همه چیز درباره ی Xbox Live

من مخابرات کرمانشاه هستش
پینگ با 4.2.2.4 250 هست در نادرترین مواقع 200 هست ولی کلی تایم اوت میده
یاد قدیما بخیر دوماه پیش خیلی حال میداد

من مخابرات کرمانشاه هستش
پینگ با 4.2.2.4 250 هست در نادرترین مواقع 200 هست ولی کلی تایم اوت میده
یاد قدیما بخیر دوماه پیش خیلی حال میداد

دوست عزیز کلا پینگ مخابرات جدیدا بد نمیدونم چرا . ولی امیدوارم خوبشه باز .

همچنان منتظر جواب هستم

بله شما بجز گلد برای بعضی از بازی ها مثل پس13-فیفا13-بتل3-اساسین3-مست وانتد و... باید برای هرکدوم از بازیها، آنلاین پس تهیه کنی که 2 راه داره.
یا بازیو اورجینال بخری که کد توشه، یا بری توپخونه یا ... یه کارتهایی است به نام Microsoft Points که هر بازی 800 تا احتیاج داره. از این سایتم می تونی بخری. شما 800 تا پوینت می خری و گزینه ی Buy Online pass رو می زنی. مایکروسافت از حسابت 800 پوینت کم می کنه و بازیتو آنلاک می کنه.

چرااااااااااااا آخه ؟:|
من مخابرات رو برای لایو گرفته بودم اصلا :(
درست بشو نیست ؟
یادش بخیر منم دو سال پیش مخابرات تو تهران داشتم میرفتم لایو اه چی بازی می کردم اینترنت محدود / قیمت 9 هزارتومان / لایوم بازی کنی / دیگه از این بهتر

اصلا سال 86 که ما نت با دیال اپ پارس انلاین میرفتیم عین ادی اس ال 512 الان صفحه هارو باز می کرد / نمیدونم دیگه همه دنیا میرن اون بالا بالاها هر روز ما میریم هی این پایین پایینا تازه طلبکار هم هستیم

من رفتم از پارس آنلاین اینترنت گرفتم الان اینترنتم وصل شده اما نمی تونم برم لایو! وقتی میخوام کانکت بشم از نتورک رد میکنه ولی از بخش دوم یعنی اینترنت ارور میزنه.مشکل چیه؟باید چیکار کنم؟همش میگه DNS رو دریافت نمیکنه اما حتی دستی هم واردش میکنم بازم ارور میزنه.در حالی که قبلا از شرکتهای دیگه و حتی مخابرات می گرفتم به هیچ وجه چنین مشکلی نداشتم.باید چیکار کنم؟؟!

چرااااااااااااا آخه ؟:|
من مخابرات رو برای لایو گرفته بودم اصلا :(
درست بشو نیست ؟
مخابرات كلا همين جوريه الان تو مشهد همه چي عاليه در حالي كه تو ماه پيش خيلي بد بود نميدونم چرا كلا ثبات نداره يا خوبه يا بد به نظر من باز يك ماه ديگه برا شما درست و براي من بد ميشه

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:34 PM ارسال شده بود ----------

سلام
من یه اکانت گلد 14 روزه خریدم و کد رو هم وارد کردم . اما بلد نیستم چطور بطورت آنلاین PES بازی کنم . میرم توی MATCH و بعدش میرم توی QUICK MATCH ولی یه پنجره واسم باز میکنه با سه تا گزینه :
Register online pass code
Buy online pass
egister later
یعنی منطورش اینه که جدای از اکانت گلد باید یه کد هم واسه PES13 بخرم ؟ اگه آره باید از کجا بخرم ؟
شما رو بخدا کمکم کنید
اره بايد آنلاين پسشو جدا بخري اول بايد 800ماكرو سافت پوينت بخري بعدش بري با اون پوينت ها آنلاين پس بگيري كه اونم نياز به وي چي ان داره اگه وي چي ان داري ميتوني Xbox با PC share كني يا از سايت Xbox.com بخري

---------- نوشته در 05:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:38 PM ارسال شده بود ----------

دوستان گلد به ریجن ارتباطی داره؟( هند هستش!)

فقط برای خرید پوینت باید ریجن یکی باشه دیگه؟!
نه گلد ارتباطي نداره به ريجن فقط پوينت كه با توجه به ريجنت بايد بخري

سلام
من میخوام بازی ها و دی ال سی هایی که دوستم خریده رو دانلود کنم.اگه با کنسول خودم به اکانتش ساین این کنم و لایسنس ترنسفر رو بزنم مشکل حل میشه؟؟؟
همزمان می تونیم DLC ها رو با هم بازی کنیم؟؟

سلام
من میخوام بازی ها و دی ال سی هایی که دوستم خریده رو دانلود کنم.اگه با کنسول خودم به اکانتش ساین این کنم و لایسنس ترنسفر رو بزنم مشکل حل میشه؟؟؟
همزمان می تونیم DLC ها رو با هم بازی کنیم؟؟
اره بعد از این که لاینس کردی برو تو دانلود هیستوری پروفایل بعد هرچی خواستی رو دانلود کن.بعد رو تمام پروفایل های کنسولت قابل بازی هستش

اقا من ميخوام فيفا 11 لايو بازي كنم
ديشب براي اولين بار به لايو وصل شدم
شنيده بودم كه هر كنسول 1 ماه لايو مجاني داره
اولا چجوري بايد اين 1 ماه رو فعال كنم ؟
بعد چجوري فيفا 11 رو لايو بازي كنم؟ بايد پوينت بخرم؟

دوستان خواهشن کمک کنین . وی...\ی ... ان شیر نمیه به هیچ وجه .میخوام آنلاین pass بگیرم واسه battlefield 3 . به یکی از دوستان که ماله خودشو با شیر گرفته هم دادم اونم نتونست شیر کنه . چی شده چه اتفاقی افتاده . کمک لطفا

---------- نوشته در 10:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 AM ارسال شده بود ----------

اقا من ميخوام فيفا 11 لايو بازي كنم
ديشب براي اولين بار به لايو وصل شدم
شنيده بودم كه هر كنسول 1 ماه لايو مجاني داره
اولا چجوري بايد اين 1 ماه رو فعال كنم ؟
بعد چجوري فيفا 11 رو لايو بازي كنم؟ بايد پوينت بخرم؟

دوست عزیز هر کنسولی 1 ماه لایو مجانی نداره . فقط elite ها دارن .
در ضمن فیفا هم آنلاین پس میخواد که اونم 800 پوینت بید که باید کنسول رو شیر کنیو این حرفا . که الان من خودم گیرم

سلام
من وقتب بازی هارو میزارم هی open tray میده بعد از چند دفعه درست میشه
رانتسی روشی هست بازی های lt2 مثلا portal 2 رو روی lt3 بدون پچ کردن بازی کنم با title update

سلام
من وقتب بازی هارو میزارم هی open tray میده بعد از چند دفعه درست میشه
رانتسی روشی هست بازی های lt2 مثلا portal 2 رو روی lt3 بدون پچ کردن بازی کنم با title update

مشکل از دیسک بازیتونه به احتمال زیاد بازی برنرمکس بخرین .
نه روشی نیست چون باید lt2 پچ کنی به lt3 بعد رایت کنین و بازی کنین موفق باشید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or