من مخابرات کرمانشاه هستش
پینگ با 4.2.2.4 250 هست در نادرترین مواقع 200 هست ولی کلی تایم اوت میده
یاد قدیما بخیر دوماه پیش خیلی حال میداد
همچنان منتظر جواب هستم
یادش بخیر منم دو سال پیش مخابرات تو تهران داشتم میرفتم لایو اه چی بازی می کردم اینترنت محدود / قیمت 9 هزارتومان / لایوم بازی کنی / دیگه از این بهترچرااااااااااااا آخه ؟
من مخابرات رو برای لایو گرفته بودم اصلا
درست بشو نیست ؟
مخابرات كلا همين جوريه الان تو مشهد همه چي عاليه در حالي كه تو ماه پيش خيلي بد بود نميدونم چرا كلا ثبات نداره يا خوبه يا بد به نظر من باز يك ماه ديگه برا شما درست و براي من بد ميشهچرااااااااااااا آخه ؟
من مخابرات رو برای لایو گرفته بودم اصلا
درست بشو نیست ؟
اره بايد آنلاين پسشو جدا بخري اول بايد 800ماكرو سافت پوينت بخري بعدش بري با اون پوينت ها آنلاين پس بگيري كه اونم نياز به وي چي ان داره اگه وي چي ان داري ميتوني Xbox با PC share كني يا از سايت Xbox.com بخريسلام
من یه اکانت گلد 14 روزه خریدم و کد رو هم وارد کردم . اما بلد نیستم چطور بطورت آنلاین PES بازی کنم . میرم توی MATCH و بعدش میرم توی QUICK MATCH ولی یه پنجره واسم باز میکنه با سه تا گزینه :
Register online pass code
Buy online pass
egister later
یعنی منطورش اینه که جدای از اکانت گلد باید یه کد هم واسه PES13 بخرم ؟ اگه آره باید از کجا بخرم ؟
شما رو بخدا کمکم کنید
نه گلد ارتباطي نداره به ريجن فقط پوينت كه با توجه به ريجنت بايد بخريدوستان گلد به ریجن ارتباطی داره؟( هند هستش!)
فقط برای خرید پوینت باید ریجن یکی باشه دیگه؟!
اره بعد از این که لاینس کردی برو تو دانلود هیستوری پروفایل بعد هرچی خواستی رو دانلود کن.بعد رو تمام پروفایل های کنسولت قابل بازی هستشسلام
من میخوام بازی ها و دی ال سی هایی که دوستم خریده رو دانلود کنم.اگه با کنسول خودم به اکانتش ساین این کنم و لایسنس ترنسفر رو بزنم مشکل حل میشه؟؟؟
همزمان می تونیم DLC ها رو با هم بازی کنیم؟؟
اقا من ميخوام فيفا 11 لايو بازي كنم
ديشب براي اولين بار به لايو وصل شدم
شنيده بودم كه هر كنسول 1 ماه لايو مجاني داره
اولا چجوري بايد اين 1 ماه رو فعال كنم ؟
بعد چجوري فيفا 11 رو لايو بازي كنم؟ بايد پوينت بخرم؟
سلام
من وقتب بازی هارو میزارم هی open tray میده بعد از چند دفعه درست میشه
رانتسی روشی هست بازی های lt2 مثلا portal 2 رو روی lt3 بدون پچ کردن بازی کنم با title update