلا از این طور چیزا خبری نیست.
من خودم اونموقع ها از www.bk.com میگرفتم ! :دی
ولی الان انگار دیگه نمیده ! خوب یه سریا بی جنبه بازی در آوردن دیگه ! :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or