همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
امروز وسط فیفا 13 ارور دیسک داد اومد بیرون حالا هر بازی میزارم به غیر چند تا استثنا مثل Call Of Duty 3;فن دستگاه صدا های عجیب غریب در میاره و بازی اجرا نمیشه.مشکل از چیه؟!

اقا یکی میتونه به من کمک کنه . من چند روز قبل بلک اپس 2 رو انلاین مولتی میزدم ولی الان هرچی میرم تو سرور هیچ پلیری پیدا نمیشه بازی کنم و یا بخش زامبی اونجا هم هیچکس نیست . ولی چند روز قبل هیچ مشکلی نود . سرعتمم 256 نامحدود هست .

اقا یکی میتونه به من کمک کنه . من چند روز قبل بلک اپس 2 رو انلاین مولتی میزدم ولی الان هرچی میرم تو سرور هیچ پلیری پیدا نمیشه بازی کنم و یا بخش زامبی اونجا هم هیچکس نیست . ولی چند روز قبل هیچ مشکلی نود . سرعتمم 256 نامحدود هست .

درود منم دوستم مشکل شما رو داره فک کنم یکم سرورهای بلک اوپس 2 بهم ریخته حالا باید دوستان دیگه هم نظر بدن اما برخی از رفقای ما هم مشکل شما رو دارن :دی

شما یه تست سرعت بگیر با خارج ببین چطوره . speedtest.net . علت پیدا نکردن پینگ بالا با خارجه .

سلام این سوال مدت هاست ذهن منو مشغول کرده.
اگه دستگاه فریمورش Ixtreme lt باشه میتونیم بازیهای غیر stealth patch شده رو لایو بازی کرد بدون اینکه بن بشیم؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

آخرین ویرایش:
ستام به همه,یه سوال می شه دی ال سی رو از یه ایکس باکس خرید بعد لاینسس ترنسفر کرد بعد تو یه ایکس باکس دیگه ازش استفاده کرد؟
با تشکر
(در یه پروفایل دیگه)

آخرین ویرایش:
ستام به همه,یه سوال می شه دی ال سی رو از یه ایکس باکس خرید بعد لاینسس ترنسفر کرد بعد تو یه ایکس باکس دیگه ازش استفاده کرد؟
با تشکر
(در یه پروفایل دیگه)
با تشکر
(در یه پروفایل دیگه)
بله
ولی در این حالت هر دو پروفایل از دو کنسول نمیتونن بصورت همزمان از اون دی ال سی استفاده کنن.
راه بهتر: (توضیحش یکم پیچیده است ولی اگه بفهمین میتونین هر چی تو لایو هست رو نصف قیمت بخرین)
فرض کنیم من و دوستم هر دوتا سیزن پس گیرز 3 رو میخوایم.
تو این روش یه کاری میکنیم که فقط یکی از ما سیزن پس رو بخره ولی اونیکی هم بتونه ازش استفاده کنه (هر موقع که خواست و حتی بصورت همزمان)
فرض کنیم من پوینت دارم.
گیمر تگم رو از توی کنسول دوستم ریکاور میکنم. بعد ساین این میشم در حالی تنها پروفایل ساین این شده منم.
میرم و دی ال سی رو میخرم. حالا تمام پروفایلهای توی کنسول دوستم میتونن ازش استفاده کنن.
حالا برمیگردم تو کنسول خودم و با پروفایل خودم خیلی راحت دی ال سی رو دوباره دانلود میکنم.
به همین سادگی.
فقط دقت کنید که دوست من همیشه (حتی وقتی آفلاین هست) میتونه از دی ال سی استفاده کنه ولی من واسه استفاده ازش حتما باید آنلاین باشم.
انگشتام خسته شدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or