همه چیز درباره ی Xbox Live

پس الان چیکار کنه اکانتش گلد نیست

شما ایمیلی که تو ثبت کاربریتون دادین ببینین میلی اومده که 30 روز اکانت گلد براتون فعال شده یا نه اگه شده باشه میلش براتون میاد . اگرم نه شاید به کل ماکروسافت خسیس بازی راه انداخته و کلا گلد 1 ماهرو برداشته شاید .

شما ایمیلی که تو ثبت کاربریتون دادین ببینین میلی اومده که 30 روز اکانت گلد براتون فعال شده یا نه اگه شده باشه میلش براتون میاد . اگرم نه شاید به کل ماکروسافت خسیس بازی راه انداخته و کلا گلد 1 ماهرو برداشته شاید .
تنها گلد یک ماهه رو درصورتی می ده که اطلاعات کارت اعتباری خودمون رو وارد کنیم
در غیر اینصورت به هیچچ عنوان 1ماهه رو فعال نمی کنه

تنها گلد یک ماهه رو درصورتی می ده که اطلاعات کارت اعتباری خودمون رو وارد کنیم
در غیر اینصورت به هیچچ عنوان 1ماهه رو فعال نمی کنه

خوب یعنی یجور تحریم کرده دیگه . ما هم کردیت کارتو ازین چیزا نداریم که بزنیم .

کسی قیمت از گلد داره ؟؟؟
با فروشگاهش ؟؟؟

اگ میشه پ.خ کنید

اینم خدمت شما دوست عزیز .

لینک 1

دوستان من پروفایلم رو پاک کردم حالا که میخوام دانلودش کنم ارور 80151012 میده ، چیز پی ان هم شیر کردم بازم نشد
چیکار کنم :((

آقا من یه مشکلی دارم مثلا آنلاین پسه بتلفیلدو دارم ( هم رو پروفایلم و هم کنسول) و وقتی پروفایله دوستامو دانلود میکنم تا واسه اونام خرید کنم از اونجایی که همه ی پروفایلهای xboxام دارنش نمی تونم /انلاین پس رو پیدا کنم..
لطفا کمک.

سلام.
لطفا من رو راهنمایی کنید:

من یه دستگاه LT3 دارم.
حالا میخام به لایو وصل شم و کال آف دیوتی بازی کنم. هرکدوم که شد 4 تا 9!

1-اگه این کار و بکنم بن میشم؟
2-چطوری؟
3-چیکار کنم بن نشم؟
4-کلا برای آنلاین بازی کردن با یه دستگاه کپی خور LT3 باید چیکار کرد؟

ممنون میشم جواب بدین.

سلام.
لطفا من رو راهنمایی کنید:

من یه دستگاه LT3 دارم.
حالا میخام به لایو وصل شم و کال آف دیوتی بازی کنم. هرکدوم که شد 4 تا 9!

1-اگه این کار و بکنم بن میشم؟
2-چطوری؟
3-چیکار کنم بن نشم؟
4-کلا برای آنلاین بازی کردن با یه دستگاه کپی خور LT3 باید چیکار کرد؟

ممنون میشم جواب بدین.
سلام
1-نه بن نمیشی
2و3-سعی کن دیسکاتو برنر مکس بخری و اونارو با برنامه abgx چک کنی تا همه نکات امنیتیش رعایت شده باشه(البته این توصیه ایمنی بود چون خودم فقط دیسک برنر مکس میگیرم تازه بعضی بازی ها هم غیر برنر مکس ولی بن نشدم.)
4-
1-اول باید آخرین آپدیت لایو انجام بدی(البته به گفته بعضی از دوستان اول باید نییت کنی:d)
2-وصل شی به لایو
3-اکانت درست کنی که شامل دادن ایمیلو چند تا اطلاعات دیگست
4-گلد بخری یا گلد کنسولو فعال کنی
5-بازی مورد نظرو اجرا کنی و بازی کنی
بازم اگه هرجا متوجه نشدی بگو تا من یا دوستان راهنماییت کنیم

آقا من یه مشکلی دارم مثلا آنلاین پسه بتلفیلدو دارم ( هم رو پروفایلم و هم کنسول) و وقتی پروفایله دوستامو دانلود میکنم تا واسه اونام خرید کنم از اونجایی که همه ی پروفایلهای xboxام دارنش نمی تونم /انلاین پس رو پیدا کنم..
لطفا کمک.
من که دقیق نفهمیدم مشکلت چیه
ولی خوب با پروفایل دوستت برو تو بازی بعد از تو بازی براش بخر چون آنلاین پس بازی های ea و ubi تو مارکت موجود نیستن و باید از خود بازی بخری

---------- نوشته در 09:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:44 PM ارسال شده بود ----------

قربون مرامت داش بهرام.
فقط اینکه این بارنرمکس رو خودم میتونم رایت کنم یا فقط باید از بیرون بگیرم؟
خواهش میکنم داداش
برنر مکسو که میتونی خودت رایت کنی ولی باید یک تنضیماته خاصی رو رایتر pc انجام بدی و دیسکتم باید یک نوع خاصی باشه.آموزشش تو سایت هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or